Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Karabudun

Kayyuma kalsa da hiçbir şey çıkmaz. Hukukla mukukla hiçbir şey elde edilmez bu ülkede. Hukuk olmuş düzenin fahişesi. Dilsiz şeytanların bol yetiştiği bir cografyada yaşıyoruz onun için bu alkışlara şaşırmamak lazım.

Ayberk

Fuat Köktaş eğridir doğrudur ona yorum yapmam ama bahsettiğiniz mal varlığı da 2 milyon lira ile yapılacak şey değil. Siyasi gücünü kullanmıştır falan eyvallah da 2 milyon sermayeyle bu kadar büyüyemez kimse.

beşnumara

Kulübün yaptığı açıklamayı iyi okuyun. Birileri belki demiştir belki dememistir ama yönetim açıklama yapmak zorundaydi.
Bahsedilen dönemde Samsunspor hiçbir şekilde ne kredi cekebiliyordu bankalardan ne de geliri kasasına giriyordu. Tüm gelirler temliklere gidiyordu. Yöneticiler ticari itibarlarini kullanıp kredi çekiyor sonra temlik koyuyordu. Ayrıca o yazıyı yazan vatandaşı taniyaniniz duyaniniz var mı hic?
Adam ortaya bir yazı atıyor hadi ben tatile gidiyorum tatilden sonra görüşürüz diyor. Böyle meslek ahlakı mı olur? Belli ki birileri siyasi hesaplasmalarini Samsunspor üzerinden görmeye çalışıyor. Maşa olarak birini kullanıyor. At ortaya bir iddia sonra kaybol ortadan.

Beyler a,b,c partisi farketmez. Sezon baslamadan yönetim Samsun vekillerini topladı toplantı yaptı kulübün durumunu anlattı. Hangi vekil hangi il başkanı kulübün derdine derman oldu? Ne yaptılar Samsunspor için? Kombine mi aldılar deplasman masraflarını mı karşılaşıladılar reklam mı verdiler sponsor mu buldular... kim ne yaptı?
Fuat Köktaş cebinden 150 bin bağışta bulundu diye Samsun milletvekili cemalettin Şimşek fuata suçlamada bulunuyor. Kulüp herkesi bilgilendirme toplantısı yaptı. Tüm vekillerin kulübün durumundan haberi varken fuatı suclayacagina sen ne verdin Samsunspora? Hayati tekin veya digerleri ne verdiniz de siyasi hesaplasmalarinizi Samsunspor üzerinden yapıyorsunuz?
Soruyoruz sen ne yaptın Samsunspor için ama benim soruma cevap yok fuata suçlama var. Niye cevap yok çünkü bir şey yapmıyorlar Samsunspor için.

Samsunsporun puanı silindiginde Samsunspora sahip çıkmayan siyasetciye yazıklar olsun diyen fırsatcı siyasetciler, imza toplayan, göz boyayan siyasetçiler ne yaptınız Samsunspor için? Çıkın anlatın abi. Gücünüz yettigince ne yaptınız?

Kimse çıkıp boş boş konuşmasın. Birilerine b.k atacam diye Samsunsporu alet etmesin hesaplasmalarina.

55.hakan

Kimse kimseye durduk yere çamur atmıyor.Aralarındaki siyasi çıkarlar biz taraftarları ilgilendirmez.Bizi ortada bir iddia varsa bunun doğru olup olmadığı ilgilendiriyor.Zaten doğruluk payı olmasa kulüp çıkıp açıklama yapmazdı.Kulüp iddiaların kredi çekme bölümünü doğru bulup açıklama yapmış açıklık getirmiş.İyi de yapmış.Bizi ilgilendiren kısmı bu.

