Adidas'a Samsunspor Forması Yaptırıyoruz

Başlatan kaan, 28 August 2008, 21:39:49

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: **KaR6** - 05 September 2008, 22:38:07
evet abi biri bu.. valla dediğim gibi, bi yarın olsun, kesinleşsin olmazsa tekrar bi sorarsınız, alacak olan alır, almayan da canı sağolsun, ben daha ne yapayım :)

ayda 1200 ytl teklif ettiler satış elemanı olarak kabul etmedim abi.. ;D

Tanıdığım bir abi var, evli, çoluk çocuk sahibi, ehl-i namus, kimseye yan bakmaz, Samsunspor'dan başka hastalığı yok, eli yüzü düzgün de biri... deseydin keşke... Pazarda limon satacağıma, Adidas'ta forma satardım.

Yalnız şöyle bir sorun var; Fb, Gs, BJK forması alan müşteriye bodoslama girerdim :)

Yalnızca BİZ

Alıntı yapılan: samsuni - 05 September 2008, 22:41:49

Yalnız şöyle bir sorun var; Fb, Gs, BJK forması alan müşteriye bodoslama girerdim :)

Abi ne yaptın yaa. bu ne vahşet bu ne şiddet...

Sercan

Sercan

Alıntı yapılan: kaan - 05 September 2008, 23:29:30
Rot weib yazan kırmızı beyaz çubuklu bence çok hoş arkadaşlar ben buna kabulum ama önceliğim tabiki eski forma.Yarını bekliyorum ama yinede alacam allahın izniyle ne olursa

Ewet eski formayıda andırıyo dalgalı çubuk çok hoş eskisi olmazsa buda olabilr kaanın dediği gibi...

ILUVATAR

kırmızı-beyaz olana hasta kaldım Rot/Weib e  cok hosuma gitti

supernatural_55

walla helal abi yaa inş.en kısa sürede alabilrz çok çok süper olcak gibi görünüyo ;)

Yalnızca BİZ

ILUVATAR

ben samsunspor formasina sahibim ama rot weib den yaptırırsanız bende varim

55cem55

arkadaslar kuzenlerimde samsunsporun adidas forması var standart uretimdi ve beden xl di yani  buyuk oluyor onu diyeyim bende kullandım  çünkü o formayı 3 sene önceki ama kalitesi yinede çok iidi adidas kalıp olarak büyüktür l olursa daha ii  olur gibi geliyor bana

**KaR6**

arkadaslar iş pazartesine kaldı.. son durumu ancak p.tesi gelecek haber belli edecek ancak zaman kaybetmemek için olumsuzu dusunup bir karar verelim, olmazsa budur diyelim ve işlemler başlasın artık.. artık oylamama mı yapılır ne yapılır acilen bir çözüm üretelim ve hazırlıklı olalım..

Harun55

bencede super kirmizi beyaz adidas cubuklu forma herzaman guzel olmustu zaten.

Yalnızca BİZ

**KaR6**

diğer seçenek o rot weib dediğinizdi sanırım..

Sercan

nasıl olsa yatırdığım formaların klüple bir bağlantısı olmayacak.Bu nedenle eğer o çubuklu olmazsa o rot weibde çok hoş olur...

**KaR6**

dediğim gibi herkesişn fikrini almak zorundayız.. ben bunu istemiyodum demesin kimse sonra..