Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

cembaba

Tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlarım.

germencisse

celebi

FaTiH_HaN

Seneye Ertuğrul hocayla süper lige çıkmalı hayaller kuruyorum, çok güzel olmamı :)

AllydeenleaR

Alıntı yapılan: FaTiH_HaN - 23 April 2013, 21:03:47
Seneye Ertuğrul hocayla süper lige çıkmalı hayaller kuruyorum, çok güzel olmamı :)

çok güzel olur da fatih ertuğrul hoca bu kadar popülerken 2. lige gelmek istemez heralde.
bir de şöyle bir söylenti var, et kafa tff'yi bırakıp milletvekili olacak(malum seçimler yakın-başbakana yakın olduğu biliniyor), et kafayla arası iyi olmayan ertuğrul hoca da onun ayrılmasıyla milli takıma geçecek. ne kadar doğru bilmiyorum

5trawberry

Abdullah Avcı milli takımı bırakmaz. Çünkü kariyerini daha iyi şekilde sürdürebileceği ve güzel kazanacağı başka takım olmaz.

Ertuğrul Sağlam da, Beşiktaş'ın başına geçer.

celebi

Alıntı yapılan: barnebau55 - 23 April 2013, 21:00:45
Kasimpasa su an yalanlayabilir avrupa ligi hedefi var bu hedefte sota ile olmaz seneye

Arkadaş sende hem soruyorsun hemde yorum yapıyorsun

twitter

allah münih gazabından korusun herkesi  :)

hakan55

1. gol faul 2. gol ofsayt 3. gol faul müydü ?
yine de tebrikler münih. ama forza madrid :)

FaTiH_HaN

mahserxxx

taraftar gruplarinin trabzon macinda birlikte olmasi cagrisi vardi bi sonuc cikti mi haberi olan var mi ?

hakan55

Alıntı yapılan: mahserxxx - 24 April 2013, 00:08:52
taraftar gruplarinin trabzon macinda birlikte olmasi cagrisi vardi bi sonuc cikti mi haberi olan var mi ?

cuma günü toplanacaklardı son bilgi buydu sanırım

mahserxxx

tesekkurler insallah birlesim olur

Ellibeş Numara

24 April 2013, 14:41:36 #36524 Son düzenlenme: 24 April 2013, 14:55:51 Sadece Samsunsporlu
Selamun aleyküm, benim samsunlu oruma 55 adıyla daha önce hesabım vardı şimdi bu hesaptan samsunspor.biz sitesinin forum bölümüne yorumlar yazacağım.. Uzun zamandır sitede yoktum.. Allahın izniyle bu sene ligde kalacağız.. ;)