Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

cezayir55

28 May 2014, 09:05:47 #40965 Son düzenlenme: 28 May 2014, 09:09:03 cezayir55
başkan kazım yılmaza inceden inceden sağlam giydirdi ekighonun menejerine 240000 euro borcumuz varmış yuhhhh be ne diyeyim adnan sezgini zengin et ondan sonra temliğide  koy samsunspora ne güzel dünya senin yaptığın hataları şehir ödesin bu dernekler yasası derhal değişmeli avrupadaki gibi kulübün sahibleri olmalı borçtanda alacaktanda onlar sorumlu olmalılar

celebi

var mıdır videosu falan bağlantının

Nuri Asan

hikmet karaman erciyesspordan ayrılmış.

Shane_Falco

Alıntı yapılan: celebi - 28 May 2014, 09:06:49
var mıdır videosu falan bağlantının

Hic bi yerden cikmadi mi bir haber, video vs ?

samuray

emin başkanın konuşması yokum bi yelerde ve

Shane_Falco

KURUŞ YİYEN ŞEREFSİZ OLSUN

Samsunspor Başkanı Emin Kar, Haber AKS TV'de Aksiyon programında adeta içini döktü. Kar, kendisine hatta ailesine hakaret edildiğini söyledi. Kar, "Maaş alan da, veren de, bu kulübün 1 lirasını yiyen de namerttir, şerefsizdir" dedi

SPOR AKSİYON'DA KONUŞTU
Samsunspor Başkanı Emin Kar, Haber AKS TV'nin sevilen programı Sporaksiyon'un canı yayın konuğu oldu. Avni Demir, Erdem Erol ve Muhammet Çavuşoğlu'nun sorularını cevaplayan Başkan Kar, 3 saat boyunca çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kar, Samsunspor'a kimlerin yardım ettiği, kongrede tekrar aday olup olmayacağı, futbolcu alacakları, transferler, eleştiriler, kendisi hakkında ortaya atılan iddialar ve daha birçok konuda ses getirecek söylemlerde bulundu.

DEVAM EDECEK Mİ?
Başkanlığı boyunca Samsunspor'un güzel günler görmesi için çabaladığını dile getiren Başkan Kar, "Aileme kadar hakaretler gelince çok zoruma gitti. Bu nedenle çok yıprandım. Bana göre inanılmaz mücadele veriyorum. O kadar haksız eleştirilerle karşılaşıyorum ki.  İnsanlar bana hakaret ediyorlar. Bana Ermeni, Yunan diyorlar. Bir kişi çıkıp ona cevap vermiyor. Yazık günah değil mi. Benim ikinci takımım olmadı. 35 yıldır buradayım. Beni işim gücüm Samsunspor. Kimseye bunu anlatmak zorunda da değilim" dedi.

PRİM YAPIYORLAR
Eleştirilere her zaman açık olduğunu dile getiren Başkan Kar, "Ancak yalan yazanları kulübe de sokmam elimden gelse maça da almam.
Beni yerden yere vuruyorlar. Bence bunu prim yapmak için gerçekleştiriyorlar. Fakat nereden prim yapıyorlar bilmiyorum" diye konuştu.

1 LİRAYI YİYEN NAMERTTİR
"Beni inanılmaz yaraladılar" diyen Başkan Kar, sözlerini şöyle sürdürdü: 
"Maaş alıyorsun diyorlar. Maaş alan da, veren de, bu kulübün 1 lirasını yiyen de namerttir, şerefsizdir. Bu kulübün 1 lirasını yiyen şerefsizdir. Kendi dönemimle alakalı söylüyorum bunları. Benden öncekilerin günahını alamam. Yediler yemediler. 100 liralık oyuncuya 200 lira menajerlik parası vermem ben.

ÇİRKİN İFADELER
"3 daire 2 cip almışım. Böyle şeyler insanı futboldan soğutuyor. Benim ikinci araba alma şansım hiç yok. Zaten engelli olduğum için cipe binemem. Bari küçük araba uydurun. Ben 22 Temmuz'da kulüp kayyuma kalmasın diye aday oldum. Bir defa böyle bir şey yaptım. Ne yapabilirim? Şimdi gitmiyor. Allah razı olsun Fuat Köktaş'ın önderliğinde buraya kadar geldik. Bunu dediğim zaman bana AK Parti'nin bir şeyi mi oldun diyorlar. Bıktım artık. Değilim ama AK Partili olmak çok mu kötü. Bu milletin yüzde 50'si oy veriyor. Onlara bir şey olmuyor. Herkes bana bir şey diyor."

