Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

samsunum

Ben yinede passoligin en azindan bu sene finalde uygulanmayaacagini dusunuyorum

Ahmeti

final saati belli mi arkadaşlar

Ellibeş Numara

Finalde passolig uygulanacak diye biliyorum. Zaten 7.500 kişilik bilet ayrılacak bize..

isa55

Passolig satışı için firsat doğmuş, adamlar kaçırır mi hiç. Karta devam edilir bence.

celebi

ve de gittikçe arıyor passo sayısı 15. 200 ken 17300 civarı olmuş 2 günde cumaya kadar 20000 olur bizden en az

samsunum

s_uzunkaya

ben pasolig alsam 10 yaşında oğlumu benim biletle sokabilirmiyim arkadaşlar. görseniz 10 yaşında demezsiniz ama çok zayıff  :P

cakir55

Alıntı yapılan: slazenger - 29 May 2015, 16:04:49
ben pasolig alsam 10 yaşında oğlumu benim biletle sokabilirmiyim arkadaşlar. görseniz 10 yaşında demezsiniz ama çok zayıff  :P
pasolig sitesinde 7 yaşından büyükler için passolig zorunludur diye birşey yazıyor abi

samsunum

Cemil Adican: Allahın izni ile gecen sezon elimizden alinan sampiyonlugu bu sezon siz alirsiniz insallah kardeslerim.

muzaffer4

Stad bize yetmez en iyisi kapıları kırıp herkes girsin 7 bin kisilik yere 15 bin kisi sığarız cezayı da seneye cekeriz ;D :D

yasemin 5516

hüseyin kalpar ile yollar ayrılmış

Shane_Falco

7500 bize yetmez. Eğer ki finale Antalya cikarsa onlarin tribunde de oldukça fazla sayida bizden taraftar olur. 2. Truva vakasi yaşanmasi çok olasi.

SametYılmaz55

Daha büyük bir stada verseler passoligden dolayı boşlukların oluşacağını düşünmüşlerdir.Passolig olmasa o stad dolardı tepkisi almamak için her şartta dolacak ufak stadı verdiler bana göre.Bizim taraf kapasite ne olursa olsun dolar da Antalyaspor o kadar seyirci bile zor toplar.Ama final maçını şu stada hafta içi vermek ve doğruysa saat 17.00'a koymak tam bir mallıktır.Tüpçü mallığın hakkını tam anlamıyla veriyor

ugrass

sayın cem kardeşimiz tt başlattı destek olalım :) #PlayOffFinaliTTArenadaOynansın. belki işe yarar; sesimizi duyarlar.

samsunum

350 bin kisilik facebook sayfasi paylassa bunu yarim saate TT oluruz. ama pek ilgilenmiyor bu konuda sayfa admini