Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Ellibeş Numara

Türkiye kupasında fethiyespor deplasmanda feneri 2-1 yendi. Türkiye kupasında sürprizler devam ediyor.. :D

samsunmania

Büyük diye gezinenlerin aczini görünce yağlarım eridi. Büyük demek mücadele demek, hırs demek. Bunu bir anlayabilse bizim insanımız herkes kendi takımına sahip çıkmayı öğrenecek.

beşnumara

17-18 ve 19. Hafta maç programı açıklanmış. Buna göre Ksk ve manisa maclarimiz naklen yayinlanacak son Maraş maçı şüpheli ;)

http://www.tff.org/default.aspx?pageID=287&ftxtID=19589

seyf55

Herkese selamlar yemin toreninden sonra disaridayim epeydir giremedim haliyle foruma sukur kavusturana:-)

Duško Milinković

Valisinden kaymakamına herkes Trabzonlu,bazıları halen sayın genç büyükşehir belediyeye başkan olsun diyor ya anlamakta güçlük çekiyorum. Büyükşehirin Trabzonlu olması demek bu şehrin ölmesi demek...

lato

Alıntı yapılan: Duško Milinković - 07 December 2013, 22:05:06
Valisinden kaymakamına herkes Trabzonlu,bazıları halen sayın genç büyükşehir belediyeye başkan olsun diyor ya anlamakta güçlük çekiyorum. Büyükşehirin Trabzonlu olması demek bu şehrin ölmesi demek...

Arkadaş tepkinde haklısın da şu anda da pek yaşadığı söylenemez

samsunum

Takım kötü tribünler daha bi kötü 61. de sövmeyi bırakalım artık sonra adamların makarası oluyoruz arkadas

erkutdem55

Beni bu götlerin ne yazdığı hiç ilgilendirmiyor.Memleket sevdalısı görünürler ama alayı şehir dışında oturuyor yavşakların.

Sadece Samsunspor

Sovmeyin arkadas 61de ne sovuyorsunuz ya valla bende asiri nefret ediyorum su tsden lobisinden ama macla ne alakasi var durup drurken sovmekte nedir.

Uğur Yıldız

Alıntı yapılan: erkutdem55 - 07 December 2013, 22:41:53
Beni bu g*tlerin ne yazdığı hiç ilgilendirmiyor.Memleket sevdalısı görünürler ama alayı şehir dışında oturuyor yavşakların.

Ne alaka bu anlamadım? Bizim sitemizde de şehir dışında oturan Samsun,Samsunspor sevdalısı çok insan var. Şehirden iş,güç sebebiyle uzakta kalıyo insanlar

utb 55

Tsliler yine toplanmis atakumda sunlara kendimizi gostermenin zamani gelmedi mi?

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: utb 55 - 08 December 2013, 19:21:08
Tsliler yine toplanmis atakumda sunlara kendimizi gostermenin zamani gelmedi mi?

bırakın ya biz ilk önce kendi halimize bakalım süperlige çıkalım da sonra hesaplarını keseriz.

utb 55

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 08 December 2013, 19:48:34
bırakın ya biz ilk önce kendi halimize bakalım süperlige çıkalım da sonra hesaplarını keseriz.
Süper lige çıkmasak bile meydanı boş bırakmamak lazım.

##kdc##

Başkanımız Emin Kar "Ödülün olduğu yerde ceza da var" diyerek Orduspor mağlubiyeti sonrası futbolculara ceza uygulanacağını belirtmiş. DHA'ya düşmüş haberi.

55.hakan

Kalpar'ın saçmalıklarının cezası ne olacak peki.