BANA ERMENİ DİYORLAR 
"Bu kadar söylemlerde bulunuyorlar. Kimsede onlara cevap vermiyor. Ondan sonra da bizi bırakma diyorlar. Siz de sahip çıkın bize. Bunlar çok çirkin ifadeler. Gelirken dedim ki 1 lira veremem ama giderken de 1 lira temlik koymam. Yani aileme kadar hakaretler uzadı gitti. Bunlar beni çok yaralıyor. Kulübün 1 lirasını yememek için Kocaeli'nden uçak bileti 300 lira diye otobüsle geldim Samsun'a."

İŞTE DESTEK VERENLER
"Mesela Samsunspor'a benim dönemimde katkı sağlayanlara da teşekkür etmek istiyorum. Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç, eski Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş, Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ölmez, Yeşilyurt Grup Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Yeşilyurt, Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk, As Çelik sahibi Turgut Tüfenk bizlere sürekli destek oldular. Bu isimleri inkar edersem Allah çarpar. Tartışmak, konuşmak dahi yanlış olur."

ADNAN ÖLMEZ VE YEŞİLYURT
"Borsan kablo, Medicana, Yeşilyurt, Köktaşlar Nakliyat, Romatem, Metro Holding gibi bize destek vere firmalarda var. Yalnız bunların desteklerin hepsi bağış. Bunları bize bağış olarak verdiler. Geçen sene ve bu sezon eski başkanlarımızdan Adnan Ölmez bazı deplasman giderlerimizi karşıladı. Cemal Yeşilyurt abimiz yine her zaman öyle. Adnan Ölmez ve Hakkı Tomaç'ın haricinde bana kimse hayırlı olsun bile demedi eski başkanlardan."

YILMAZ'I KANDIRMIŞLAR
"Kulübe temlik koyanları herkes biliyor. Kazım Ylımaz, eski futbolcular,  eski yöneticiler. Kayseri Erciyesspor Kulübü var. Sırayla gidiyor. Bunlarda bitecek gibi durmuyor. Eski başkanlarımızla niye kavga edeyim. Fakat bir gerçek var. Kazım Yılmaz'ı kandırmışlar. Bunu çok net söylüyorum. Gekas diye bir oyuncu alındı. Hepimiz sevdik, goller de attı. Anlaştığı para belli. 290 bin Avro alacağı var şuanda. 310 bin Avro'da para ödemişler. Normalde baktığınız zaman bunları Kazım başkan bilmez."

HABERİ YOKTUR
"Hiçbir menajer benden yüzde 10 para alamaz. Yüzde 2 veya 5'tir. İşine geliyorsa. 600 bin Avro anlaştığınız zaman yüzde 10'u 60 bin Avro yapar. Çok büyük para. 100 bin liraya futbolcuyla anlaşılmış. Mahkemeye gidilmiş, 60 bin lira ödeme çıkıyor. Gel çık şimdi işin içinden. Olacak işler değil. Kazım Yılmaz'ın bunlardan haberi var mıdır. Bence yoktur. 240 bin Avro Ekigho'nin menajerine vermişler. 50 bin Avro daha verseler belki bonservisini alacaklardı. Ben Kazım Yılmaz'ı savunmuyorum ya da kötülemiyorum."

STATDAKİ REKLAMLAR
"Stattaki reklamlar konusuna gelince. Hiç kimse kabul etmedi. Bir kişi desin ki ben oraya talibim. Fakat kimse çıkmadı. Bunlar boş şeyler. Neresi milyar dolarlık. Medicana'nın reklamın olduğu yere başka bir hastane talip oldu. Buyurun gelin dedim. Yemin ediyorum aynı paraya bile verdik kabul etmediler. Kimse bize gelmedi reklam vermek için. Hepsine biz gittik."

