Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

Keske yenilselerdi neyse yarin yenersek sikinti yok. Konudan farkli ama bugun basbakan denizliye 40.000 kisilik stadyum ve hizli tren yapacaz dedi. Bu kadar oy aldigin Samsuna nie 33.000 kisilik ? Hizli tren niye yok

ChucKeR

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 01 March 2014, 20:22:30
Keske yenilselerdi neyse yarin yenersek sikinti yok. Konudan farkli ama bugun basbakan denizliye 40.000 kisilik stadyum ve hizli tren yapacaz dedi. Bu kadar oy aldigin Samsuna nie 33.000 kisilik ? Hizli tren niye yok

samsun-ankara hızlı tren projesi var diye biliyorum kardeş

berusa55

Seçim arefesi iyi sallamış Denizli'ye... 40bin kişilik stad falan yapılmaz oraya. Çok çok klasik 33 bin kişilik stadlardan birini oraya da kondururlar made in TOKİ imzalı....

tankut

Samsun-Ankara hızlı tren projesi diye bir şey yok.....delice  amasya aras
ına normal tren hattı projesi o......

Ayberk

Aynen öyle artık uyanın arkadaşlar bildiğimiz Yüksek Hızlı Tren değil, şu Pamukova'da devrilen Hızlı Trenden yapılacak Samsun-Ankara arasına. Kelime oyunlarıyla oyalanıyoruz...

Forvetim

samsundan ankaraya amasya sivas vs bir dünya yol dolanarak gidilebiliyor direk güzergah yok, ülkenin sözümona demirağlarla örüldüğü yıllarda neden samsun ankara ve samsun istanbul demiryolları yapılmamış yada düşünülmüşse de engellenmiş, aradan 100 yıl geçmesine rağmen halen böyle bir girişim neden yok. karadenizi istanbula bağlayan bir demiryolu neden yapılmamış ve yapılması gündemde yok. malum şehrin malum firmasının çabası mı? bir karadeniz otoyolu projesi vardı onunda akıbeti belli değil. güneydoğuya yapılan onca yatırımların %10 u buralara yapılmıyor.

city ultras

Bu ne ya gene penalti istanbula

twitter

ibb maçı 2-2 dk 40

derken 2-3 oldu

GurbetciFanatik

ilk ikiye oyniyacaksak Manisa yensin  :evet:
ilk altiya oyniyacaksak IBB yensin   :evet:
ama
bizim nye oynadigimiz belli olmadigi iyin berabere kalsin  :evet:

Stoper

berusa55

02 March 2014, 15:29:14 #39700 Son düzenlenme: 02 March 2014, 15:34:14 berusa55
İbb 4 - 3 yaptı...

Forvetim

ibb nin arayı açmaması lazım hadi manisa at 4-4 bitsin ama hiç o vaziyet görünmüyor ibb coştu

Forvetim

buca 3 lemiş travzana travesti göksu da kırmızı yemiş

kuzey55

manisa koptu bu mağlubiyetle.çok kötü bir sonuç değil bence

eprianu

İlk 2 için Manisa'nın kaybetmesi iyi olmadı ama Manisa artık ilk 6'yı zorlayamaz.
Bence bizim için ilk 6 garanti oldu.