Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

orucreis

adana demir son dakika berabere kaldı usmanı kızdırdılar yine  :)

CoRaqLi55

Alıntı yapılan: orucreis - 28 November 2015, 19:02:02
adana demir son dakika berabere kaldı usmanı kızdırdılar yine  :)

Dakika 88 de kapatmıştım maçı bu sonuc supriz oldu bana cok guzel bir müjde verdin hocam bana eyvallah :D

samsunmania

Samsunspor maçında Karabibik 9 kişi kalınca ağladı, zırladı, 1 puan almalarını zafer olarak nitelendirdi. Al işte şimdi onlara karşı Alanya 9 kişi kaldı, yenemediler. Başkanları bu sefer de ağlayacak mı, üzerimize oynuyorlar diyecek mi acaba?

Karabudun

Altınordu evinde Malatya'ya yeniliyor ve maç bitmek üzere.

CoRaqLi55

Alıntı yapılan: 55_OrHaN_55 - 29 November 2015, 21:55:51
2 haftadır yanlış oyuncu tercihleri, yetersiz oyun kurgusu, hakem faciaları ve 2-0 lık talihsiz yenilgiler. Üstelik iddialı takımlarla olan maçlar bittikten sonra rakiplerimizle olan 3 puanlık puan farkını artıracağımız seriyi yakalama ümidimiz  vardı. İddiasız takımlara üst üste maçlar verdik. En etkili oyuncumuz Taha'nın iyileşmesi ve takıma girmesi de puan almamıza yetmedi. 
Hocam yanlış oyuncu tercihleri demişsinde ALLAH aşkına yedek kulübemizde kim var sanki ilk 11 de başlayıp birşeyler yapabilecek.

korayxyz

samsunmania

29 November 2015, 23:26:06 #43582 Son düzenlenme: 29 November 2015, 23:48:45 samsunmania
Bazı insani duyguların yoksunu olmak böyle bir şey demek ki. Antalya play off maçında neden oyna(ya)madığı da ortaya çıkmış oldu. Zaten maçta da çok şaşırmıştık. Adam gibi oynasa emin olun ki şu an süperligdeydik.İnsanda biraz ar olur, bu sene bir şeyler için çabalar.
Yönetim şöyle okkalı bir ceza verip kadro dışı bıraksın.

orucreis

Ofi sene basinda takima gec katildi,ortada yoktu kacti haberleri vardi ortada. Hocanin dedigi gibi sorun cikarmaya basladi. Sezon sonuna kadar kadro disi kalsin, oynamasin, ondan sonra gitsin bakalim kim oynatcak 1 sezon oynamayan adami. Ben hocaya katiliyorum kendini takimin ustunde gormek takima ihanettir oynadigi maclarda takimi 10 kisi oynamaya mecbur birakmaktir. Artik sporcularda zeki cevik ve ahlaklisi kalmamis sadece para para para olani kalmis

551

Umarım devre arası gönderilmez ve sezon sonuna kadar kadro dışı bırakılır ondan sonra kime gidebiliyosa gitsin.

samsunum

Göztepe  maçında  Manisa'da  bütün maç  boyu küfür ye onlar  ceza almasin Samsun da en ufak küfür e ceza verin böyle adaletin...

AlıntıSAMSUNSPOR'umuz 29.11.2015 tarihinde oynanan SAMSUNSPOR-GİRESUNSPOR müsabakasındaki "saha olayları" ve "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.
Giresunspor ise "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.   

isa55

Bizi eleyen Büyükçekmece Tepecikspor, Osmanlıyı da eleyerek kupada gruplara kaldı.

ardam55

Arkadaslar benim dikkatimi ceken bi durum var
Seneler once serkan aykutun mac sonunda hakeme yumruk atip 10 mac ceza aldigi mac ve o macin hakemi . macin hakemi kuddusi Müftüoğluydu.peki suanki merkez hakem kurulu baskani kim tabiki Kuddisi Müftüoğlu peki bu adamin gorevi ne birlikte bakalim.
MHK'nin görev ve yetkileri 

FIFA, UEFA veya TFF tarafından organize edilen veya izin verilen her türlü futbol, futsal, plaj futbolu ve HiF müsabakaları için ilgili statü ve talimatlar uyarınca gerekli hakem, yardımcı hakem, gerektiğinde dördüncü hakem, gözlemci ve mentörleri doğrudan veya ilgili kurullar aracılığıyla atamak

berusa55

Alıntı01/12/2015 an itibari ile SPOR 55 programinda Ofeodu nun yonetim ve futbolculardan teker teker ozur diledigi soylendi.

beşnumara

Başkan  en azından  4 maçlık da olsa bu krizi çözer.