Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

sadece55

Ben en çok şu kısma takıldım"Ankaraspor ile oynadığımız rövanş maçı bizim için yıkım oldu. 1-1 berabere kaldığımız maçtan sonra finale yükseldik. Bir gün Ankara'da kaldık. Takımımız idman yapamadı. Kime başvurduysak sahalarını tadilatta olduğunu söyledi. Koskoca Ankara'da idman yapacağımız saha bulamadık. Tanıdığımız başkanlar, sportif direktörler var. Daha sonra öğreniyoruz ki onlara da baskı yapılmış."  Biz bu kadar mı sevilmeyen bu kadar mı lobisi olmayan bir takımız.

beşnumara

Biz finali Ankarada kaybetmişiz abi. Bize Ankara'da sahip çıkmamışlar istanbulda hiç sahip çıkarlar mı?  Allahınızdan bulun ******* adi köpekler.

samsunum

AlıntıTOROS GÜBRE ADANA TAKIMLARI DURURKEN, SAMSUNSPOR'A MI YARDIM ETTİ?
Ana Sayfa» Spor29.05.2014 18:50
TOROS GÜBRE ADANA TAKIMLARI DURURKEN, SAMSUNSPOR'A MI YARDIM ETTİ?AHAPORT ÖZEL Toros Gübre Adana takımları dururken kime yardım etti?
Adana Demirspor ve Adanaspor ekonomik zorluklarla boğuşup, destekçi bulmakta zorlanırken Adana firmaları başka kentlerin takımlarına yardım ediyor.

Bunun son örneği Toros Gübre yani Toros Tarım

Bu topraklarda doğan, bu topraklarda fabrikası bulunan ismini bile bu coğrafyadan alan Toros Gübre Ahaport muhabirlerinin edindiği bilgiye göre Samsunspor'a ciddi miktarda yardım etti! Adana takımlarına yardım etmeyip, Samsunspor'a yardım eden Toros Gübre'nin bu bu tavrı bölge insanınını derinden üzdü.

Zira çiftçisiyle meşhur Çukurova Bölgesi'nin Toros Gübre'ye sırt çevirmesi demek, firmanın ciddi zarara uğraması anlamına geliyor. Toros Gübre tavrını değiştirmezse çiftçiler bu durumu koz olarak kullanıp firmayı zor durumda bırakabilir!

Peki şimdi Toros Gübre-Toros Tarım'a ve CEO'su Esin Mete'ye sormak lazım!

Bugüne kadar Adana Demirspor'a ne kadar yardımda bulundunuz?

Bugüne kadar Adanaspor'a ne kadar yardımda bulundunuz?

Bugüne kadar Samsunspor'a ne kadar yardımda bulundunuz?

Ahaport bu soruların takipçisi olacak...

AHAPORT ÖZEL HABER
http://www.ahaport.com/toros-gubre-adana-takimlari-dururken-samsunspora-mi-yardim-etti-608663h.htm

cgr

Gececiler, 03:00'te Milli Maç var :) izleyelim bakalım :)

Ayberk

Tekkeköy'deki gübre fabrikasının Toros Gübre'ye ait olduğunu hatırlatmak lazım bunlara.

lato

Alıntı yapılan: Ayberk - 31 May 2014, 11:23:08
Tekkeköy'deki gübre fabrikasının Toros Gübre'ye ait olduğunu hatırlatmak lazım bunlara.

Sanki Bafra yolu üzerinde de fabrikaları vardı yanlış hatırlamıyorsam

Duško Milinković

Bu pyd pkk'nın örgütü değilmi? PKK örgütü ile samsunsporun para aktarılması olayını anlamadım. Bu kadar da atma haber olmaz.

lato

Alıntı yapılan: Duško Milinković - 31 May 2014, 18:42:49
Bu pyd pkk'nın örgütü değilmi? PKK örgütü ile samsunsporun para aktarılması olayını anlamadım. Bu kadar da atma haber olmaz.

Anlaşılacak bir haber değil zaten. Anadolu kulüplerin hepsini topla 300 milyon dolar para çıkaramazlar. Kaz kafalının biri gönlünü eğlendirmiş

usare

Oradaki pyd değil, pdy (paralel devlet yapılanması güya)

SametYılmaz55

mevzu ne ki acaba ? bilen biri bilgi verebilir mi?

eprianu

31 May 2014, 19:55:08 #40990 Son düzenlenme: 31 May 2014, 21:15:24 eprianu
Haber sitelerinden birinde Fuat Köktaş ve valinin Samsunspor üzerinden sözde Pdy yani paralel devlet yapılanması örgütüne 300 milyon dolar aktarıldığı iddiası vardı. Sanırsam onu diyorlar

SametYılmaz55

paralel yalan yani.neye saracaklarını şaşırdılar resmen

Nuri Asan

tarik mentesoglunun uydurma yazılarından bur tanesi. ciddiye almaya değmez. 

