Bank Asya 1.Lig 3.Hafta | Samsunspor'umuz - Giresunspor

Başlatan MeL_55, 07 September 2008, 19:00:02

« önceki - sonraki »

edmontdante

kim bu takımı yiyorsa,kim bu takımı kullanarak kendine menfaat sağlıyorsa,kim aldığı paranın hakkını vermiyorsas hepsinin allah belasını versin.Ramazan ramazan beddua ettiriyorlar ama allah belalarını versin hepsinin

tolga

13 September 2008, 22:04:30 #256 Son düzenlenme: 13 September 2008, 22:45:55 berusa55
FUTBOLCULARDA SORUN YOK KAPASİTELERİ BU ERCİYES MAÇI LİGİN İLK MAÇIYDI SONUÇTA NORMALDİ ÇANKIRI MAÇI BİLE  BU AKŞAMIN SİNYALİNİ VERMİŞTİ BU TOPÇULAR BANA GÖRE 2 LİG B VE 3.LİG FUTBOLCULARAI FAZLA BİRŞEY BEKLEMEK HAYALCİLİKTEN ÖTEYE GİTMEZ YOK HOCAYI YİYECEKLERMİŞ FALAN YANLIŞ ŞEYLER BU HOCA YAPTI BU FUTBOLCULARI BÖYLE YOK ÇOK İYİ ÇALIŞTIRIYORMUŞ PESTİLLERİNİ ÇIKARMIŞ  TAKIM YÜRÜMÜYORYO İNSAN ORGANİZMASI BU HERKESİN BÜNYESİ FARKLI GENCİDE AYNI İDMANI YAPIYOR YAŞLISIDA KİMİ KALDIRIR KİMİ KALDIRMAZ TAKIM SÜRANTERENE OLMUŞ YANINDAKİNE PAS VEREMİYOR GÜYA BİZE DOKTOR HOCA GELMİŞ HİKAYE BUNUN GİBİ ÇOK HOCA VAR SAMSUNDA İYİ KANDIRIYOR BİZİ TAHSİN KOSİFLE BERABER BİŞEYLERİ BİLİYORDA YAZIYORUM ŞİMDİ HESAP VERECEKLER  ÜZÜLERKE SÖYLÜYORUM BU TAKIM BU HALDE KÜME DÜŞER KİMSE KİMSEYİ KANDIRMASIN ACİL TEDBİRLER VAR ONLARI HEMEN ALACAKLAR ÖYLE YÖNETİM BİZİM GENÇLERİMİZ VAR HOCA AĞZIYLA KONUŞMAYACAKLAR BU GENÇLERDEN BİŞR B.... OLMAZ GÖKHAN KOLOMAÇ GİBİ LİGİN TEC.FUTBOLCUSU VAR BİZ SAHADA ACAEMİCE HAREKETLER YAPAN HAKAN A FORMA VERİYORUZ  O ZAMAN NEDEN ALDIN KARDEŞİM BU ADAMI

@Mesajın tamamında büyük harf kullanmayalım!

GençKozluklu

HUKUKÇU

Artık görünen köy klavuz istemez yönetimin hocayı göndermek yerine alıp karşısına konuşmalı futbolcular ile arasındaki sorunu ya da hiç mi yönetici idmanları izlemiyor hoca nasıl futbolcular nasıl davranıyor kim hatalı hiçbir yönetici takip etmez mi ya

yk55

bu futbolcuların allah belasını versin. başka bişe demiyorum.
sanki  ilk 2 hafta başka takım seyrettik anasını satim. bişe değil bilgisayarı falan dağıtacam sinirimden.

Kadir ÇELEBİ

erciyes macında ısıran mücadele eden bir takımımız vardı kartal maçındaysa mücadele etmeye çalışan bu maçın daha başlarında rakip ısırıyor topu iyi kullanıyor mücadele ediyor sadece seyrediyoruz gerçekten enteresan  birelsel hatalar almış başını gidiyor diger bir gerçek çok şansızdık bunu kırmakta yine futbolculara kalıyordu.. yeni oyuncular mücadele etti bana kalırsa ama sanırım onlarda ilerleyen haftalarda diğerlerine uyum sağlayacaklardır..
bu maçı sadece unutmak istiyorum

