Bank Asya 1.Lig 11.Hafta Samsunsporumuz-Kdç.Karabükspor

Başlatan samsunmania, 03 November 2008, 00:49:53

« önceki - sonraki »

Recep

BU MAÇI ALACAZ BAŞKA YOLU YOK
ya seve seve yada seve seve

FaT1h

abi katılıyorum sana bu macı alcaz ama kortugum şey karabugu kücümsemeleri yoksa giresin gibi bi hezimetle karşılaşabiliriz taraftar gümbür gümbür canlandırcaktır takımı tek gercek bu macı alıp altaya moralli gitmek altaya malubiyeti tattırmak

kuzey55

arkadaşlar maç saati yaklaştı.şuan tahmin ediyorum ki stad çevresi hareketli bilet kuyrugunda herkes heyecanlı ve umutlu...biz de burada bi sinerji yaratalım gür bir sesle hep beraberrr

KIIIIIIIRRRRRRRRMMMMMIIIIIIIIZIIIIIIIIIIIIIIII !!!!!!

GurbetciFanatik

kuzey55

EEEEEENNNNNN     BÜYYÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜKKKKKKKKKKKK

Tufan

harbisamsunsporlu5517

inşallah rahatca macımızı takıp ederız bugun kaybetmeyı dusunmek dahı ıstemıyorum

FaT1h

MeL_55

09 November 2008, 14:48:30 #158 Son düzenlenme: 09 November 2008, 14:51:47 MeL_55
Samsunspor: Hasan, Turgay, Burhan, Zafer, Doğan, Serkan Aykut, Can, Hakan, Kenan,Sefa, Sercan

Karabükspor: Kadir, Aydın, Bülent, Şenol, Murat, Süleyman, Metin, Hakan, Tanju, Mert, Adem

Samsunspor:

----------------hasan--------------------

Turgay-----Kenan-------Hakan--------Can

Turgut-----Zafer-------Sefa--------Sercan

----------Burhan------Serkan----------

harbisamsunsporlu5517

Forvetim

Alıntı yapılan: samsun155 - 09 November 2008, 10:25:36
maç sonucu SAMSUNSPOR -Karabük :5-2

saygılar kardeşim, bu skoru bu gece rüyamda gördüm, bir de burda görünce şaştım. alacakaranlık kuşağı gibi :-)

kuzey55

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: 35ama55 - 09 November 2008, 14:52:37
Hoca son haftalarda düşü yaşayan Kenan yerine Gökhanı kesmiş , sahaya da oldukca hucum agırlıkla bır kadro sürmüş , galibiyet için oynayacağız ..

Gökhan cezalı bu hafta.. yanlış biliyorsam düzeltin.. güzel futbol ve skor bekliyorum inşallah oyle olur..

Kadir ÇELEBİ

Takımlar sahada ki yerlerini aldılar

Karşılaşmayı çok az sayıda Samsunlu taraftar izliyor
:(

kuzey55

eee ne bekliyolardı ki 1-3 ten mac verince böyle oldu işte.umarım kasımpaşa maçına kadar taraftarın gönlünü alırlar...