Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Ayberk

Ne alaka ya bu kadar ne küfürü edilmiş ben mi duymadım

samsunum

muzaffer4

Sezon sonuna kadar bi maç kapalı bi maç açık olur artık  >:(

samsunum

emre

Samsun'da ozel araclarin kar lastigi takmasi zorunlu mu ? Kesin bilgisi olan varsa yayalim :)

orucreis

orhan

Böyle taraftarlık olmaz en ufak bir şeyde hemen küfüre başlanılıyor,galipken bile sahaya ve hakemlere yabancı maddeler atılıyor olan maç seyretmek ve takımını desteklemeye gelen seyircilere oluyor.Ben ve benim gibi amacı sadece takımını desteklemek olan taraftarlara bu cezayı vermek haksızlıktır küfür edenler tespit edilmeli ve onlara ceza verilmelidir.Bu tip olaylara sebeb olanlara  hakkım haram olsun.

berusa55

04 December 2015, 12:15:28 #43597 Son düzenlenme: 04 December 2015, 12:25:52 berusa55
Maraton tribünümüz eski havasından uzak bir görüntü sergiliyor bu sıralar. Tabi bunda takımın son maçlardaki aldığı sonuçlar da etkili. Bir burukluk hakim. Ama TFF'nin saça sapan kurallarını bildiğimiz halde küfür oluyorsa bu cezalar da geliyor maalesef. Zaten fırsat kolluyorlar. Balıkesir maçımızı bile kemik taraftarımızın cezalı olduğu bir günde tv yayını da varken Pazartesiye koymak da akıllıca! Maraton tribünündeki insan sayısı iyice azalsın.

beşnumara

Tff giresuna neden bir sonraki deplasman için bloke cezası vermemiş. Kulübe ilk seferinde ihtar verilir anladık ama taraftar için ihtar yok. Direk bloke koyuyorlar ki diğer her sevkedilene blokeyi koydular.

551

Hani tribünler açık kalacaktı olay çıkaranların kartı iptal olacaktı ? Niye getirdin o zaman bu sistemi eskisinden bi farkı yoksa ? Ama dayanamadı insanlarımız takımı yalnız mı bırakalım dediler iyi ki dayanamamışlar tribun sürekli ceza alıyor.

eprianu

04 December 2015, 18:16:45 #43600 Son düzenlenme: 04 December 2015, 18:20:36 eprianu
Hep aynı şeyleri konuşuyoruz. PassoLig'in uygulandığı ilk Süper Kupa maçı Manisa'da oynanmıştı.
O maçta sahaya atılan meşalenin, paranın, şişenin, çakmağın haddi hesabı yoktu. PassoLig'in yeni yeni çıktığı zamanlardı.
Herkes merak ediyordu bireysel ceza olacak mı diye. Bir sürü hikaye anlattılar yok kamera döşedik yok takip ediyoruz felan.

Sonuç mu : Bir tane bireysel ceza çıkmadı, direk kulüpler cezalandırıldı.
Bakınız : http://www.macadogru.com/77637/super-kupanin-faturasi-agir-oldu-galatasaray-ve-fenerbahceye-sok-ceza/

PassoLig'in öyle tribün olaylarını bitirme, bireysel ceza verme, kulüplerin ceza yükünü azaltma gibi derdi yok.

Adamların tek derdi para. Bir buçuk milyona yakın Passo satılmış. Kişi başı 15 TL'den 20 Milyonu geçiyor yaptıkları vurgun.

Ben projenin ileride iptal olacağını veya değişikliğe uğrayacağını düşünüyorum. Ama bunun için Çalık Grubu'nun biraz daha vurgun yapması lazım.  :D

Allah kendisinden razı olsun(!) Suat Kılıç zamanıyla başlayan ve hala devam eden dönemde bu takıma hem yardım yaptılar
hem de tribünlerdeki trabizonspor göndermelerini azaltmak için ezdiler de ezdiler. Yalan yok başarı da sağladılar. Tribünlerimiz sayı olarak
iyi olsa da kalite olarak gün geçtikçe bitiyor. Giresunspor maçında daha net gördük.

Velhasıl bizim kulüp olarak bu tür olaylara alışmamız lazım. Süper Lig'e çıkıp borçları düzene soktuğumuz zaman delikanlı bir liderle kafa tutabiliriz bunlara ancak.
Yoksa böyle gelmiş böyle gider

orucreis

Futbolun katili artık türk hakemleride değil futbolun katilleri futbolun patronları,sermayecileri,futbolu ticari amaç olarak görenler.

Eskiden hakem bizi yedi diye söylenirdik şimdi kimin yediği belli değil.

ramcQ_55

Cokmu zor bi maclık kağıt bilet uygulamak
cesaret cesaret cesaret

Sadece Samsunspor

Bu ne kardesim daha maratona gelmeyelim o zaman. Kufur etmiyoruz bise yapmiyoruz yine cezayi biz aliyoruz. Bu resmen ozgurluk disi uygulama. Ben ne yaptimda sen beni maca almiyorsun bloke ediyorsun. Resmen insan haklarina aykiri.

desperate1

Kabul edilebilir bir şey değil.Hakkaten çağ dışı bir uygulama.Ne demek sen bana işlemediğim bir suçun cezasını uyguluyorsun!