55.hakan

Alıntı yapılan: 55.hakan - 04 September 2015, 11:45:46
Kimse kimseye durduk yere çamur atmıyor.Aralarındaki siyasi,ekonomik vs. çıkarlar biz taraftarları ilgilendirmez.Bizi ortada bir iddia varsa bunun doğru olup olmadığı ilgilendiriyor.Zaten doğruluk payı olmasa kulüp çıkıp açıklama yapmazdı.Kulüp iddiaların kredi çekme bölümünü doğru bulup açıklama yapmış açıklık getirmiş.İyi de yapmış.Bizi ilgilendiren kısmı bu.

beşnumara

Kredi muhabbeti 2006-2007-2008 yıllarında herkesin bildiği bir şeydi. Basına da yansıdı zaten bu.
Kulübün açıklama yapması doğru olduğunun ispatı degil ki. Doğru da olsa yanlış da olsa kulüp çıkıp açıklama yapmak zorunda.
Milletvekillerine ve il başkanlarına sorun Samsunspor için ne yapmışlar? Cevap vermeye yüzleri varsa cevap verirler.

55.hakan

Kulübün açıklama yapması neden doğru olmasın ki.Adamın derdi çamur atmaksa yanına niye kÂr kalsın.Sen biliyorsun konuyu da şakır şakır herkes tarafından bilinen konuşulan taraftarlarca bilinen konu değil.Sonuçta yapılan işlem karalamaya istismara açık bir durum kabul etmek lazım.

beşnumara

Kulübün açıklama yapmasi doğru veya yanlış demiyorum ki. Kulübün açıklama yapması atılan iddiaların doğru oldugunun ispatı degil dedim.
Kulübün açıklama yapması elbette ki doğru olandır.
Konu zamanında gizli tutulan konu değil. Basına yansıyarak yürütülen konu bu kredi konusu. Çünkü o dönem kulüp başka şekilde dönmüyordu. Yöneticiler insiyatif aldı ticari kredi çekip kulüp işlerinde kullandılar ve bunu gizli yapmadılar. Gazetelerde haberleri vardı bunun. Ben bunu demeye çalışıyorum.

Shane_Falco

Arkadaş ne kadar galeyana gelmeye müsait bir topluluk olduk çıktık. Biri çıkıyor bir şey söylüyor hiç bakılmıyor kim demiş, neden demiş, neden bu zamanlamada denilmiş. Hemen çoşacak yer aranıyor hemen karalamalar. Şu kayyum olayını da silin aklınızdan. Dünyada hangi futbol takımı kayyuma kaldıktan sonra düzelmiş.

Hiçbir şey bilmiyorsan şu site 10 yılı aşkın süredir burada emin ol ki bu sitede o gazete haberini yapan adamdan daha fazla bilgi sahibi olan Samsunspor için daha fazla şey yapmış ve içeride daha fazla bulunmuş abilerimiz var. Hemen çoşup karalamadan önce bir ön araştırma yap bir bak bakalım olay ne kadar doğru kim ne diyor. Klavye önünde olunca yazması kolay oluyor.

ask55

yazarın üstünde durmak istediği konu şu ;

tamam bu kredi çekildi.tamam herkesin haberi vardı.
ancak bu kredi Samsunspor'a verildi mi ? verildiyse hangi borçlar ödendi ?
verilmediyse bu para nerde ?

ayrıca Fuat Köktaşı herkes biliyor da partisi bilmiyor mu ?
herkes yiyici olmuş, herkes ne koparırsam kar mantıgında.

ülke parçalara bölünmüş, her gün şehit haberleri geliyor.

milletin vekili Fuat Köktaş olursa çalanı da çok olur, sömüreni de çok olur, parçalayanı da çok olur vatanın.

Duško Milinković

Duško Milinković

samsun 55

Duško Milinković

Bu haber doğruysa tam seçim zamanı Samsunda caddelerde  bir tane siyasetçi dolaştırılmaması lazım. Bakan Samsunlu değil Trabzonlu olsa ancak bu kadar olurdu heralde. Bu klubü kapatalım daha iyi.

Duško Milinković

Alttan borçsuz bir takım çıkarmak örneğin samsun BŞB spor adında borçsuz ve UEFA kriterlerine uygun bir takım çıkarmak neden düşünülmüyor ki? Belli ki bu takımı süper lige çıkarmayacaklar......