Bank Asya 1.Lig 2.Hafta | Kartalspor - Samsunspor'umuz: 2-1

Başlatan berusa55, 01 September 2008, 00:19:25

« önceki - sonraki »

levadiakos

Alıntı yapılan: samsuni - 08 September 2008, 00:08:17
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim fakat iç saha karneniz konusunda size katılmayacağım. bu maçtan önce en son 9 aralık 2007'de evinizde maç kazanabilmişsiniz. Ordu'yu yendikten sonra toplamda 9 maç, ay olaraksa yaklaşık 9 aydır maç kazanamamışsınız.

Maalesef biz son yıllarda bu tür istatistikleri aleyhimze bozmak konusunda ayrı bir marifet gösteriyoruz.

yok geçen senenin başına bakarsan iç sahada bayaa iyiydik ama şimdi söylememin yanlış olduğu bazı sebeplerden dolayı yenilmek zorunda kaldık diyeyim! ayrıca tff 2.ligdeyken de kartalspor bir efsane olmuştu iç saha konusunda...neyse şimdi bunları konuşmanın sırası değil...ben bugün şunu gördüm ki bu sene olmasa bile 2-3 sene içinde hem samsun hem kartal süper lig'e çıkabilecek kapasitede!

mehmet yılmaz

O halde keşke sizinle evinizde ligin ikinci devresinin sonlarına doğru oynasaymışız diyelim ve kapatalım bu bahsi...

levadiakos

Alıntı yapılan: samsuni - 08 September 2008, 00:13:09
O halde keşke sizinle evinizde ligin ikinci devresinin sonlarına doğru oynasaymışız diyelim ve kapatalım bu bahsi...

evet bencede kapatalım...ama inşallah bu sene yenilmek zorunda kalmayacağız! misafir taraftarlara kapınız açık ise burada zaman zaman fikirlerimi paylaşmak isterim sizlerle!

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: levadiakos - 08 September 2008, 00:17:00
evet bencede kapatalım...ama inşallah bu sene yenilmek zorunda kalmayacağız! misafir taraftarlara kapınız açık ise burada zaman zaman fikirlerimi paylaşmak isterim sizlerle!

elbette kapımız açık forum kuralları çerçevesinde

MeL_55

bu mac sanszizliktan yenildik diyelim kapatalim bence...
deplasmanda yenilmeyiz diyen hocamiz cok dogru demis bu haftadan sonra bakalim yenilcezmi...

mehmet yılmaz

İstanbul takımlarına hiç sıcak bakmasak da aklı başında ve efendi olan herkese kapımız açık; her daim...

Hatta sizin genel futbol forumunda bir de başlığınız olması lazım.

http://www.samsunspor.biz/forum/index.php?topic=4318.0

cem 55

maçla ilgili bikaç yorumda ben yapayım bugun maçın ilk yarısında sıcagında etkisiyle pozisyonsuz orta alan mücadelesi şeklinde geçen bi maç izledik bizim duran toptan 2 tehlikeli sayılabilecek atagımız varken kartal kalemizde tehlike yaratamadı 2.yarıya ise cok hızlı basladık gene bi duran toptan sercanın mükemmel kesme ortasına serkan dokundu hepimiz gol diye ayaga kalktık ama kaleci soner son anda pozisyonu önledi ardından 1 dakika sonra serkanın mükemmel ara pasında sahanın bügün turgutla birlikte bence en kötü futbolcusu olan zafer şakar 100 de 100 lük golu kacırınca işin rengi belli oldu telde konustugum samsuni abiye atamaya atarlar abi bu goller kaçmaz demeye kalmadı erayın hatasıyla ilk golü yedik ardından kornere cıkan topu yakalayıp uzaklastırmak isteyen sercanın vurdugu top kartallı oyuncuda kaldı onunda ortasında veyselin sıçramayı unutmasıyla arkasından gelen ümitin kafasıyla maç 3 dakika içinde 2-0 a geldi futbolcularımız mac bir anda 2-0 a gelince moral bozukluguyla 85. dakıkaya kadar pozisyona giremediler daha sonra murat yıldırımın güzel ortasına burhanın ayak koymasıyla 2-1 i yakaladık ama bizim için cok geç oldu ben bügün zafer şakara takıldım bu adam bence ilk 11 oyuncusu degil olsa olsa zaferden iyi bi yedek olur bişeyler yapmaya calısıyo ama hep bos kendini geliştirmekten uzak düz bi oyuncu bugun bence sahanın en kötüsüydü turguta ben zaten bişey söylemiyorum bu cocugun oynadıgı oyun beni mutlu etmiyo turgutu cok abarttıgımızı genç futbolcularımız içinde en kötü oyuncumuz oldugu kanısındayım kötü oynayan bir diger oyuncumuzda veysel aksuydu kafalarda soru işaretleri bıraktı en büyük kazancımızsa bence mesut bu cocuktan can ulunun forma kapması biraz zor gözüküyo bileklerine cok hakim kademeye cok iyi giriyo ve topu cok olumlu kullanıyo mesutu samsundaki taraftarımızında dikkatle izlemesini öneriyorum ayrıca gökhan kolomoçda bugun hatasız oynadı murat yıldırım ve volkan çekiçte oyuna girdikten sonra cok olumlu işler yaptılar bence transferde cok yerinde adamlar almısız bugun kaybetmemize ragmen zaferin yerine sefa turgutun yerine volkan çekiç erayın yerinede hasanın kaleye geçmesiyle bence cok dengeli ve kuvvetli bi takım oluruz.son olarak havanın sıcak ve ramazan ayı olmasına ragmen statda bulunan 3000 samsunspor sevdalısına teşekkürlerimi sunuyorum.

hala kızı

Alıntı yapılan: samsuni - 07 September 2008, 20:52:57
Maçtan sonra polisle bazı mevzular olmuş. Kartal emniyeti daha önceki yıllarda da bazı konularda ilginç uygulamalarıyla gündeme gelmişti. Efendi gibi maça gelen insalnarı bile göz altına almak istemişler diye duyduk. İstanbul Grubundaki arkadaşlar ayrıntıları anlatacaklardır sanırım.