YÖNETİMİN TARİHİ BAŞARISI
"İki sene içerisinde 30 milyon para bulduk kulübe. Tarihte yoktur bu para. Bu bizim başarımızdır. Bu paranın içinde federasyondan gelen fakat bizim kulübe uğramadan giden de var. Ayrıca bu paralarda temlik yok.  Bana ağlıyorsun diyenler 2 lira verip maça gelmediler. Bir de bedava bilet peşinde koşuyorlar. Kendim için ağlamıyorum. Samsunspor için gidip istiyoruz. İki yılda 11 milyon lira futbolcu, teknik heyet harcamaları oldu. Hepsi bu. "

9 MİLYON BORÇ SİLDİK
"9 milyon lira borç sildik geçen sezon. Hesabı kitabı ortada. O parayla birlikte dönmeye çalıştık. Fuar içindeki otoparkı aldık. Canik Belediyesi'nden aldık. İlkadım da verir inşallah. Paraları bize güvendikleri için veriyorlar. Verilen paranın nereye gittiğini kuruşu kuruşuna söylüyorum."

KAYYUM KÖTÜ OLUR
"Ne güzel olurdu Süper Lig'e çıksaydık. O maç bizim için kurtuluş maçıydı. Ne olacak bilmiyorum. Mutlaka birileri sahip çıkar takıma. Kime sorduysam kayyum iyi bir şey değil diyorlar. Kayyuma gideceksek gitsin. Samsunspor için iyi bir şey değil. Büyüklerimden, hukukçulardan böyle gördüm. Kayyuma giderse Samsunspor, adı Yeni Kadıköyspor mu olur, yeni Atakum Belediyespor mu olur bilemem. Taşıma suyla değirmen dönmez. Bu kadar kayyumdan korkuluyor."

PARALARININ BÜYÜK BÖLÜMÜNÜ ALDILAR
"Futbolcular hiç 5 kuruş almamış diye bir şey yok. 18 takımın 12-13'ünden fazla prim verdik. 2 milyon liradan fazla prim verdik. Keşke son maç çıksaydık. Oyuncularımıza 1 milyon 800 bin lira daha prim vardı. Bu sadece Süper Lig'e çıkma primiydi. Kulübümüzün vereceği. Dışarıdan verilen primlerde vardı. Mesela 100 liraya anlaşmış oyuncu 80 lirasını almış. Atilla'nın, Adnan ve Musa Aydın'ın biraz fazla kaldı parası içeride. Şuanda 2 milyon civarında borç var toplam oyunculara. 4 milyona yakın ödedik para. Final maçından önce 17'şer bin lira prim dağıttık. Toplam 445 bin lira."

BİZE SAHA VERMEDİLER
"Ankaraspor ile oynadığımız rövanş maçı bizim için yıkım oldu. 1-1 berabere kaldığımız maçtan sonra finale yükseldik. Bir gün Ankara'da kaldık. Takımımız idman yapamadı. Kime başvurduysak sahalarını tadilatta olduğunu söyledi. Koskoca Ankara'da idman yapacağımız saha bulamadık. Tanıdığımız başkanlar, sportif direktörler var. Daha sonra öğreniyoruz ki onlara da baskı yapılmış." 

SÜPER LİG'E ÇIKARTILMADIK
"Kısıtlı imkanlara rağmen Süper Lig'e çıkmış olsaydık mucizeyi gerçekleştirmiş olacaktık. Fakat bazı şartlardan dolayı çıkmadık, çıkartılmadık. Herkes buna farklı yorumlar yapabilir. Dünyada eşi benzeri görülmeyen ceza aldık. 98. maddeyi okuyunca verdikleri cezaya uyan bir durum var. O kadar uyardık küfür konusunda. Kimse tahmin etmiyordu bize finalde ceza geleceğini."

CAS'A GİDERİZ, ARAŞTIRIYORUZ
"Karşı tarafın 15-20 bin erkek seyircisi vardı. Benim eşim, futbolcu eşleri orada. Bayan taraftarlarımız orada. Futbolcularımızın psikolojisini düşünebiliyor musunuz? Normal şartlarda oynanmadı final maçı. Taraftarımız parasını verip bilet aldı. Neden dışarıya çıkartıyorsunuz. Eşit şartlarda oynanmadı maç.  Taraftarımızı dışarı çıkarttılar. Engel olamadık. Ancak benim elimde olan bir şey değildi. İçim yandı o an. Bizler de araştırıyoruz. Avukatlarımız var. En iyi avukatlarla da görüşüyoruz. CAS'a da gideriz"

