Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

brigand

Alıntı yapılan: Dartagnan - 27 February 2014, 12:11:03
halo link versene kardesim ya . Cüno o durumu biliyoruz zaten . Benim fıtık olduğum konu şu ; Ulan burda doğmuşsun büyümüşsün bağlantın yok bi şeyin yok Samsunlu dediğimiz adamların alayı satıyor şehrini ismini değerlerini .Ya midem bulanıyor bu şehirden ya lanet olsun !

Digiturk'ten izledim kardeşim.

Alıntı yapılan: ##kdc## - 27 February 2014, 11:59:13
Abi bu adamların hepsi trabzonlu trabzonsporlu bunu biliyoruz ama düştüğümüz seneden bu yana takım hala varsa bu adamların verdikleri ile var.
Artık şaşırmaya gerek yok alıştık malesef  :(

Trabzonlu olduklarına şaşırmıyorum zaten. Biz biliyoruz zaten ne olup bittiğini de dışarıya karşı pek iyi durmuyor.
Gerçi bir yandan da demesi daha iyi. Yarın Süper Lig'e çıktığımız zaman çok yüklenecekler. Bu demeci işimize yarar o zaman : )

Duško Milinković

Bu bakanın trabzon ile bir alakası yokki.Onu lafın gelişi söylemiştir.

Ertuğrul Sağlam

1921'de Dedesi Samsun'da doğmuş biri Samsunluyum diyemiyorsa o gitsin çakma Samsun ve Samsunsporlu Suat Kılıç'ın ......... yesin.

Adamlar Kafkaslardan gelmiş, Balkanlardan gelmiş Selanikten gelmiş Samsunluyum diyebiliyor bazı ...... diyemiyor bu şehrin utanılacak birşeyi varda bizmi bilmiyoruz acaba!...

utb 55

Çağatay Kılıç'ın trabzonla alakası yok kendisini beşiktaş kongre üyesi diye biliyorum.

emre__ss

Bu adamlar zaten omurgasız samsundan milletvekili olur sonra bjk üyesi olur Trabzon'a gidip Trabzon atkısı takar sülaleden Trabzonsporluyum der.Normal şeyler bunlar

55cem55

Dun aksam istanbul samsun ucusundaki durumdan bahsedeyim yaklasik 30 civari gs taraftari samsunlu maclarini izlemis donuyolardi tabi gs stordan alinmis fiyakali formalariyla..en ondese fatih ozturk ve adnan olmez oturuyordu kendilerine samsunspor icin yardim istedim takim zor durumda dedim bana hic cevap bile vermedi sonrasinda bu isler swnin bildigin gibi olmuyor diye yanitladi sanirsam gs macindan geliyorlardi ama emin degilim yalanim olmasin..sonrasinda gs formali elemana nerelisin dedim samsunluyum dedi ben tabi ucakta gorevli olunca bende samsunluyum dedim ve cebindeki kongre uye kartini gostererek ve de samsunsporluyum dedim guldu bende ts macindaydim bu hafta diye cevap verdi bende zahmet etmissin dedim bende bu hafta balikesir deplasmanindayim dedikten sonra konuyu kapadim..durumun ozeti dun aksam samsun sehri adina cok uzuldum biz nerelerde neler yapariz diye dusunurken milletin derdi elalemin takimlarina dunya maliyetlerde hesapsizca takiliyorlar

mehmet yılmaz

Yerinde olmak istemezdim Cem.
Allah, hidayet nasip etsin hepsine...  :-X :evet:

Sadece Samsunspor

Bakan yardimci oluyor trabzonsporluymus oymus buymus yapacak bisey yok. Suat kilicta maca gelince atki falan takmiyordu ama bu adam Samsunspor atkisi takiyordu gecen macta. Bizbize yeteriz. Kazim yilmazda sapina kadar Samsunluydu ama etrafindakiler yediler

beşnumara

Suat Kılıç da kartal maçında taktı atkiyi. Atki takmakla olmuyo bu işler. Allah ıslah etsin onları.

beşnumara

Pfdk 13 bin çirkin ve kötü tezahurat 6 bin saha olayları nedeniyle toplam 19 bin ceza kesmiş bize.

Sercan

Benim samsunsporlu olduklarından emin olduğum bazı kişiler var. Gerisinin (açık mert korkusuz) isterse şırnak belediyesporlu olsunlar.

utb 55

İnşallah yanılırın ama Suat Kılıç'ın verdiği maddi desteği Çağatay Kılıç vermez diye düşünüyorum.

55cem55

Alıntı yapılan: mehmet yılmaz - 27 February 2014, 19:09:59
Yerinde olmak istemezdim Cem.
Allah, hidayet nasip etsin hepsine...  :-X :evet:
mehmet abi bundan daha kotusu ts yi iskocyadan trabzona tasidigim gundur ama o gunku duygum nefretti   :x(( dun aksamki uzuntu  :(

Ertuğrul Sağlam

Malum sehir stadinda Samsunspor'a 55 dk kufurler. 

Haydi Juventus 3-4-5 olsun...

utb 55

Trabzon taraftarı 55. Dakikada çingene Samsun diye bağırdı sonrasında ananın a. Koyayım Samsunspor dediler bizim vekillerde Karadenizin fırtınası diyerek anıyorlar malum takımı ulan bu şehri koruyacak, savunacak mevki makam sahibi biri olmayacak mı?