Anket: Samsunsporumuzun Teknik Direktoru Sizce Kim Olmali?

Başlatan Amsterdamli, 04 November 2008, 14:00:19

« önceki - sonraki »

seckin55

facebookta  "SAMSUNSPOR' da yeniden Ertuğrul Sağlam Dönemi" adlı bir grup açtık..destek verenler katılabilir

Amsterdamli

07 November 2008, 21:33:06 #136 Son düzenlenme: 07 November 2008, 21:42:56 Amsterdamli
Yorumsuz

PRO Lisans

UEFA tarafından üye ülkelerdeki futbol antrenörlerine verilen bir lisans türü. PRO Lisans, FIFA ve UEFA nezdinde en yüksek teknik direktörlük seviyesi kabul ediliyor. Su anda Ingiltere Premier Liginde 12 haftadan daha uzun süre takım çalıştırmak isteyenlerin PRO Lisans sahibi olması gerekiyor. 2010'dan sonra ise UEFA'nın düzenlediği tüm turnuvalarda antrenörlerin PRO lisans seviyesinde olma şartı gelecek. Türkiye'de PRO Lisans seviyesinde diploması olan ve eğitimci statülü 19 teknik direktör bulunmaktadır. Pro Lisans sahibi bu isimler aynı zamanda UEFA adına Türkiye'de açılacak kurslarda hocalık yapabilecek tek yetkili isimlerdir: Umit Davala, Ozcan Bizati, Omer Kaner, Teoman Yamanlar, Necat Gurpinar, Kamuran Yavuz, Abdullah Tanyolac, Muammer Birdal, Atilla Yuce, Prof. Dr. Cetin Islegen, Prof. Dr. Mustafa Ferit Acar, Osman Ongen, Emrah Bayraktar, Ercument Coskundere, Esat Oztop, Gokhan Geylani, Taygun Erdem, Coskun Suer, Sinan Bozkurt, Zafer Sahinoglu.

UEFA A LiSANS GÜNCELLEME KURSU BiTiREN KiŞiLERiN LiSTESi ise şöyledir. (Bu lisans daha düşük seviyedir): Tolunay Kafkas, Oguz Cetin, Mufit Erkasap, Metin Tekin, Mehmet Ozdilek, Bulent Korkmaz, Oktay Cevik, Arif Erdem, Mutlu Topcu, Tayfur Havutcu, Rahim Zafer, Recep Cetin, Bulent Uygun, Hami Mandirali, Ogun Temizkanoglu, Abdullah Ercan, Soner Tolunguc, Metin Cekicler, Suat Kaya, Sinan Turan, Hamdi Arslan, Hakan Kutlu, Mustafa Yucedag, Ilker Yagcioglu, Ufuk Iskender, Halim Ficici, Esat Karaberberoglu, Zafer Turan.

mehmet yılmaz

AlıntıKOSİF: ÖNCELİK MADDİYAT
Tahsin Kosif, "Hoca kunusunda acele etmiyoruz. Şu anda maddi konulara yoğunlaştık" dedi.
07 Kasım 2008 Cuma 14:44
ACELE ETMEYECEĞİZ
Samsunspor yönetim Kurulu üyesi Tahsin Kosif, teknik direktör konusunda aceleci davranmayacaklarını söyledi. Araştırmaların sürdürüldüğünü de bildiren Kosif," Yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla bütün alternatifleri düşünüyoruz. Kesinlikle aceleci davranmayacağız. Samsunspor'un şu anda önceliği maddi konulardır. Yoğunluğumuz bu konu üzerindedir" dedi.

HACALARIMIZ GÖREVDE
Takımı hafta sonu sahaya Nafiz Tural, Ayhan Bayraktar ve Mehmet Bayraktar'ın süreceğini de ifade eden Kosif,"Teknik direkmtör konusunda herkes bir isim ortaya atıyor. Bunlara kesinlikle itibar etmeyin. Başkanımız gelecek ve kararımızı vereceğiz. Şu anda hocalarımız Tural ve Bayraktar'lardır. Takım tamamen onlardan sorumludur" diye konuştu.

