Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Kuzey-guney dizisinde samsun muhabbeti donuyormus. Seyredenler varsa bilgi alabilir miyim

5trawberry

Kardeşim izliyor, ben de göz ucuyla takip ediyorum. Tam doğru olmayabilir ama olay şöyle muhtemelen:
Kuzey'in sevdiği kız hapisteydi. ( Cemre ). Kuzey'i sevmeyen bi uşak var, ifade değiştirip Cemre'yi çıkarırım ama Kuzey buralardan gidecek mi ne dedi. Kuzey'de Samsun'a geldi. İş yeri açtı. Cemre'de hapisten çıkınca Samsun'a kuzeyin yanına geldi. Denizde kayıkta falandılar ama, arka plan hiç Samsun'a benzemiyordu. Bafra diyorlar ama pek bilgim yok. Lafta Samsun'da olabilir.

ult55ras

1 saniye batı parkdaki aslanları gösterdiler başka bieşy yok Samsunumuzla ilgili

kumköylü ahmet

ev guzel sirindi ama ben bile ula burasi nerdeymis dedim :-)

Sercan

Yine de Samsun isminin geçmesi çok güzel.

Bakican55

''GALİP ÖZTÜRK : Samsunsporlu bir işadamı olarak kalan 3 maç öncesi takımımıza destek vermek istedim. Takımımız kalan 3 maçtan 2 tanesini kazanırsa 200 bin 3 maçın tamamını kazanırsa da 300 bin dolar prim vereceğim. Taraftarlarımızdan da kalan 3 maçta takımlarına tribünleri doldurup hakemin son düdüğü çalana kadar tam destek vermelerini istiyorum. Samsunspor yüreğinde Samsun sevgisi taşıyan herkesin takımıdır ve bu takıma herkes gücü kadar destek olup sahip çıkmalıdır" diye konuştu.'' bazı arkadaşlar sallıyorlardı galip öztürke ama adam hapisten çıkar çıkmaz yaptı desteğini bizim topçular parayı duyunca köpek gibi oynarlar

usare

Alıntı yapılan: Bakican55 - 26 April 2013, 13:10:08
''GALİP ÖZTÜRK : Samsunsporlu bir işadamı olarak kalan 3 maç öncesi takımımıza destek vermek istedim. Takımımız kalan 3 maçtan 2 tanesini kazanırsa 200 bin 3 maçın tamamını kazanırsa da 300 bin dolar prim vereceğim. Taraftarlarımızdan da kalan 3 maçta takımlarına tribünleri doldurup hakemin son düdüğü çalana kadar tam destek vermelerini istiyorum. Samsunspor yüreğinde Samsun sevgisi taşıyan herkesin takımıdır ve bu takıma herkes gücü kadar destek olup sahip çıkmalıdır" diye konuştu.'' bazı arkadaşlar sallıyorlardı galip öztürke ama adam hapisten çıkar çıkmaz yaptı desteğini bizim topçular parayı duyunca köpek gibi oynarlar

tamam

seyf55

doğruysa çok iyi olur

samsunum

Yine haciz koyduracak mı  :x((

Bakican55

Alıntı yapılan: samsunum - 26 April 2013, 15:24:56
Yine haciz koyduracak mı  :x((
onu sormak lazım bilmiyorum ama temlikler kalktı onu biliyorum Adam yardım ediyor hala yaranamıyor vay arkadaş şehirde takıma yardım eden kaç kişi varda bu adama laf yapılıyor anlayamıyorum futbolda paran varsa iyi topçu alırsın başarılar gelir böyledir bu olay devre arasında futbolcuların alınmasında temliklerin kalkması çok önemliydi bu adam sayesinde temlik kalktı unutmayalım bunları

lato

Alıntı yapılan: Bakican55 - 26 April 2013, 15:55:28
onu sormak lazım bilmiyorum ama temlikler kalktı onu biliyorum Adam yardım ediyor hala yaranamıyor vay arkadaş şehirde takıma yardım eden kaç kişi varda bu adama laf yapılıyor anlayamıyorum futbolda paran varsa iyi topçu alırsın başarılar gelir böyledir bu olay devre arasında futbolcuların alınmasında temliklerin kalkması çok önemliydi bu adam sayesinde temlik kalktı unutmayalım bunları

Düştüğünde kazımı başa getirip istediğini yaptıramayınca sırt dönen de bu adamdı iyilik de kötülük de unutulmuyor merak etme. malı zenginliği var diye kimseye kul köle olmaya değmez şerefli bir arma yetiyor çok şükür inşallah bir gün anlamak herkese nasip olur..

Ekrem

SametYılmaz55

bize uzak Allah'a yakın olsun,parası yerin dibine batsın.iyiyiz biz böyle.300 bin verip sonradan 500 istemekle olmuyor bu işler

King1965

Galip Öztürk'ün destek vermesi çok güzel birşey. Ancak karşılıksızsa güzel..

Bakican55

Alıntı yapılan: lato - 26 April 2013, 16:05:50
Düştüğünde kazımı başa getirip istediğini yaptıramayınca sırt dönen de bu adamdı iyilik de kötülük de unutulmuyor merak etme. malı zenginliği var diye kimseye kul köle olmaya değmez şerefli bir arma yetiyor çok şükür inşallah bir gün anlamak herkese nasip olur..
abi çok haklısın ama kümeye düşersek kocaeli gibi oluruz çok önemli bu 3 maç kazımla arasında sorun sebebi'de kazımın eskiden yapılan yolsuzlukların üstüne gitmemesi ve şirketleşmenin olmamasıydı benim bildiklerim bu kadar koskoca şehirde bu takıma adam gibi yardım eden bir tek bu adam var ondan bu adamı seviyorum bunlar benim kendi düşüncelerim sizin düşüncelerinize'de saygı duyarım