Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Stoper

02 September 2015, 04:34:56 #43215 Son düzenlenme: 02 September 2015, 11:16:09 Stoper
Bizim ön taraf Nişantaşı, arka taraf bildiğin Bağcılar oldu. Neyse ki Ndiaye iyi çıktı.Elimizde patlasa ne yapacaktık. Sol bekimiz açıktan devşirme, sağ bek Canberk bir şekilde götürür ama müzmin sakat. Kalecimize nazar değdi,kedi diyorduk bombacı oldu. Arka tarafa abilik yapacak toplayacak Fatih'e güveniyorum. Şu Ferhat transferi olsaydı harika olacaktı takimda sol ayaklı stoper yok. Rahat mac izlemek yok,hep diken üstünde olacağız.. Devre arasına kadar yarıştan kopmazsak inanıyorum şehirden destek gelir. Olmadi Kazım Yılmaz yine ortaya çıkar.

samsun 55

ATİLLA ÖZMENİN AÇIKLAMALARI..
KAYNAK: https://twitter.com/ati1616/status/638840188517621760

amisos5506

yönetime güvenim kalmadı.isteselerdi 450.000 tl yi cözüp açarlardı.

Shane_Falco

Alıntı yapılan: amisos5506 - 02 September 2015, 09:16:49
yönetime güvenim kalmadı.isteselerdi 450.000 tl yi cözüp açarlardı.

Açarlardı tabi. Eminim ki yönetim de zevk alıyordur takımın sol beksiz, kalecisiz, orta sahasız oynamasından  ;)

Sol Açık

Tahta kapanmasaydı; Aykut Erçetin, Ferhat Görgülü, Özgür Özkaya ve bir orta saha (ki sanırım bu Murat Yıldırım) transferi tamam deniliyordu. Bu isimler gerçekten de tam ihtiyacımız olan isimlerdi ve takımı çok ilerletebilirlerdi.

Ama Atilla'nın açıklamalarına da okuduktan sonra Atilla'ya "*******" diye yanıt veremiyorum. Üzgünüm ama "adam haklı beyler"!

Hani Atilla'ya ulaşılamıyordu, telefonlarını kapatmıştı! Adam yazmış işte, "taraftarın önüne atarız seni" diye pazarlık mı yapılır? Atilla'ya sövmenin manası yok, adam 2 yıl önce gitmiş, alacağı 200-250 bin dolayında parası sadece oynadığı dönemde değil (3 sezon boyunca), gittikten 1.5 yıl sonra halen ödenmemiş. Ayrıca yönetim açıklamasında "2011-2012 sezonunda oynamış" diye bahsediliyor ki çok samimiyetsiz! Sanki 4 yıl önce oynamış gibi! Atilla 2011-12, 2012-13 ve 2013-14 sezonlarında kadrodaydı. Derseniz ki kaç maç oynadı; 3 sezonda ligde 13 (1024 dakika), kupada 3 (330 dakika) oynamış. Ama oynattın da oynamadı mı, antrenmanlara mı gelmedi, taraftara saygısızlık mı yaptı, maç mı sattı, zorla kontrat mı yaptırdı?! Ödemeyi taahhüt ettiğin parayı ödememenin bahanesi olacak ne yaptı?

Bu saçma, kötü durum tek başına bu yönetimin suçu değil, ama sorumluluk yönetimlerin. Genel olarak destekleme yanlısıyım ve desteklemeye devam edeceğim. Ama bazı şeylerin de kabul edilmesi gerek, bu sürecin oluşumundaki tek sorumlu bu yönetim olmasa da, bu süreçte bu yönetim çuvallamıştır!!!  >:(

bayfa55

Bu yönetimin iyi niyetli olmadığını açıkça gösteriyor.Zaten yönetimdeki bazı isimlerin yaptıkları ticaretlerde de sevilmediklerini ve kötü niyetli olduklarını bizzat sanayideki arkadaşlardan  duyuyoruz.

beşnumara

Yönetimin is dünyasındaki tavrı bizi ilgilendirmez. Samsunsporu iyi yönetsin yeter.

Shane_Falco

Şunu merak ediyorum. Alınacak denilip alamadığımız Erman Kılıç, Aykut Erçetin, Ferhat veya her kimseler bu adamlar ne olacak. Bunlar devre arasına kadar boşta mi kaldı şimdi ? Eğer öleyse yazık değil mi bu adamlara ?

sadece55

Alıntı yapılan: ask55 - 01 September 2015, 23:53:08
isim sponsurumuz "büyükşehir belediye" olsun.
samsun büyükşehir belediyespor olalım.
yaşamadığımız rezillik kalmadı.bir de bunu yaşayalım bakalım sonuçları ne olacak.