İsim yapmış hocaların ( buna Yücel ar da dahil ) maliyetleri oldukça yüksek. Bu yüzden yönetim öncelikli olarak hocaya vereceği ücreti finanse etmek istiyor. Yani, biz adamı alalım, nasılsa bir yerlerden buluruz parasını demiyorlar. Karabük maçı bitene kadar gerçekten de bir teşebbüs olmayacak herhangi bir hoca için.

samsunmania

Nafiz hocamız da başarıyı yakalayabilir. Bu durumda bunu denemekten başka şansımız yok.

aydın uzun

Yücel uyar'ın gelmesi durumunda başarılı olacağını düşünüyorum.

Kaya

Alıntı yapılan: Cgr - 07 November 2008, 04:26:06
*ekonomik olarak zoRda oldugumuzu heRkes bilioR...önCelikle oyuncular tarafndan sevilecek hıRslı biri olmalı...
Büyük Kaptan Ercan...? Onun saha içindeki disiplini takımın başına geçtiğinde nasıl olur düşünün...Örneğim 2.Lige düştüğümüz sene Menajer Değilmiydi..? Stattaki idmanlarda Serkan'a Celil'e reklam tabelalarının orda taktik veren değilmiydi kaptan Ercan...? Büyük istek olsun bakalım geliyormu büyük Kaptan Ercan, herkes istesin ne bilim mail falan atılsın ulaşılsın ... Bence gelmesi Samsunspor'un hayrına...

katılmamak elde değil çağrı ercan kaptan çok iyi olur hatta ilaç gibi olur

nomak55

katılıyorum erccanın futbolcular üzerinde müthiş bi etkisi olacakktr..Ayrıca yeterki çağırsınlar bence kesin gelcektir.Birde hayrettin gibilerine şans verileceğine Ercan kaptan gibi Samsunsporluluğu tartışılmayacakların gelmesi lazım yardımcılarıda isa gibi isimler olmalıdır bence

celebi

yönetim karabükl maçında yeni hocamızla çıkacağız diyordu şimdi bizim teknik adamımız yardımcı antrönör mü

tanju55

belli mi olur..
belki galatasaray gibi bizde teknik direktörsüz sampiyon oluruz.. :P
daha ciddi olmak gerekirse play-offlara katiliriz.. ;D

since1965

Nafız hocaya oy vermek istiyordum ama kendisini göremedim.Acaba kendisinin bu işi yapacagına inancınız yok mu?

METE_55

valla bırakın hocayı arkadaşlar asıl sayın başkanımız fuat köktaş nerede malatya maçından beri samsunda ve tesislerde yokmuş hiç gelmemiş gazetelerdede bişe yazmıyor  ama sokaktaki bütün taraftarlar birbirine bunu soruyor  bugün yan sahada bile  insanlar hoca olayından çok başkanı konuşuyordu saygılar iyiki samsunlu ve samsunsporluyum ne mutlu bana..55  ;)

jean

kendi islerine zaman ayirmis olabilri aldigim haberlere gore gunde sadece 2 saat ayirabiliyormu  ozel islerine

selahattin55

Alıntı yapılan: METE_55 - 08 November 2008, 19:12:35
valla bırakın hocayı arkadaşlar asıl sayın başkanımız fuat köktaş nerede malatya maçından beri samsunda ve tesislerde yokmuş hiç gelmemiş gazetelerdede bişe yazmıyor  ama sokaktaki bütün taraftarlar birbirine bunu soruyor  bugün yan sahada bile  insanlar hoca olayından çok başkanı konuşuyordu saygılar iyiki samsunlu ve samsunsporluyum ne mutlu bana..55  ;)

malatyada unutmasınlar başkanı.

maviay55