Adidas'a Samsunspor Forması Yaptırıyoruz

Başlatan kaan, 28 August 2008, 21:39:49

« önceki - sonraki »

grkn55

1 Kaan Acarel
2 Samsuni I
3 Samsuni II
4 Camakf1
5 Camakf2
6 slymnbsrn (Süleyman Başaran)
7 Yalnızca BİZ (Kerem Akça)
8 Shane Falco (Suat Yalçınkaya)
9 55sercan55 (Sercan Bayram)
10Sadece SAMSUNSPOR-Tuğberk
11 Samet
12 grkn55 (Gürkan Yüksel)
13 caneRisse

red_white

caneRisse

beyaz agırlık daha guzel olur herhalde orjınallıgını bozmayalım aynen oyle olsun

Sercan

Alıntı yapılan: caneRisse - 30 August 2008, 11:47:48
beyaz agırlık daha guzel olur herhalde orjınallıgını bozmayalım aynen oyle olsun

Ewet orjinalliğini bozmamakta fayda var

**KaR6**

isim yazdırma, turkcell ve shubuo yazma hep ekstra ucret olacaktır arkadaslar.. hazır forma almıyoruz, yaptırıyoruz ve bu tip durumlarda her bir ekstra ya ucret talep ederler.. acilen birisinin benimle irtibata gecmesi lazım, bu şekilde cabalarımız boşa.. istediğimiz formanın cıktısını alıp bakan spora göturup tam fiyat almamız lazım acilen.. ben cafe den baglandıgım için göremiyorum bile hangisini seçtiğinizi, biraz acele etsek iyi olur..

Sercan

Alıntı yapılan: kaan - 30 August 2008, 13:12:27
Arkadaşlar samsun merkezde oturan biri yokmu yaa alt tarafı yarım saatini alır

Bu formanın kısa kollusunda karar kılındı herşeyiyle aynısı olmasını istiyoruz isim olmayacak önde turkcell ve kollarda shubuo yazacak

ben halen bu formanın depolarda kalmış olabileceğini düşünüyorum...Ayrıca biri lütfen yardımcı olsun samsundan ayrılmayacak bir kişi...

**KaR6**

kaan shubuo filan yazamaz hem reklama girer, hem ekstra baya masrafı olur..

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 30 August 2008, 13:17:48
ben halen bu formanın depolarda kalmış olabileceğini düşünüyorum...Ayrıca biri lütfen yardımcı olsun samsundan ayrılmayacak bir kişi...

ben sordum onu depoda filan kalmamış..

Sercan

Alıntı yapılan: kaan - 30 August 2008, 13:20:24
depoda olacağını zannetmiyorum olsada bize yetmez beden sorunu falan arkadaşlar şu forumda samsun merkezde oturan biri yokmu

Kaan ben oturuyorum ama antepde okuyorum.Erciyes maçından sonra gitmeyi düşünüyorum.Bizde bu şehirden ayrılmayacak birisi lazım...

maço

onunde reklam olmasa daha guzel olur turkcelle falan hıc sarmayalım

hele kollara shubuo cok sacma. shubuo mu kaldı yaa

**KaR6**

olmaz aten onlar mete yalandan masraf, önemli olan arma değil mi zaten..

**KaR6**

ben cıkıyorum şimdi, yeni bi taktik geliştirdik, kimseye ihtiyac kalamyacak herkes kendi işiyle kendi ilgilenecek, aksama yazarım tekrar son durumu..

Tufan

ben varımda 8 eylülde gidiyorum 1 ay bekleme süresi falan samsunda kalıcak biri el atsın şu işe

**KaR6**

işlem tamamdır arkadaslar.. sistem şu şekilde işliyor.. pazartesi gunune kadar formayı kesin olarak alacak herkes bu başlık altında isimlerini yazdırıyor.. ben pazartesi gunu gidip tam sayıyı veriyorum ve p.tesi den itibaren 1 hafta içerisinde forma isteyen herkes çiftlikteki bakan spora giderek formasının ucretini verip adını yazdırıyor oraya.. kesin fiyatta yine p.tesi gunu belli olacak.. forma tam istediğimiz şekilde olacak onun garantisini aldım ayrıca.. şimdi bize dusen kesin sayıyı belirlemek ve zamanı geldiğinde gidip parayı yatırmak.. minimum 20 kişi olması lazım sanırım.. ayrıca sehir dısındakiler için hesap no su verebileceklerini söylediler ama forma nası gönderilir onu bilemiyorum.. benden bu kadar şimdilik, gerisi sizlere kalmış..

Sercan

Öncelikle çok teşekkürler bu işle uğraştığın için.Şimdilik liste bu pazartesiye kadar artar heralde...

1 Kaan Acarel
2 Samsuni I
3 Samsuni II
4 Camakf1
5 Camakf2
6 slymnbsrn (Süleyman Başaran)
7 Yalnızca BİZ (Kerem Akça)
8 Shane Falco (Suat Yalçınkaya)
9 55sercan55 (Sercan Bayram)
10Sadece SAMSUNSPOR-Tuğberk
11 Samet
12 grkn55 (Gürkan Yüksel)
13 caneRisse

**KaR6**

önemli değil, yeter ki yeterli sayıya ulaşabilelim de hevesler kursaklarda kalmasın..