Sövdürtmeyin şu büyükşehire YZYni olduğu yerde yaşamak bile mutsuzluk.Lanet olsun Şerefsizler kendine kuleler yapıyorlar 1 daire parasını veremiyorlar bu kulübe.

sadece55

Alıntı yapılan: Sol Açık - 02 September 2015, 10:30:02
Tahta kapanmasaydı; Aykut Erçetin, Ferhat Görgülü, Özgür Özkaya ve bir orta saha (ki sanırım bu Murat Yıldırım) transferi tamam deniliyordu. Bu isimler gerçekten de tam ihtiyacımız olan isimlerdi ve takımı çok ilerletebilirlerdi.

Ama Atilla'nın açıklamalarına da okuduktan sonra Atilla'ya "*******" diye yanıt veremiyorum. Üzgünüm ama "adam haklı beyler"!

Hani Atilla'ya ulaşılamıyordu, telefonlarını kapatmıştı! Adam yazmış işte, "taraftarın önüne atarız seni" diye pazarlık mı yapılır? Atilla'ya sövmenin manası yok, adam 2 yıl önce gitmiş, alacağı 200-250 bin dolayında parası sadece oynadığı dönemde değil (3 sezon boyunca), gittikten 1.5 yıl sonra halen ödenmemiş. Ayrıca yönetim açıklamasında "2011-2012 sezonunda oynamış" diye bahsediliyor ki çok samimiyetsiz! Sanki 4 yıl önce oynamış gibi! Atilla 2011-12, 2012-13 ve 2013-14 sezonlarında kadrodaydı. Derseniz ki kaç maç oynadı; 3 sezonda ligde 13 (1024 dakika), kupada 3 (330 dakika) oynamış. Ama oynattın da oynamadı mı, antrenmanlara mı gelmedi, taraftara saygısızlık mı yaptı, maç mı sattı, zorla kontrat mı yaptırdı?! Ödemeyi taahhüt ettiğin parayı ödememenin bahanesi olacak ne yaptı?

Bu saçma, kötü durum tek başına bu yönetimin suçu değil, ama sorumluluk yönetimlerin. Genel olarak destekleme yanlısıyım ve desteklemeye devam edeceğim. Ama bazı şeylerin de kabul edilmesi gerek, bu sürecin oluşumundaki tek sorumlu bu yönetim olmasa da, bu süreçte bu yönetim çuvallamıştır!!!  >:(

Bu tamamen önceki yönetimin suçudur.Böyle oyunculara bu kadar yüksek kontraktlar verince sonu böyle oluyor.

muzaffer4

02 September 2015, 11:56:21 #43225 Son düzenlenme: 02 September 2015, 12:00:52 muzaffer4
Ziraat Türkiye kupası baslıyor bugün liglerde takımı bulunmayan 30 ildeki bal takımları mucadele ederek ön eleme turu bitecek cuma günü 1.eleme kuraları cekilecek.
Samsunspor umuz 2.eleme turundan itibaren mucadele edecek.2 ve 3. Eleme turlarini gecmesi halinde gecen seneki gibi  gruplara kalacaktır.
2.eleme turu 22-23 eylul
3.eleme turu ise 27-28 ekim de oynanması tahmin ediliyor.

Ellibeş Numara

02 September 2015, 13:27:42 #43226 Son düzenlenme: 02 September 2015, 17:56:57 Ellibeþ Numara
Hem atilla'nın hemde murat yıldırımın açıklamalarını okudum. Anladığım kadarıyla yönetim, ayak oyunları yaparak eski oyuncularımızı taraftarın önüne attı. Kendi beceriksizliklerinin üstünü örttüler.

Ayberk

Tahta kapanmasaydı şunları alacaktık denen isimler bence biraz sallamasyon olmuş. Özgür ve ferhat tamam da diğerlerine nasıl para verecektik? Atilla'nın da haklılık payı olabilir kendince ama yine de orta yolu bulabilirdi. Sütten çıkmış ak kaşık değil yani.

Ollivanders

Yönetim bu zamana kadar becerikliydi de şimdi mi beceriksiz oldu ? Yönetimin durumunu kişilerin ticari hayatlarını konuşmaktansa Samsun şehrini eleştirelim . Bu adamlar tüm bu zor şartlara rağmen işlerini öyle veya böyle yaptılar .

Birisi destek verdi de istemediler mi ? Samsun şehri cuma gününden bu yana 450 bin TL çıkaramadı . Neyin hesabını yapıp yönetimi eleştiriyoruz ?

55.hakan

Şu ana kadar gelen yönetimler içerisinde en iyisi bu.Erkut Tutu ben gidiyorum dese herkes ağlamaya başlar.Hatalar yapabilir evet bu parayı bir şekilde bulmaları lazımdı ama o kadar kötülerini gördük ki telafi edeceklerdir diye düşünüyorum.Ama kafaları duvara vurduracak bir durumda bıraktılar bizi.Bunda da ilk suçlu olan şehirdir,siyasetçilerdir vs.