Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Shane_Falco

''bilinmesini isterimki Samsunspor icin belkide kimsenin yapmayacagi fedakarlikta bulundum ama kismet değilmiş''

Resim eklemesini bilmediğim için Murat Yıldırım'ın son mesajını üstte yazı olarak koydum. Ulan bunları gördükçe daha da sinirleniyorum. Resmen bir Atilla yüzünden elimizden neler kaydı gitti. Atillaya mı, Yönetime mi, Şehre mi kime ne desem bilemiyorum...

Desiqner

Kulüp açıklama yaptı bu açıklamadan sonra utanacaklar mı ?
Borç hakkında şehrin tüm dinamikleri bilgilendirilmiş deniliyor... Sezon başında destek sözü verenler nerelerde  ?

Sadece Samsunspor

Hayret secimde yaklasiyordu tahtayi hemen acarlardi biz yaptik deyip govde gosterisi yaparlardi. Gerci adamlarda biliyor Samsunspora biseler yapip yapmamak secimi pek etkilemiyor. Cunku bir Samsunspor kamuoyu yok etki edecek kadar

eprianu

Her sene aynı senaryoyu izlemiyor muyuz? Neden bu kadar şaşırdınız ki?
Ben bildim bileli transfer konusunda Samsunspor'a sezon başında destek vermezler ama devre arasında ortaya çıkarlar.
Mbilla, Adiloviç, Ivanov gibi isimler devre arası alınmadı mı? Bu sene de öyle olacak.

Çünkü devre arasına kadar bu takım ilk 2 iddiasını yitirmiş olacak. Amaçları da bu değil mi?

Shane_Falco

Alıntı yapılan: eprianu - 01 September 2015, 17:30:57
Her sene aynı senaryoyu izlemiyor muyuz? Neden bu kadar şaşırdınız ki?
Ben bildim bileli transfer konusunda Samsunspor'a sezon başında destek vermezler ama devre arasında ortaya çıkarlar.
Mbilla, Adiloviç, Ivanov gibi isimler devre arası alınmadı mı? Bu sene de öyle olacak.

Çünkü devre arasına kadar bu takım ilk 2 iddiasını yitirmiş olacak. Amaçları da bu değil mi?

Mbilla ve Adiloviç yaz transfer sezonunun sonlarında alındı. Sadece Ivanov devre arasında alındı.

eprianu

Adiloviç değil pardon Abdülkadir Özgen olacak. İsimlerde hata yapmış olabilirim.
Ama devre arası daha iyi transferler yapıyor bu takım.

55.hakan

SAMSUNSPOR KAMUOYUNA

Bilindiği gibi Transfere Engel Futbolcu Alacakları ve SGK / VERGİ borçları nedeniyle daha önce iki kez kulübümüze getirilen Transfer Yasağı, yönetim kurulumuzca oluşturulan kaynaklar neticesinde her defasında kaldırılmış ve bugünkü Kadro oluşturulmuştu.

Ancak bu kez 28.08.2015 Cuma günü Kulübümüzde 2011-2012 sezonunda oynamış olan Atilla ÖZMEN'e olan borç nedeniyle Kulübümüze bu sezon üçüncü kez transfer yasağı getirilmiştir.

Bu futbolcuya olan borç nedeni ile getirilen transfer yasağının başladığı saatten, transferin sonlandığı tarih olan 31.08.2015 gecesi 22.00'a kadar Yönetim Kurulumuz, sorunun çözümü için seferber olmuş, şehrimizin tüm dinamiklerini bilgilendirmiştir. Ancak ne yazık ki tüm çabalara rağmen transfer yasağı kaldırılamamıştır. Bu yasağa neden olan futbolcu ile yapılan tüm görüşmeler olumsuz sonuçlanmış, hatta tarafımızdan hazırlattırılan BANKA TEMİNAT MEKTUBU'da TFF ve oyuncu tarafından kabul edilmemiştir.

Bu nedenlerle;
Takımımızın takviyesi amacıyla düşünülen mevkiler için görüşülen ve ön anlaşma yapılan futbolculara Lisans çıkartılamamıştır.

Değerli Samsunsporlular,

Tüm bunlarla birlikte, büyük bir inanç ile bir araya getirdiğimiz kadromuzun ve bu kadroyu güvenle teslim ettiğimiz teknik ekibimizin Samsunsporumuzu hak ettiği mevkilere getireceklerinden kuşkumuz yoktur.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

SAMSUNSPOR KULÜBÜ
YÖNETİM KURULU

http://www.samsunspor.org.tr/haberDetay.php?id=2206

CoRaqLi55

Ulan bu şehirde yiyip bu şehirde gezmişsin iki sene.Insan utanma belasıda olsa biraz yardımcı olur klüble anlaşır.Bir Atilla yüzünden kaç tane topçu gitti.

samsun 55

Samsunspor Takımında Eğer ki Transfer Tahtası Açılabilseydi Bu Oyuncular İle Sözleşme İmzalanacaktı
Aykut Erçetin
Ferhat Görgülü
Özgür Özkaya
Murat Yıldırım
Kıvanç Karakaş
Erman Kılıç

Stoper

Banka teminatını bile kabul etmemiş Atilla.. Koca kafalı bidon alt liglerde sürünürsün inşallah

ngonge

Alıntı yapılan: samsun 55 - 01 September 2015, 22:14:08
Samsunspor Takımında Eğer ki Transfer Tahtası Açılabilseydi Bu Oyuncular İle Sözleşme İmzalanacaktı
Aykut Erçetin
Ferhat Görgülü
Özgür Özkaya
Murat Yıldırım
Kıvanç Karakaş
Erman Kılıç

Kaynak neresi acaba? Benim tahminim biraz da gaz almak için yapıldı bu açıklama. Bir tek Ferhat ve belki 1 oyuncu daha alınabilirdi diye düşünüyorum.

usare

Murat twitterdean kendisi açıkladı zaten. Birde aykut kıvanç ve özgürü bi abimiz söylemişti buradan. Erman ı bilmiyorum..

samsunmania

01 September 2015, 23:41:45 #43212 Son düzenlenme: 01 September 2015, 23:46:53 samsunmania
Bu oyunculara verilecek peşinatın 1/4 üne tahta açılırdı. Bence stoper, sol bek ve kaleci haricindekiler inandırıcı değil. Asıl olan bu şehrin 400 bin tl kaynak sağlamak istememesi. Yine bir tren kaçırıyoruz. İkinci dönem istediğin kadar kastır, transfer yap. Geçen 2 sene gibi sonuç play off finalinde kaybetmek oluyor bizim için.

beşnumara

Aynen abi. İstediğimiz kadar kasalim ancak playof finali oluyor bunu gördük. Devre arasına eski oyuncu alacakları birikir. Biriken o parayı hiç bulamayiz. İkinci yarı olursa en iyi transferlerimiz taha ile ivanov olur.
Bu sezon tribünler erken motive olup iç sahada bari sıkıntı yaşamayalım.
Yukarda ismi geçenler yalan. O paraları kulüp veremezdi. Yönetici de açıkladı zaten.
Bu şehir bir kere daha ihanet etti. Takımın adı Samsun Büyükşehir Belediyespor olsaydı ads gibi transfer yapardık. Allah bildiği gibi yapsın. 450 binden bahsediyoruz yaa milyonlardan değil.

ask55

isim sponsurumuz "büyükşehir belediye" olsun.
samsun büyükşehir belediyespor olalım.
yaşamadığımız rezillik kalmadı.bir de bunu yaşayalım bakalım sonuçları ne olacak.