Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

eprianu

6 senedir şehir dışındayım ben. 5 sene İstanbul'da bir senedir de Erzurum'dayım.
"Samsun" deyince Samsunlu olmayanlar başlıyor övmeye. Yok büyükşehir, yok sahili var,
yok her tarafı yeşil, her türlü imkanı var da var... Samsunmania hocamın ben de
en çok bununla ilgili sözlerine katılıyorum. Samsun her türlü imkanın olduğu bir şehir
ama bu şehirde yaşayan, zengin olan insanların çoğunda "Samsunluyum" ve
"Samsunsporluyum" diyememe durumu var. Acaba utanıyorlar mı?
Yoksa tek sorun "İstanbul" özentiliği mi? İnsanın memleketi neresi olursa olsun
üstüne basa basa söyler, bizdekiler üstünde tez çalışması yapılacak türden garip.

samsun 55

beşnumara

Soruyoruz hangi Samsunsporlu babanın evladı tsli olur neden olur?

5trawberry

Yalanlar... Yalanlar... Bakanlık gitti göz önünde değil ya artık, rahat...
Ben de Samsunsporluysam, ve yüce Allahımın adaletine inanıyorsam rabbim de sizin yolunuzu kessin öteki cihanda.

lato

Alıntı yapılan: 5trawberry - 01 June 2014, 18:45:47
Yalanlar... Yalanlar... Bakanlık gitti göz önünde değil ya artık, rahat...
Ben de Samsunsporluysam, ve yüce Allahımın adaletine inanıyorsam rabbim de sizin yolunuzu kessin öteki cihanda.

Merak etme hocam bu dünyada da kesiyor. Ercüment Gül beni işimden Suat KILIÇ etti diye yazı yazmıştı. Şimdi de Suat'ın koltuğu gitti kayınpederinin yolsuzluk iddialarıyla. Etme bulma dünyası

Duško Milinković

Gelde adana valisini arama. gelde arama. Şimdi sakarya valisi olmuş.Gelde arama. Bir önceki sayfadaki fotoğrafa ben yorum yapamam.Sayın valim yapar.Ona havale ediyorum.

Duško Milinković

Ben Samsunsporluyum. Benim oğlum Trabzonlu olacak. Onu ayağından tavana asarım. Lafta Samsunsporlu olunca böyle oluyor. Birde utanmadan fotoğraf paylaşmışlar. İnternette  yediği küfür ve bedduanın haddi hesabı yok. Ben olsam utancımdan yola çıkamam.Nasıl insanlar anlamak zor. Samsunlu olmadığı buradan belli. Samsunlu bu kadar geniş karınlı olamaz. buradan belli.

beşnumara

Dün playof finalinden elenen hatay 12 futbolcusuyla sözleşmesini uzatmış takdir edilecek bir durum.

Nuri Asan

suat kilic zaten ts li degilmiydi. neden sasirdiniz?

erkutdem55

Düşünüyorum da benim oğlum Trabzonsporlu olmaya kalkarsa onu ne yaparım acaba?En iyimseri evlatlıktan reddederim,en kötümseri bir Samsunspor-Trabzonspor maçından sonra boğarım.İki seçeneğin arasında şeyler yaşanır.

GurbetciFanatik

Nuri Asan

şimdi super ligden neden dusuruldumuzu, ankara maçında biletlerin bu kadar pahali olmasina ragmen ses cikmamasini, takimin antreman yapacak saha bile bulamamasini, final maçına taraftar alinmamasini, tribunlere giren taraftarin cikartilmasini, macin gec başlanarak takimin moralinin kasitli bozulmasını, kadinlarimiza kizlarimiza sovulmesinin nedenini daha iyi anliyoruz.

bir trabzonsporlu asla Samsunsporun basarili olmasini istemez. elindeki butun imkanlari da kullanir.

SametYılmaz55

Sözde Samsunsporlu Suat Kılıç'a Mersin maçından önce otelde zaten gerekeni söylemiş bir kardeşimiz.büyük bir cesaret örneği göstermiş ama duyunca helal olsun dedim.peşine bu beyfendi bak ışte bunlar yüzünden ceza alıyorsunuz diye gene taraftara bok atmış.Kadıköy'de taraftarımız çıkarılırken gulmesini intikam duygusuna bağlıyorum zaten.koltuk makam hepsi gelir geçer de kimin ne kadar Samsunsporlu elbet görecek herkes.o zaman insanların yüzlerine bakmaya utanacak hepsi...

south_london

utanacak mi? utanc duygusu olsaydi coktan harakiri yapmalari lazimdi hemde cok fazla kisinin.