Evet ortalık bir anda savaş alanına döndü...Ablukaya alınan arkadaşlar ve devriye otosuna karga tulumba bindirilen arkadaşlar için çok üzüldük hepimiz hatta kartal halkı bile...Polis adama sana ne sen karışıyosun samsunlumusn dedi adam kartaldayım 45 senedir beni dinden imandan çıkarma diye cevap verdi....
 emniyete götürülenlerin için de kendi kardeşim bile vardı... Emniyet müdürü hatrı sayılır bir samsunlu olması ve maçın kartalda olması büyük bir şanstı.

Sadece Samsunspor

zaferin kötü olmasının nedeni bence sefanın olmayışındandır yoksa zafer bence çok iyi bir oyuncu, ayrıca turgut'u niye bu kadar kötülüyorsunuz adam ne yapsın kendi yerinde oynamıyorki hoca resmen çocuğu sağ kanat oyuncusu yaptı, çankırı maçında turgut gol atınca herkes çok sevinmişti hatırlatırım, ayrıca duyumlara göre mesut çok iyi transfermiş ama biz hala izleyemedik inş. giresun maçında seyredecez

bide hoca serkan'ı 73de oyundan neden aldı başka alıncak oyuncu yokmuydu

GençKozluklu

Devre arası çekilmiş bir resim.

Maç öncesi çekilmiş bir kare.

levadiakos

Alıntı yapılan: hala kızı - 08 September 2008, 00:29:05
Evet ortalık bir anda savaş alanına döndü...Ablukaya alınan arkadaşlar ve devriye otosuna karga tulumba bindirilen arkadaşlar için çok üzüldük hepimiz hatta kartal halkı bile...Polis adama sana ne sen karışıyosun samsunlumusn dedi adam kartaldayım 45 senedir beni dinden imandan çıkarma diye cevap verdi....
  emniyete götürülenlerin için de kendi kardeşim bile vardı... Emniyet müdürü hatrı sayılır bir samsunlu olması ve maçın kartalda olması büyük bir şanstı.

kartal emniyetinden bizde şikayetçiyiz...ne kadar biber gazı varsa hepsini biz yiyoruz :) :) samsunlu arkadaşlar yok yere götürüldüler ve bende emniyete kızdım gerçekten!

OrduluGencliq

şimdi en baştan beri samsun a bi kale lazımdı bu belliydi. her maç gol yiyen ve olmadık yerlerde hata yapan bi kaleciyle bu lig gitmezdi. hasan ın forma giymesi gerek ama onun da nasıl bi kaleci olduğnu bilmiyoruz son yıllarda. bizim akın sinan gibi patlarsa iş yapar. akın sinan için biz neler diyoduk ama dbakır ve bolu maçlarında yaptığı kurtarışlar ve oyuna etkisi bizi yanılttı açıkçası. hasan da böyle parlayabilirse sizin açınızdan iyi olur tecrübeli kaleci sonuçta. eray dan daha çok iş yapar. kartalspor gerçekten iyi bir kadrosu var onları da tebrik ederim. ama hala ligin başı ve bundan dolayı takımlar kendi sahalrında ilk haftalarda daha çok çok motive oluyorlar ve bundan dolayı da baya bi iç saha galibiyetleri ortaya çıkıyor. ama bu hafta garipsediğim sonuçlarda vardı. altay 90 da 2 gol buldu deplasmanda. giresun o kadroyla gidici bence ama dedim ya daha çk erken. hele adana gibi bi takımı kendi sahasında ki yenilgi çok garibime gitti. erciyes de bu ligde şampiyon adaylarından biri ama kendi sahasında kaybetti. yani ilk haftalar böyle dandik sonuçlar çıkabilir 7 8 hafta beklemek gerek o zaman yavaş yavaş kim nereye belli olur. takmayın kafaya daha erken

çarþamba55

Takım iyi yolda arkadaşlar, ilk yarıyı ilk 8'de bitirelim babalar takviye yaparlar.

bengülü

bende bir maçı kısaca özetleyim
ilk yarı samsunspor havanın sıcak olmasına rağmen çok güzel bir müsabaka sergilediler benim burda en çok kızdığım bir oyunca var hakan koçaslan çok hırçın  oynuyor her an kırmızı kart görebilir veysel kardeşimiz sürekli adam kaçırıyor rakip oyuncu hemen pozizyona giriyor sahanın yıldızı benim gözümde kenan yelekti 90 dak: mucadele etti şunuda söyleyim takım gerçekten çok iyi bir kondisyonu var eğer takım böyle devam ederse 2 hafta sonra samsunspor çok iyi bir takım olucaktır bunada eminim ah zafer o golüde atsaydın bu skor böyle olmazdı bizde mutlu bir şekilde stad'tan ayrılırdık takımı ilk yarı mücadeleden dolayı kutluyorum...
kartal emniyetini kınıyorum bir kişi meşale yaktı diyerek apar topar göz altına alınmaz kimseninde hakkı yok ben burdan şafak beyi kutluyorum samsunspor  taraftarına sahip çıktığı için bu aralar ne oluyor emniyete anlıyamıyorum.... 

34 SS 1965

nezaretten cıkalı 4saat falan oldu  sagolsun samsunlu kartal emnıyet mudurumuz sayesınde hak ettgım yerde yanı evımdeyım... safak baskanla nezaret arkadası olduk:):)