MÜJDELER OLSUN Gümüşdağ devri sona erdi!

Başlatan SamsunluReis, 13 September 2008, 23:35:15

« önceki - sonraki »

seckin55

Alıntı yapılan: CurvaSudSamsunspor - 03 November 2008, 19:23:36
İNADINA OSMAN ÖZDEMİR

HACETTEPEDEN İSTİFA ETTİ DÜN GENÇ TAKIMLA SÜPER LİGE ÇIKTILAR UZUN ZAMANDIR O TAKIMIN BAŞINDAYDI BENCE HEMEN ANLAŞALIM...
usta şu adamdan kurtulak ta bi,, hala gitmedı baksana...sanki bi bedenden can çıkarır gibi.insanın 9 canlı oluşu gibi.çıkmıyo can abi:( ne bu bole

Amsterdamli

Genclerbirligide Mesut Bakkal ile yollarini ayirmis. Ne tesaduf hem Hacettepe hem Genclerbirligi teknik direktor ariyor. Hani Gumusdag bu durumda hemen birakip giderdi bizi diye soyleniyordu geldigi gunden beri bakalim boyle birsey gerceklesecek mi. Gerci bizden gitsinde nereye giderse gitsin ama yinede ilginc bir durum. Belki alinacak kararlarda etkili olur diye dusunuyorum biz kovmadan kendide gidebilir.

ahk34

55erhan55

bırak artık hayrettin bırak bu takım senin oyuncağın deil burası ne çanakkaleye nede karşıyaka benzer hep sen hep de samsunpor daha fazla yıpranmadan bırak

ali ihsan

tolga

bu ne ya adam şikecimi kimlere kaldık ya yazık  lanet olsun böyle antrenörlüğe bu adam bizim başımızda hala  dah düne kadar galip geldiğimiz maçlardan sonra bu takımı ben kurdum  ve galibiyeti daha çok kendine biçen hoca efendi malatya maçından sonra bu futbolcularla bu kadar diyor yani futbolcuyu taraftarın kucağına atıyor bu bir karakter örneği ve hala bu adam takımın başında futbolcuların neden bunu istemediği artık aşikar helal olsun bu futbolculara

guvensolmaz

iğrenç bi durum, hayretTİN bir şey !

MeL_55

Alıntı"Samsunspor için bugün milat"

Samsunspor 2. Başkanı İsmail Türedi, yönetim kurulu toplanıtısında bir çok konunun gündeme geleceğini belirterek, "Samsunspor için bugün bir milat" dedi.
Nuri Asan Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyen İsmail Türedi, Malatyaspor maçında alınan 4-3'lük yenilgi ve kötü gidişe değindi. Malatyaspor maçını kazanmaları gerektiğinin altını çizen Türedi, öne geçmelerine rağmen maçı kazanamadıklarını hatırlattı. Türedi, "Büyük takımların hepsi geride kaldıkları maçı çevirebiliyorlar. Biz bu konuda çok eksiğiz" dedi.

Samsunspor 2. Başkanı İsmail Türedi, yapacakları yönetim kurulu toplantısıyla ilgili olarak takımın başkanından yöneticisine, teknik direktöründen futbolcusuna kadar takımın durumu ve yapılması gerekenlerle ilgili gerekli kararları alacaklarını ifade ederek, şunları söyledi: "Ben takımı başarılı bulmuyorum. Bu akşamki toplantıda hoca ve yönetimde olmak üzere herkes gündeme gelecek. 10. hafta geçti, daha mağlup olduğumuz maçtan beraberlik bile alamadık, beni en çok üzen bu. Yönetim kurulu hocadan rapor istedi, yönetim kuruluna raporunu sunacak ve raporu değerlendireceğiz. Eğer yönetim kurulu radikal bir karar alırsa, basına açıklayacak. Öne geçilen maçlarda galibiyeti koruyamamanın bir tesadüf olmadığını, yanlış yapılan bir şeyin olduğunu görüyoruz. Bunlarla ilgili hocadan rapor istedik. 'Bugün bir milada geldiniz mi?' diye soracaksanız. Evet, sizlere katılıyorum, milat bugün."

03.11.2008
Kaynak : İHA

FaT1h

harettin ,grencsin git artık yaa gitde kurtulak senden hadi bakalım milatı görelim

seckin55

spor55 programı başladı...birasdan 2. bolume geçilecek..hocanın gitmesi kesinlikle isteniyor.

Bu arada Samsunsporlu futbolculardan Turgut, Sercan,Murat ve Oktay' a Süper Lig takımlarından çok ciddi teklifler varmış...

Yönetim şuanda toplantıda degerlendırme yapıyormuş.inş hocayı bu gece gonderecekler.kelle melle kalmayacak...inş bembeyaz bir sayfa açacagız.

FaT1h

turgutu kim istemiş acaba cok merak ettim
murat ve oktay kesinlikle kalmalı
sercan için bişe diyemiyorum

55.hakan

arkadaşlar gelişmelerde haberdar edin ama benim içimde kötü bir his var sanki yollanmayacak fatura oyunculara kesilecek gibi bir his

seckin55

turgutun malatya maçında guzel oynadıgını atılan 2.golde 40 metre top surerek golunu attıgını ilettiler..hele şukur..top surmeyı ogrenmış galiba

FaT1h

turgut böle şeyler yapmayı ögrrenmiş vay be

seckin55

Alıntı yapılan: hakanelgun - 03 November 2008, 21:51:40
arkadaşlar gelişmelerde haberdar edin ama benim içimde kötü bir his var sanki yollanmayacak fatura oyunculara kesilecek gibi bir his
aynen pek hoca gidicek gibi gozukmuyorr..