samsunmania

01 June 2014, 02:50:48 #40993 Son düzenlenme: 01 June 2014, 03:03:28 samsunmania
2013-2014 sezon başı,
2011 -2012 sezonunun dramatik bir o kadar kaotik küme düşüş senaryosu, 22 Temmuz süreci, 2012-2013 sezonunda zorla lige tutunuş derken 2013-2014 sezonu acabalarla başladı benim için. Artık bazı şeyler o kadar yara oldu ki içimizde, bu sezon da yine sıkıntıların yaşanacağı bir yıl kapımızda düşüncesi hasıl oldu. Nihayeti lig başladı ve belki de yüce Allah'ın lûtfu, başarılı geçen sezon sonunda  play off lar kapımıza dayandı. Bu sefer olacak mı, bir kere de kırılma maçı alacak mıyız derken maalesef elimizde olmayan nedenlerden dolayı bunu başaramadık.
Her zaman şunu soruyorum kendime. Acayiplik ben ve benim gibi düşünen azınlıkta mı, yoksa diğerlerinde mi? Yıllardır kişilerin yaptığı yanlışların faturasını en çok ödeyen kulüptür Samsunspor. Hele son yıllarda bilinçli budamalar(2005-2006 ve 2011-2012 sezonları)ve sahipsizliğin getirisi ile hakkı her platformda gasp edilendir Samsunspor. Para ile terbiye edilmeye çalışılan, taraftarı ve futbol kültürü ile ülke futbolunun lokomotifi olmasına rağmen hep kafasına vurulup geri plana atılmaya çalışılan, efsane başkan Menteşoğlu zamanında şampiyonluğu bile gasp edilen dev çınardır Samsunspor.
Bir de aklıma şu takılır. Samsun'um. Allah bir memleketi sevmemiz için ne gerekiyorsa hepsini fersah fersah vermiş bu topraklara. Samsunluluğumuzla gurur duymamak için hiçbir nedenimiz yok. Neden bu kadraj içinde Samsunspor yok  bir çok hemşehrimiz için. İstanbul takımlarının yönetiminde olmak için can atan memleketlilerimiz neden kendi özlerine sırtını döner? Bu memlekette para kazanan, hali vakti yerinde olanların bir çoğu neden mevzu Samsunspor olunca duyarsızlaşır? Neden on verme gücü olanlar yarım verirlerken bile kanırtır bu yürekleri? Neden bu kulüp üzerinden insanlar kavga eder de bunun ceremesini saf duygularla takımına aşk ile bağlı insanlar çeker? Şu son play off maçında yaşadığımız haksızlığa büyüklerimiz ve hemşehrilerimiz neden tepki göstermez?
Şu an o kadar zor durumda ki bu ulu çınar, belki de fişinin çekilmesini bekliyor. Mutlaka birileri bir can suyu verecek ve yalancı bir bahar yaşanmasına neden olacak. Peki benim ve benim gibilerin hakkımı kim ödeyecek? Günlerce, gecelerce bu takımı aklından çıkarmayan, gücü ölçüsünde çoluk çocuğunun alın teri rızkını kulübü ile paylaşan, yüzlerce kilometre giderek menfaatsiz Samsununu, biricik memleketinin takımını yalnız bırakmayan, yaşadığı gurbet ellerde, memleketinde  "Sadece Samsunspor" diyen bu insanların hakkını kim ödeyecek? Bir tane zengin iş adamımız yok mu ki bu işin üstesinden gelebilecek? Bu işi namus meselesi görebilecek? Çok mu ağır bir şey istiyoruz? Kimliğimizi korumak istiyoruz. Futbol sadece futbol değil ülkemizde. Çok fazla şey ifade ediyor. İcabında şehrin onurunu, gururunu, namusunu belki de. Bunları korumayı istemek ve bunun peşinden gitmek abes mi?
Kusura bakmayın. Bu yazı nereden çıktı diyebilirsiniz. Final maçından beri ne uyku var ne de huzur. Biraz duygularımı paylaşmak istedim. Samsunsporsuz hayat yarım. Samsunspor benim çocuğum, kardeşim, anam, babam. Kıymetlim. Onun tükeneceği fikri beni kahrediyor. Bir yandan da nice zorlukları atlattık, bunu da atlatırız diyorum. Bizi bu hallere sokanların elini vicdanına koyması, bu takımın önünde köstek olarak duranların Allah'ından korkması ve doğru yolu bulmaları, kavgası olanların kulüp üzerinden kavga etmemeleri, bu kutsal arma altında birleşmeleri en büyük temennim. Biz zoru seçtik. Güçlüyü değil, sevdamızı baş tacı yaptık. Samsunspor bizim onurumuzdur. Dualarımız, umutlarımız hep Samsunspor'un yanında. Yüce rabbim bir çıkış nasip eder inşallah.

cgr

Herşeyin özeti...

Alıntı yapılan: samsunmania - 01 June 2014, 02:50:48
Neden bu kulüp üzerinden insanlar kavga eder de bunun ceremesini saf duygularla takımına aşk ile bağlı insanlar çeker?