Bank Asya 1.Lig 2.Hafta | Kartalspor - Samsunspor'umuz: 2-1

Başlatan berusa55, 01 September 2008, 00:19:25

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

ya beyler bu kartal taraftarıda ancak galibiyet alınca ortaya çıkıyo ;D

55.hakan

olamaz gene mi kaçırdı erciyes maçında da kaçırmışt son dakikada acilen kaleye hasan ın geçmesi gerekir kilo mu veriyor antreman mı yapıyor bu ne be her hafta her hafta

kuzey55

kendi sahalarında ilk maçları galipler iyi olmamaları mantıksız olurdu zaten.ama güngören kasımpaşa gibi takımların taraftarlarında iyi olduklarını düşünmüyorum vasat bir tribünler...

Sadece Samsunspor

AlıntıTüredi: "Tempolu ve güzel bir futbol oynadık"

07 Eylül 2008 / 20:49

Kartalspor yenilgisinin ardından açıklama yapan 2. Başkan İsmail Türedi: "Maçın hakkı beraberlikti" dedi.

Bank Asya 1. Lig karşılaşmalarının ikinci haftasında Kartalspor karşısında alınan 2-1'lik mağlubiyetin ardından HABEREXEN'e özel açıklamalar yapan Samsunspor 2. Başkanı İsmail Türedi: "Tempolu ve güzel bir maç oynadık, kaybettik ama maçın hakkı beraberlikti" dedi.

Çok pozisyona girmelerine rağmen gole çeviremediklerini dile getiren Türedi; "Rakibimiz iki kere kalemize gelmesine rağmen golü buldu ve galip geldi." diye konuştu.

2. Başkan Türedi, bir yenilginin herşeyin sonu olmadığını vurgulayarak, biz yolumuza devam ediyoruz. futbolcularımızın performanslarından ve oynanan oyundan memnunuz dedi.

Ayrıca 2. Başkan İsmail Türedi İstanbul'daki maça gelerek Samsunspor'u yalnız bırakmayan taraftarlara teşekür ederim diyerek sözlerini tamamladı.

AlıntıKöktaş: "Üzgünüm yenilgiyi hakketmedik"

07 Eylül 2008 / 20:50

Kartalspor yenilgisinin ardından karşılaşmayı değerlendiren Samsunspor Kulüp Başkanı Fuat Köktaş: "Yenildiğimiz için üzgünüz yenilgiyi hakketmedik " dedi.

Bank Asya 1. Lig'in 2. haftasında Kartalspor ile Samsunspor karşılaşmasının ardından haberexen'e özel demeç veren Samsunspor Külüp Başkanı Fuat Köktaş, "Yenildiğimiz için üzgünüm yenilgiyi haketmedik" dedi.

"Ortaya koydukları futbolla oyuncularımız bu yenilgiyi hak etmediler."diyen Başkan Köktaş, "Maçın sonunda çok pozisyona girdik ama golü bulamadık." diye konuştu.

Başkan Köktaş, "Genç bir takımız, zamana ihtiyacımız var, yenilgiye üzüldük ama herşeyin sonu değil" diyerek sözlerini tamamladı.

kuzey55

ayrıca bugün maçta broşür dağıttık grubumuz ve sitemiz hakkında taraftara bilgi verdik.bunu bütün maçlarda tekrarlamalıyız.potansiyelimizi harekete geçirmenin zaman geldi geciyo artık...

hala kızı

07 September 2008, 23:19:32 #725 Son düzenlenme: 07 September 2008, 23:27:49 hala kýzý
Aslında takımımız gayet güzel mücadele etti...
Yiğidi öldürüp hakkını vermeden edemeyeceğim kartalspor başarılı oynadı.
SAMSUNSPORUMUZ elinden geleni yaptı ama bu bir futbol maçı yenmekte var yenilmekte!
futbolcularımız iyi ama kaleci için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.
 Bir başka konu da maç sonu çıkan olaylar idi...Beni resmen  spordan,futboldan taraftarlıktan soğuttular çok yazık!
Bir an etrafımı seyrettim yalnızca. Unuttum samsunspor maçında, istanbulda olduğumu filan bu mu dedim spor?bu mu  insanlık nereye gidiyoruz sonumuz ne olacak???Bu mu ya bu mu insanlık....Orada el kadar çocuğu (sanki evini yakmış da) nasıl dövüyordu koskaca (argo olacak belki ama) ''herif''neymiş özel güvenlikmiş çocuk sana bir şey yapmamıştı ki insan nüsvettesi herif!yazık çok yazık....
çocuğun yalvaran gözleri yakarışları maç yenilgisinin üzüntüsünü bir yere bıraktırdı...
SON olarak
 Buradan samsunlu kartal ilçe emniyet müdürümüz'e teşekkürlerimi iletiyorum.Kendisi bir telefonla çözdü durumu...SAMSUNLUYUM ELHAMDÜLİLLAH diyerek telefonu kapattı...