Baskent_Samsunspor

Alıntı yapılan: ahk34 - 13 September 2008, 22:02:49
Bizim futbolcularımız karaktersizse hoca ne yapsın oynamıyan oynamıyo işde 10 futbolcu değiştiriliyoda hocamı değiştirmedi ya kardeş hocayla lakası yok ben ciddiyim futbolcular karektersiz
tamam ben sana katılıyorum ama bu zamana kadar çok yaşadık bu senaryoları biz taa multescu dönemlerinden beri var ama kimse çıkıp gerçekleri anlatmıyor seriycide hemen hocayı suçluyor kapucuda buna cesaret edemedi futbolcuların birşey yaptığı aşikar ama bunu bir türlü resime dökemiyoruz hoca iyi niyetli olabilir ama en azından bazı şeyler açıklayarak taraftarı bilgilendiremezmi

CeLiL_55

kimse heveslenmesin bu takım daha çok buralarda sürünür başkanın derhal maddi kaynak yapıp ara transferde kadroyu değişmesi lazım paf takımdada 3,4 tane iyi genç almalı..

ahk34

Ya bizim takımın bir geçmişine bakın nerde karaktersiz şerefisiz var burda Tümerimi desem İlhanımı desem sametinimi,Tanjusunumu celilmi karaktersiz çok,
ak ulan akkkkkkkkkkkk Metemizin muzafferimizin tomiçimizin kemikleri sızlıyor seneden seneye mezar ıslatmakla saygı duymakla olmuyo samsunsporluluk birazda rahmetlilerin kişiliklerini ögrensinler

CeLiL_55

Alıntı yapılan: ahk34 - 13 September 2008, 22:15:16
Ya bizim takımın bir geçmişine bakın nerde karaktersiz şerefisiz var burda Tümerimi desem İlhanımı desem sametinimi,Tanjusunumu celilmi karaktersiz çok,
ak Dostum akkkkkkkkkkkk Metemizin muzafferimizin tomiçimizin kemikleri sızlıyor seneden seneye mezar ıslatmakla saygı duymakla olmuyo samsunsporluluk birazda rahmetlilerin kişiliklerini ögrensinler
Tümer,İlhan,Tanju,Celil maaşallah döktürmüşsün ya bunlar karaktersizde Serkan bey çokmu iyi !! çok mu efendi çok mu dürüst ?? !!!

HUKUKÇU

Kulüp artık derhal kapanmalı bunun başka çaresi bizleri daha fazla rezil hale getirmeden

CeLiL_55

Alıntı yapılan: HUKUKÇU - 13 September 2008, 22:17:46
Kulüp artık derhal kapanmalı bunun başka çaresi bizleri daha fazla rezil hale getirmeden
ya arkadaşlar gerçekten saçmalıyosunuz ne demek kulüp kapansın geçmişinde o kadar ilke imza atan başarı yapan Şampiyonluk mücadelesi veren Türkiyede bir çok yıldız oyuncu yetiştiren 3 büyüklere kök söktüren bir camiaya nası oluyorda kapansın diyosunuz bazı arkadaşlarımız namkör ama bu yorumları sinirli oluşlarına veriyorum bulunduğumuz Ligin bile kıymetini bilicez..! şu anda bu ligde olmak için bile bir çok şehir takımı can atıyor sabırlı olun bu günleride atlarırız hep birlikte.

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: CeLiL_55 - 13 September 2008, 22:21:58
ya arkadaşlar gerçekten saçmalıyosunuz ne demek kulüp kapansın geçmişinde o kadar ilke imza atan başarı yapan Şampiyonluk mücadelesi veren Türkiyede bir çok yıldız oyuncu yetiştiren 3 büyüklere kök söktüren bir camiaya nası oluyorda kapansın diyosunuz bazı arkadaşlarımız namkör ama bu yorumları sinirli oluşlarına veriyorum bulunduğumuz Ligin bile kıymetini bilicez..! şu anda bu ligde olmak için bile bir çok şehir takımı can atıyor sabırlı olun bu günleride atlarırız hep birlikte.

zor dostom zor bu takımı sıfırlamak lazım devrim gibi bişe ;)

CeLiL_55

Alıntı yapılan: SADECE SAMSUNSPOR - 13 September 2008, 22:22:55
zor dostom zor bu takımı sıfırlamak lazım devrim gibi bişe ;)
Güzel kardeşim benim bu takım şu kadroyla bile çok şey yapar işki adam gibi yönetim olsun

HUKUKÇU

Valla artık saçmalık falan değil bu nedir ya senelerdir çektiğimiz eziyet eğer bu takıma sahip olabilecek yönetim yoksa koca samsunda kimsenin taraftarı senelerce bu kadar üzmeye hakkı yok