Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

uykan

http://www.samsundahaber.com/haber/samsunda-boyle-insanlar-da-var-367131.html

Ersin Sarıalioğlu kendini anlatmış, tüm yapılan bu çirkinliklerin sebebi...

samsunum

Alıntı"Samsun; her türlü ahlaksızlığın yapıldığı, insanlığın hiçe sayıldığı, kadın cinayetleri sayısının artmasıyla halkın durumu kanıksadığı, yobaz ve cahil sıradan bir kenttir." 

Hepinizin malumu bugün Samsunda maçın  önüne geçen bir yazı paylaşıldı. Çok ses getiren insanımızı küçük düşüren bir yazı! Ama  bu şahsiyetleri anlamak gerçekten güç.Sen Samsuna göç etmişsin, bu şehirden ekmeğini kazanıyorsun bunların üstüne bu şehre ihanet edebiliyorsun. Bu şehrin insanına yobaz ve cahil diyebiliyorsun ama  bunları söylerken adam olmadığını da itiraf etmiş oluyorsun.Bunların derdi ne ki böyle bir yazı yazıp Samsunun yerel gazetesinde bu cümleleri kurabiliyorsun? Daha doğrusu bu cesareti nereden bulabiliyorsun?Birde bu gazeteler ulusal basına servis yapıyor,bir şehri karalıyor.Bakın çok değil daha 2 hafta önce AKP Samsun mitinginde http://www.samsunhaber.tc/ adlı internet sitesi şöyle bir haber paylaşıyor;

AlıntıDavutoğlu'nun Samsun Mitinginde Türk Bayrakları Yerlere Atıldı

AK Parti ve Türk bayraklarıyla miting alanına gelen bazı vatandaşlar miting sırasında yerlerde sürünen Türk bayraklarına duyarsız kaldı. Yerlere düşen ve ayaklar altında kalan Türk bayrakları mitinge damgasını vurdu. Miting öncesi bayraklarla ilgili anons yapılarak yerlere atılmaması çağrısı yapılmasına rağmen bazı vatandaşların Türk bayraklarını yerlere atması tepki çekti. Miting alanında yerde bulunan Türk bayrağının ayağının dibinde olmasına rağmen bazı vatandaşlar bu duruma kayıtsız kaldı.

Ve sadece yere düşen 2 bayrağın fotoğrafını yükleyerek yapılmış,Samsun halkını küçülten kendi egolarını tatmin etmek amacıyla yapılmış ve sadece o site tarafından paylaşılan bir haber.Ne gerek var böyle bir habere?  ne gerek var insanımızı vatan haini olarak göstermeye?

Kaya

Yanında yerde bayrak olacak ve bir vatandaş suçlanmayacak..Seçmen de adam olacak önce adam.O bayrak yerdeyken aldığı nefes haramdır be

Gazetenin genel yayın yönetmenin aptal olması bu haberin yapılmasının anlamsız olduğunu göstermez..Bayrak demek hassasiyet demektir.Sırf oradan geçerken ben birkaç genç bayanı bayrağın üstüne oturmamaları gerektiği şeklinde uyardım..O konu başkaaa bu konu başkaaa

holigan5565

ersin sarıalioğlu beğenmediyse doğduğu şehirde yaşayabilir tabi orada hiç böyle olaylar olmuyor orası çok huzurlu bir şehir

ask55

bu adana demir bu kaleciyle iyi bile buralara kadar gelmiş.
hayatımda bu kadar lamba bir kaleci görmedim.

ayrıca hüseyin göçek her zamanki gibi bir maç nasıl katlediliri gösterdi.
saçma sapan bir penaltı ve sonrasında kırmızı kart.

rakibimiz antalyaspor oldu hayırlı olsun.

jean

Final artik yuzde 90 belli oldu biz ve antalya istedigim olacak ins ads nin taraftari cok antalyaya ustunluk kurabiliriz taraftar bazinda

AhmetDenizci

Zenke-Agbetü ikilisi ile süper lige çıktık.
Ekigho-Umar ikilisi ile finalden döndük.
Mbilla-Ofoedu ikilisi ile yeniden süper lige çıkacağız inşallah!

samsunum

Arkadaslar yonetim bir an once final macinin  saati ve stadi degistirilmesi icin basvurulmasi lazim.  Istanbulda 3 tane 50 bin +  stadyum varken 17 bin kisilik stadyuma vermek neyin kafasi?

muzaffer4

Tff bu oyle birsey olacağını dusunemiyorum bile

Forvetim

hüseyin göçek maçın içine etti haksız bir penaltı kırmızı ads yi maçtan koparttı

King Of The North

Finalde 2 kırmızı-beyazın mücadelesi olacak gibi, final maçının saati akşam olsa iyi olurdu.

55_OrHaN_55

PTT 1. ligdeki takımlardan en çekindiğim Albimo Alanyaspor'u yarım deste gol atarak yenmek büyük keyif. Emeği geçen herkese teşekkürler. (O golü de yemeyeydik iyiydi. :) )

ugrass

final maçının oynanacagı stadın değişme imkanı hiç yokmudur acaba?

samsunum

Kupa finalinde passolig uygulanmadi belki burdada uygulanmaz

muzaffer4

Passolig kupadaki maclarda da uygulanmadığı için finalde uygulanmaması normal