Bizler de samsunluyuz,yenilsek bile SAMSUNSPORLUYUZ ELHAMDÜLİLLAH!

GençKozluklu

Arkadaşlar yenilgi için üzgünüz. Adamlar peşpeşe 2 defa geldiler o da gol oldu. Eray ilk golde topu elinden kaçırdı. Onun öncesindeki 2 topun gol olmaması büyük şanssızlık.
2-0 dan sonra adeta sahada kaybolduk ancak Delibalta oyuna girince ilk dakikalarda saç baş yoldurdu ancak sonralar oyuna alıştı ve sahdan onun geliştirdiği ataklarla pozisyon ürettik. Birinde de gol oldu zaten. GEne onun ortasında Turgut boş kale yerine auta atınca beraberlikte gitti. Delibatla oyuna girene kadar sağ kanat hiç çalışmadı. Turgut sah kanatta hiç oynayamıyor. Bu çocuk2un bilekleri iy ancak sanki kondisyonu düşük gibi. Çok yorgun gözüktü sahada. Araya iyi pas denemesi yaptı.

Takımda en büyük sıkıntı topu ayağında tutamadı. Ancak mücadele iyi her topa ölümüne kafa uzattılar. Hırslı oynuyorlar. Bu yıl iş yaparlar. Bir kaç hafta sonra daha iyi olur diye düşünüyorum. bir iki takviyeyl İlk 6 olabilir diye düşünmekteyim.

Sıcaktan bayıldık adeta. Seyinci olarak geçen yılki kadar kalabalıktık diyebilirim. O sıcağa ve oruca rağmen gelen taraftarı tebrik etmek gerek.

Herkese İstanbul'dan selamlar, saygılar

red_white

sıcakta olsa oruçluda olsak yine yanındayız samsunsporummm

Sadece Samsunspor

samsundan istanbula giden ve istanbulda bulunup maça giden arkadaşlara sonsuz teşekkürler, hep destek tam destek

gozgoz yýlmaz

Hoca 'bizi deplasmanda kimse yenemez' diyordu. Bakalım ne söyleyecek şimdi? Yenildiğimz takım, takım olsa neyse. Bu maçları lamazasak iddiamız olmaz ki!

hala kızı

07 September 2008, 23:59:11 #730 Son düzenlenme: 08 September 2008, 00:03:11 hala kýzý
Maçtan bir iki kareyi paylaşmak istedim:

levadiakos

arkadaşlar ilk önce hepinize merhaba...ben kartaldan bir kartalspor taraftarıyım...ilk önce şunu söylemeliyim ki bugün gerçekten bol pozisyonlu,güzel bir maç oldu...süper lig'i hedefleyen iki takımın mücadelesinin zaten kötü geçmesi beklenemez! gerçekten iyi bir takımınız var ve açıkçası bizi ciddi ciddi zorladınız...ama kartalspor'un meşhur bir iç saha performansı vardır ki gerçekten kartal'da kartal'ı yenmek biraz zordur...geçen seneki maçtan hatırlarsınız belki...Altay maçında yenilmemize rağmen bu maçta daha çok zorlandık...Ama Kartalspor'un maç kazanmasında en büyük 3 tane etken vardır... 1-İskender Alın 2-Zafer Çevik 3-Kaleci Soner Şahin! Bu üç isim iyi oynarsa Kartal kaybetmez! Bugünde gayet iyiydiler ve sonucu galibiyet oldu! biz 500.000'lik nüfusumuz ile çoğu şehirden daha büyük bir ilçeyiz ve gerçekten süper lig'i çok istiyoruz Kartal halkı olarak...Takımımız yeniden yapılandı bu sene! İnşallah bu sene olmazsada seneye süper ligi istiyoruz ve çıkacağız...Ama gördüm ki Samsunspor'da süper lig'i fazlasıyla istiyor ve hakediyor...İyi akşamlar!

mehmet yılmaz

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim fakat iç saha karneniz konusunda size katılmayacağım. bu maçtan önce en son 9 aralık 2007'de evinizde maç kazanabilmişsiniz. Ordu'yu yendikten sonra toplamda 9 maç, ay olaraksa yaklaşık 9 aydır maç kazanamamışsınız.

Maalesef biz son yıllarda bu tür istatistikleri aleyhimze bozmak konusunda ayrı bir marifet gösteriyoruz.

guvensolmaz

Helâl olsun bacılarım.. Allah'ım SAMSUNSPOR sevgisinden daha büyük bi sevgi var mı yalan dünyada..

red_white

bizde tek wardır çift takım tutanların aramızda yeri yoktur  SAMSUNLUYUZZZ  SAMSUNSPORLUYUZZ