Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

samsun 55

CoRaqLi55

Ercan'in sakatlandigi ve 6 ay sahalardan uzak kalacaği haberleri dolaniyo sosyal medyada.

ali ihsan

Alıntı yapılan: CoRaqLi55 - 25 November 2015, 17:52:40
Ercan'in sakatlandigi ve 6 ay sahalardan uzak kalacaği haberleri dolaniyo sosyal medyada.

Çapraz bağları kopmuş maalesef.Sezonu kapattı.

samsunum

Penaltı  pozisyonu 05.02 den itibaren izleyebilirsiniz
https://m.youtube.com/watch?v=ee_5yjeyHkE

Görüntüden anlaşılan bu idda nın  doğru olduğu yönünde  futbolcularin yüz  ifadesi az çok  belli ediyor.
Benim  anlamadigim kulüp şikayetçi olmuş hoca basın açıklamasında  böyle birşeyin olduğundan bahsediyor ama murat bunu  niye  yalanliyor ya da ptt1.lig sayfasının  uydurmasimi. kime inanacagiz arkadaş?

beşnumara

Hüseyin Karataş'ların derdi ne?
12 haftada hocanın hatasından sadece bir maç kaybettik ama programda yerden yere vurdu. Geçen yıl erhan altın her maç hata yapıyordu ama canım hocam cicim hocam sen Samsun'un evladısın hocam eleştirilere bakma hocam deyip yalamasını biliyorlardı.
O ve onun gibilere erhan altınlı mehmet panklı Samsunspor yakışır zaten.
Ben bu adamları çözemedim. Bakalım arka planda neler dönüyor elbet çıkar kokusu.

orucreis

Alıntı yapılan: beşnumara - 26 November 2015, 10:23:09
Hüseyin Karataş'ların derdi ne?
12 haftada hocanın hatasından sadece bir maç kaybettik ama programda yerden yere vurdu. Geçen yıl erhan altın her maç hata yapıyordu ama canım hocam cicim hocam sen Samsun'un evladısın hocam eleştirilere bakma hocam deyip yalamasını biliyorlardı.
O ve onun gibilere erhan altınlı mehmet panklı Samsunspor yakışır zaten.
Ben bu adamları çözemedim. Bakalım arka planda neler dönüyor elbet çıkar kokusu.

Kanser bağımlısı oldular bence  tedaviye cevap veremiyorlar :)

beşnumara

Birincisi onlarla röportaj yapmak onları eleştirememek anlamına gelmez.
Ikincisi o röportajın arka planını bilmiyorsun. Onların cevresindekilerle muhabbet ederken bir anda röportaj muhabbetine girildi. Yoksa kamera düşkünü biri değilim.
Üçüncüsü bu adamları bu kadar savunma. Yaptıkları yanlış. Bunu kabul et.
Erhan altına kamera arkasında sallayıp tv karşısında yalayan adamların Ümit Özat'ın hatasından dolayı sadece bir maç kaybettigimiz için yerden yere vurmasini eleştirmem gayet doğal. Sen de onları  her şartta destekleyecegine hatalarında yanlışsın de.

beşnumara

Ne alakası var? O kareye girdim diye ağzımı acmayacak mıyım?  Senin düşüncen böyle demek ki. O kareye girmek beni ilgilendirir, eleştirmek beni ilgilendirir. Seni ilgilendiren ne ben orasını anlamadım.
Benim eleştirimde yanlış olan ne bana onu söylesene? Erhan altın ve Ümit Özat tutumlarini eleştirdim. Benim söylediğimin neresi yanlış da sen bana bunları savunuyorsun?