Sadece Samsunspor

Gidelim cas'a hakkımızı arayalım cas karar verdiği an tff bişe yapamaz

beşnumara

Casa gidecen haklı olacan tff ile papaz olup süper lig hedefin olacak ve süper lige cikacaksin çıkarırlar mı?
Fener casa gitti 45 milyon avro tazminat davası açtı tffye davayı kazaniyorlardi cas davası namusumuzdur dediler o halde davayı geri çektiler ve düşürülmediler. Arkadaşlar burası Türkiye yapan yaptığıyla kalacak bizi satan sattığıyla kalacak malesef.

samuray

boşver baykan sana bu dedikoduları üretenler bilki samsunspor düşmünlarıdır seni sonun kadar destekliyoruz

Ertuğrul Sağlam

Yarin ne olur korkusu ile hakkimizi aramamak yanlis olur ilk gunden beri hukuki yollardan hakkimizin aranmasi icin cirpiniyorum. O cezayi kabullenemiyorum.

beşnumara

Abi sana kendi şehrinin yöneticileri vekilleri sahip ciksaydi bunları yaşar mıydın? Bizi bizim siyasiler sattı kime neyi anlatacağız?

samsunum

Şu Erdoğan Arıkanın bizi savunduğu kadar şehrin önde gelenleri savunsaydı biz şuan çok daha iyi  yerde olurduk .  :(
Alıntı
Samsunspor'un Hakkını Yediler

Ünlü spor yorumcusu Erdoğan Arıkan, Mersin İdmanyurdu ile Samsunspor'un oynadığı final maçında Türkiye Futbol Federasyonu'nun verdiği cezayla Samsunspor'un hakkını yediğini söyledi

FEDERASYON DEĞİŞTİREBİLİRDİ
TRT'de Spor Artı programını sunan Erdoğan Arıkan Samsunspor'un hakkının yendiği söyledi. Kırmızı-Beyazlı ekibe Mersin İdmanyurdu ile oynanan play-off final maçında verilen seyircisiz maç oynama cezasına anlam veremediğini dile getiren Erdoğan Arıkan, "Verilen ceza bana göre yersizdi. Maçın olduğu hafta Türkiye Futbol Federasyonu yönetim kurulu toplantı gerçekleştirdi. Federasyon toplanmasına rağmen kararı değiştirmedi. İsteseler değiştirirlerdi. Böyle bir fırsat vardı ellerinde" dedi.

OLAN SAMSUNSPOR'A OLDU
Samsunspor'un hakkının yendiğini düşündüğünü ifade eden Arıkan, "Fakat Samsunspor maçından sonra bu cezanı değiştirileceğine eminim. Olan sadece Samsunspor'a oldu. Ayrıca play-off maçında Ankara'da oynanan Ankaraspor Samsunspor maçında Ankaraspor yönetiminin misafir takım biletlerini 400 TL yapmasına da federasyon tepki göstermedi. Bu olayda da Samsunspor'un hakkının yendiğini düşünüyorum.  Alınan bu yanlış kararlar Samsunspor'un Süper Lig'e yükselmesine engel oldu" dişe konuştu.
http://www.gazetegercek.com.tr/haber-detay.asp?H=3688&Haber=samsunsporun-hakkini-yediler--

eprianu

Bi bu eksikti arkadaş! Çamur at izi kalsın!

Alıntı300 Milyon Dolar Samsun Spor üzerinden Fuat Köktaş gözetiminde PDY Örgütü'ne mi aktarıldı?

Samsun'da Trabzon Lobisi, PDY örgütüyle mi çalışıyor. Vali Hüseyin Aksoy, PDY'ci Trabzon Lobisine Destek veriyor mu? Samsunspor Kongresinde yine yol kesip PYD adaylarına mı seçtirilecek? Bu soruların cevapları çok yakında siz değerli okurlarımızla paylaşacağız...

Samsun-Bekir DURAN

http://www.yorungehaber.com/haber-5197-300_milyon_dolar_nerede.html

ChucKeR

bu adama bi imzali forma falan hediye edip tesekkur edilmeli. samsunla alaksi olmayıp bu kadar bizden yana konuşması hele bi de trt de bunu yapması muazzam.

abilerimiz on ayak olup site adına yapsa cok daha şık olur.

beşnumara

Şu son habere benzer bir çamuru Tarık mentesoglu da yapmıştı. Beyinler aynı. Ciddiye alınacak bir şey degil bana göre.