Bank Asya 1.Lig 2.Hafta | Kartalspor - Samsunspor'umuz: 2-1

Başlatan berusa55, 01 September 2008, 00:19:25

« önceki - sonraki »

HaSaNCaN

gozgoz yýlmaz

Alıntı yapılan: kuzey55 - 07 September 2008, 22:06:45
eski başkanımız da polisle aralarında gecen tartsımadan dolayı alındı

Eski başkan derken Sezgin Gümüş'ü mü kastediyorsun?

Alıntı yapılan: bluegreen55 - 07 September 2008, 21:31:55
Ben olayı gördüm ..
Kilolu bir polis yaklaştı laf attı.......................
Konunun özünü ve sonrasını bilmiyorum ama olayı yaratan ve büyüten 1 tane kilolu polis vardı...

kilolu polis dememek lazım. Açıkça Şişko Polis. İşinin önemli bir kısmı aksiyona ve spora dayanmasına rağmen yan gelip, yiyip, yiyip şişen polislerden hiç hoşlanmıyorum. Devlet sana göbek bağla diye mi maaş veriyor?

Ayrıca anladığım kadarıyla arkadaşlar hakkında işlem yapıp hepsini salacaklar ama 1.200 YTL para cezası kesecekler. Öyle görünüyor.

Hepimize geçmiş olsun.

kuzey55

bu arada başkanımızın bugünkü tavrı çok güzeldi taraftarı sahiplendi daldı polsilerin arasına.helal olsun...

Kadir ÇELEBİ

Şafak Gedikoğlundan söz ediliyor polisle tartışma yaşayıp alı konuldu aynı zamanda mevcut başkanımızda bu olayların neticesindenmi tam olarak bilmiyorum polisle ciddi münakaşa içersine girmiş.. samsundan gelen 2 arkadaşımız istanbul grubundan bir arkadaşımız benimle beraber alı konuldu ben bırakıldım diğer arkadaşlar pantolon renkleri Siyah olduğu için bir müddet daha gözaltında kalacakları kamera kayıtları izlendikten sonra serbest bırakılıcaklarını soylediler..

sadece55

diğer takımların maçlarını takip ettiğim kadarıyla fark ediyorumda goller hep yabancılardan geliyor adamların yabancıları çatır çatır gol atıyor 2 yabancı alabilirdik bizde ayrıca bu yabancılar türklerden daha ucuz bu da ilginç

samsun155

Alıntı yapılan: berusa55 - 07 September 2008, 20:15:34
Gelecek Cumartesi günü Samsun'da iftar vaki 18,56. Maç ise 20'de. İsteyen insan cok rahat yemeğini yiyip maça gelir.

Samsunspor'umuzu iyi günde kötü günde destekleme vakti. Daha ligin başı...

terafi var:)gelmezler ;D

HaSaNCaN

harbisamsunsporlu5517

yarınkı maçın sonucu beraberlık olursa haftayı 9.kapatacagız önumuzdekı hafta mutlaka kazanmalıyız ve yenıden yukselıse gecmelıyız

55.hakan

Alıntı yapılan: kuzey55 - 07 September 2008, 22:05:43
atamayana atarlar hesabı 57. de 55. dk da mesale yaktığımız anda kalecimiz veyselin topu elinden kaçırmasıyla golü yedik.
eray yine mi topu elinden kaçırdı yani...

kuzey55

takımımız dirençli ve mücadeleci tek eksiğimiz tecrübe.bu takım ilk yarı ilk 10 bitirirse 2. yarı yapılacak nokta takviyelerleen azından play-off mücadelesi vereceğinden eminim...bu arada mesuttan bahsetmeyi unuttum çok yararlı bütün topları kesti nerdeyse.alışma sürecini atlatınca yeni yıldızımız olabilir...ne kadar zor durumda lige başlamış olsak da ben takımımızdan umutsuz değilim iş var bu çocuklarda.

DURMAK YOK DESTEĞE DEVAMMM....

red_white

arkadaşlar hani sölemeyim sölemeyim diomda bu turgut topçumu

kuzey55

evet eray topu elinden kaçırdı zafer karşı karşıya topu auta attı.turgut bomboş pozisyonda kafayla topu dışarı gönderdi.sonunda olan bize oldu kıçırık kartal seyircisi aklı sıra bizle makara yaptı.artık bunaldık hazırlık maçlarında fark attığımız takımların bizi yenmesinden ve sözde taraftarlarının bizle alay etmesinden...

guvensolmaz

Mesut için bugün yorum yapmıştım, maçtan önce. Tekrar söylüyorum CAN ı unutun artık.. Polise gelince.. Samsunda kendi polisimizden 1kez olsun hoşgörü görmedik ki elin gurbetinde beklentimiz olsun.. 'ayıdan post, polisten dost olmaz'

Atakumlu

red_white

adamın morali bozulmasın etmesin diorumda hani bu nezaman pişicek haberi olan warmı