samsunum

bu arada deniz ateş bitnele ödül olarak  Fb - ts maçı  verilmiş . geçmiş olsun

beşnumara

Sen bana cevap vermiyorsun ya, beni sallamiyorsun ya, ben sallıyorum diye eleştir ama sen bana sallamaya devam et.
Tanju açsın davayı. Karataşlar da açsın davayı. Tamam mı? Şimdi bana söyle benim yaptığım erhan altın ve Ümit Özat eleştirisinin neresi yanlış da sen bu kadar alınıyorsun karatasi arıyorsun sonra yok tanjuyu ariyorsunuz dava açıyorsunuz?
Benim tribündergide yazdıklarım beni ilgilendirir. Seni ilgilendiren ne? Samsunspora laf sallayanlara cevap vermeyecek miyim?
Bana söylediğin şeyi kendin yapıyorsun. Sohbet başlığına yazdım eleştirdim adamları.
O adamlar burda yok diye salladım oluyor sen ümit Özat'a sallıyorsun. Bu forumda mı ümit Özat?  Benim arkamdan sallıyorsun. Sen bana yapma dediğin şeyi yapıyorsun.

Duško Milinković

Ben sayın karataşın olduğu programı izlemiyorum.kafam rahat.herkesede tavsiye ederim. spor55'i izliyorum o yetiyor.

samsunum

Alıntı yapılan: 55(tuncay)55 - 24 November 2015, 19:32:24
Göztepe pfdk sevkedildi

dediğim  gibi oldu para cezası ile kurtuldular

AlıntıGÖZTEPE A.Ş.'nin, 22.11.2015 tarihinde oynanan GÖZTEPE A.Ş. - SAMSUNSPOR PTT 1. Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 7.500.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,       

orucreis

antep belediyenin elağzıyı yenmesinden sonra ortalık iyice karışmaya başladı bu karışıklıktan sıyrılmamız lazım

orucreis

heleki bu akşam alanya karbük maçının neticeside baya etkilicek.umarım berabere kalırlar.yarın çıkıp yenmemiz lazım kesinlikle

Sadece Samsunspor

55 PLAKAYA BOYKOT!

Cengiz Holding'in bir kuruluşu olan Eti Bakır A.Ş Samsun İşletmeleri 55 Plakalı araçlara iş vermiyor.
Samsun'da faaliyet gösteren Eti Bakır A.Ş. sadece Rizeli olanlara nakliye işi veriyor. Cengiz Holding'in bir kuruluşu olan Eti Bakır 55 plakalı nakliyecilere "İş yok" diyor. Cengiz İnşaatın hemşehricilik yaparak 55 Plakalı nakliyecilere iş vermemesi Nakliyeciler tarafından tepki görüyor.

NAKLİYE İŞİ RİZELİLERE
Ülkemizde cevherden katot bakır üretiminin yapıldığı tek tesis olan Eti Bakır A.Ş. Samsun İşletmeleri, İzabe, Sülfirik Asit, Konsantratör, Anot döküm ve Elektrolizhane tesisleriyle hizmetini yürütüyor. Bu tesislerde üretilen bakır ve diğer nakledilmesi gereken malzemeler 55 Plakalı nakliyecilere verilmiyor.

KOOPERATİF,"AYNI FİYATA TAŞIRIZ"
Tekkeköy Organize Birliği Karayolu Yük Taşıma Kooperatifi yetkilileri Hakan Kakal, İsmail Uslu, Uçak Uslu, Abdullah Uçak ise Eti Bakır'ın nakliye işlerini aynı fiyatla taşımaya hazır olduklarını bildirmelerine rağmen Cengiz Holding'in bir kuruluşu olan Eti Bakır A.Ş. yetkilileri 55 Plakalı nakliyecilere iş vermemekte ısrar ediyor.

55 PLAKALI GİREMEZ
Seçimlerden önce milletin tamamına sinkaflı sözler söylediği iddia edilen ve tepki gören Cengiz Holding'in en başındaki kişi bu defa da "Buradan içeriye 55 plakalı araçlar giremez" şeklinde ifadede bulunduğu iddiasıyla karşı karşıya. Ekmeğini yediği Samsun'a bu kadar kindar oluşu akıllarda soru işareti bırakıyor. Mehmet Hazinedar