Adidas'a Samsunspor Forması Yaptırıyoruz

Başlatan kaan, 28 August 2008, 21:39:49

« önceki - sonraki »

Sercan

Alıntı yapılan: supernatural_55 - 05 September 2008, 17:22:54
sağolasn kardeşm gördüm adımı listede teşekkrler...

rica ederim bu gidişle 55'i bulcaz galiba :D :D

55cem55

51 kişi olunca arkadasın bası baya bi derde girdi şimdi o kadar sorumluluk ağır bu iş olmazsa bu siteye bi daha uğramaz belki:)

Yalnızca BİZ

hadi KaR6 göreyim seni. senin ününü duyan forma yaptırıor

**KaR6**

guzel haberlerim var arkadaslar..sonunda ulaşabildim ve konuştum ancak şöyle bir durum var.. bugun adidas ın genel subesiyle bağlantıya geçildi ancak 3 sene önceki formayı yapıp yapamayacaklarını öğrenmek biraz zaman aldı ve yarına kaldı.. kesin sonucu yarın öğreneceğim.. Bunun yanında şöyle bi seçenek sundular, o istediğimiz formadan yapamazlarsa bile adidas ın bu sene tasarlamış oldugu 2 çubuklu formadan birini bizim için Samsunspor amblemiyle üretebileceklerini söylediler.. Eğer olabilir denirse o formaların resimleri ben de var, koyabilecek bir arkadasa cep tel le yollarım o da bilgisayarına aktarıp siteye koyar, ilgilenebilecek daha dogrusu yapabilecek olan varsa özelden cep tel ini mesaj atsın..

Bunun yanında bir guzel haberde şehir dısındaki arkadaslar için.. kargo paraları kendilerine ait olmak üzere, ücretlerini vereceğim hesap no suna yatırdıktan sonra bakan spor u arayarak adreslerini bırakabilirler ve formaları kendilerine iletilir..

Şimdilik benden bu kadar, karar sizin, eski forma olmazsa yeni birşey istiyormusunuz, buna net bi cevap alalım her ihtimale karşı.. Kesin sonuç sanırım yarın belli olur ama bana ümitsiz gibi geldi..

**KaR6**

Bu arada benim halledemeyeceğim iş yok Samsun il sınırlarında, zoru başarırım imkansız biraz zaman alıyo işte ;D ;D ;D

şaka yaptım bu arada, abartmayalım ;)

supernatural_55

sağolasın kardeş yaa bende forma arayıp duruyom adidastan ;Dçok ii oldu haberlerini bekliyoruz tekrar teşekkrler

Sercan

Alıntı yapılan: **KaR6** - 05 September 2008, 20:42:43
Bu arada benim halledemeyeceğim iş yok Samsun il sınırlarında, zoru başarırım imkansız biraz zaman alıyo işte ;D ;D ;D

şaka yaptım bu arada, abartmayalım ;)

eğer desenler güzelse yenilerde neden olmasın...

**KaR6**

biri arjantin in bu ara giydiği forma, diğeri de fena sayılmaz :) sercan mesajını bekliyorum bu arada ;)

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: **KaR6** - 05 September 2008, 20:41:45
guzel haberlerim var arkadaslar..sonunda ulaşabildim ve konuştum ancak şöyle bir durum var.. bugun adidas ın genel subesiyle bağlantıya geçildi ancak 3 sene önceki formayı yapıp yapamayacaklarını öğrenmek biraz zaman aldı ve yarına kaldı.. kesin sonucu yarın öğreneceğim.. Bunun yanında şöyle bi seçenek sundular, o istediğimiz formadan yapamazlarsa bile adidas ın bu sene tasarlamış oldugu 2 çubuklu formadan birini bizim için Samsunspor amblemiyle üretebileceklerini söylediler.. Eğer olabilir denirse o formaların resimleri ben de var, koyabilecek bir arkadasa cep tel le yollarım o da bilgisayarına aktarıp siteye koyar, ilgilenebilecek daha dogrusu yapabilecek olan varsa özelden cep tel ini mesaj atsın..

Bunun yanında bir guzel haberde şehir dısındaki arkadaslar için.. kargo paraları kendilerine ait olmak üzere, ücretlerini vereceğim hesap no suna yatırdıktan sonra bakan spor u arayarak adreslerini bırakabilirler ve formaları kendilerine iletilir..

Şimdilik benden bu kadar, karar sizin, eski forma olmazsa yeni birşey istiyormusunuz, buna net bi cevap alalım her ihtimale karşı.. Kesin sonuç sanırım yarın belli olur ama bana ümitsiz gibi geldi..

eğer eskiler olmuyorsa o çizgili formalardanda güzel bir samsunspor arması ile iyi şeyler çıkabilir sonuçta adidas ;D bide kardeş 50 kişiyi geçtik indirim olur heralde

FaT1h

arkdaşlar FATİH ve samsunlureis hani bizim isimleriimz grupistanbuldan bizide ekleyin :D

**KaR6**

05 September 2008, 21:48:00 #175 Son düzenlenme: 05 September 2008, 21:51:36 **KaR6**
Alıntı yapılan: SADECE SAMSUNSPOR - 05 September 2008, 20:53:35
eğer eskiler olmuyorsa o çizgili formalardanda güzel bir samsunspor arması ile iyi şeyler çıkabilir sonuçta adidas ;D bide kardeş 50 kişiyi geçtik indirim olur heralde

o konuda bişe yapabileceğimi sanmıyorum, dediğim gibi kendime yaptıramıyorum bile, yani benim tasarrufumda olan bişe yok, adidas basyisi değilim ama şansımı denerim ;)

ayrıca diğer seçeneğimiz olan forma modellerini de 55sercan55 kardeşimiz koyar bu akşam, kararınızı bildirirsiniz ;)

mehmet yılmaz

Bunun kırmızı-beyaz-siyahı olabilir diyorsun yani...
Benim için Adidas olsun, Samsunspor arması olsun, çamurdan olsun
Ama Samsuni II ve Samsuni III için şu an birşey diyemem.

Yine de bizim eski orijinal formamız olabilse keşke, zayıf ihtimalmiş ama...

Sadece Samsunspor

buda olur farketmez adidas samsunspor formamız olsun sadece

mehmet yılmaz

**KaR6**

evet abi biri bu(arjantin).. milan formasına benzio diğeri de ama yanları biraz daha içeri dogru geliyo abi..düz inmiyo yani aşşağıya..

valla dediğim gibi, bi yarın olsun, kesinleşsin olmazsa tekrar bi sorarsınız, alacak olan alır, almayan da canı sağolsun, ben daha ne yapayım :)

ayda 1200 ytl teklif ettiler satış elemanı olarak kabul etmedim abi.. ;D