Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

beşnumara

Metroya da gün doğmuş olur işte :(

utb 55

Koskoca şehirde bu paralara muhtaç bırakılıyorsa Samsunspor...gün gelir bu ayıbın hesabını verirler.

Ollivanders

Keşke de kardeşim kimse hesap falan vermiyor . Kazım Yılmaz'ın bu kulübe yaptığı kötülüklerin hesabını kimler srdu ? Onun döneminin borçları değil mi canımızı sıkan ? Böyle bir zamanda bize nefes aldırsa fena mı olur ? Düşünüyor mu hayır . Kimseye hesap sorulmuyor kardeşim

samsunmania

Tff başkanının bejekeden 103 milyon tl alacağı varken kulüpler yasasının çıkmasının olasılığı var mı? başkanların paralarını geri isteyememesi, temlik koyduramaması mümkün mü? Adam futbolu rehin aldı. Yazık.

utb 55

Adam bildiğin tivitırın arama motoruna "Çömlekçi Çocukları" yazıp kendilerini aramış sonra bana yazdı bi dünya tartıştık.Allah düşmanında akıllısını versin.

amisos5506

1000 tane iş adamından 2000 tl alınsa 2.000.000 tl eder.ilk on vergi rekortmeni 200.000 verse de bu para toplanır.ben burada samimiyet göremiyorum.ne işadamında ne de bürokrat ve siyasetçilerde.

utb 55

Alıntı yapılan: Serpico - 25 February 2014, 23:34:29
Keşke de kardeşim kimse hesap falan vermiyor . Kazım Yılmaz'ın bu kulübe yaptığı kötülüklerin hesabını kimler srdu ? Onun döneminin borçları değil mi canımızı sıkan ? Böyle bir zamanda bize nefes aldırsa fena mı olur ? Düşünüyor mu hayır . Kimseye hesap sorulmuyor kardeşim
Kazım Yılmaz meselesini siyasi büyüklerimiz halledebilir diye düşünüyorum ama bizi bu duruma getiren zaten siyaset değil mi? Kendilerine muhtaç Samsunspor istiyorlardı ve oldu.

beşnumara

Osman genç borç meselesi için üstümüze ne düşüyorsa yaparız yeter ki birliktelik sağlansin diye yazmış.

amisos5506

ben memur olarak 2.000 tl vermeyi taahhüt ediyorum.işadamı ya.ulusoy un yeşilyurt yılmazlar bermekler orhan gencebaylar ismail uyanıklar adnan ölmezler mazhar başoğlu atakum u şantiye alanına çeviren müteahhitler,galip öztürkler yılyak kömür sahipleri astaş juki nin sahibi kaya aşçı ve daha yüzlercesi.bu para aşkı nedir ya.

amisos5506

arkadaşlar benim önerim aramızda organize olalım.toplu bir şekilde olmadan kimse bizi duymayacaktır.buradaki büyüklerimiz arkadaşlarımız organize etsin nasıl bordo mavi amfi rezaleti felan için twitter da rekor kırdık.yusuf ziya vali bakan üçlüsüne twitterdan baskı yapalım.belki bir faydası olur diye düşünüyorum.herkes aklını başına alsın.eğer bu takım para yüzünden hedefinden şaşarsa kimse samsunda rahat gezemez.bunun hesabını kimse veremez.benim tavsiyem budur.ben hepsine de twitter dan mesaj attım.gereksiz diye düşünmeyelim.

Duško Milinković

Başbakan mitinge Samsuna gelecek nasıl olsa. Emin Kar'ın onunla görüşme olasılığı isterse olabilir.Bizzat başbakandan yardım istenirse alınabilir. Zamanında örtülü ödenekten malum takıma nasıl yardım edildiyse Samsunspora da edilebilir.

Dartagnan

Ne saglanamaz birliktelikmis 27 yasına geldim bi birliktelik göremedim...

utb 55

Alıntı yapılan: amisos5506 - 25 February 2014, 23:59:39
arkadaşlar benim önerim aramızda organize olalım.toplu bir şekilde olmadan kimse bizi duymayacaktır.buradaki büyüklerimiz arkadaşlarımız organize etsin nasıl bordo mavi amfi rezaleti felan için twitter da rekor kırdık.yusuf ziya vali bakan üçlüsüne twitterdan baskı yapalım.belki bir faydası olur diye düşünüyorum.herkes aklını başına alsın.eğer bu takım para yüzünden hedefinden şaşarsa kimse samsunda rahat gezemez.bunun hesabını kimse veremez.benim tavsiyem budur.ben hepsine de twitter dan mesaj attım.gereksiz diye düşünmeyelim.
Bence hep birlikte toplanıp Büyük Şehir Belediyesinin kapısına siyah çelenk koyalım önde gelen abiler basın açıklaması yapar on numara bi protesto yapmış oluruz hem seçim zamanı çok iyi olur.

Sonuna Kadar 55

ANKARA  ve yakın çevre iller de Balıkesir deplasmanıyla ilgili tüm sorularınızı Organizasyondan sorumlu üyemiz İsmail Kaya bey'e iletebilirsiniz.
İsmail Kaya Cep: 0530 328 81 55

Berat Dere

Açın Bi Liste Kopalım Deplasmana.. :holey: