Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Burak

Alıntı yapılan: Stoper - 12 February 2013, 16:59:05
Bu proje gerçekleşirse Samsun nefes alır.

İlkadım'da Merkezdeki Okullar Taşınacak

Samsun Büyükşehir Belediyesi, İlkadım ilçesinde yer alan okulların, ilçenin üst kotlarında yaklaşık 160 dönüm büyüklüğünde oluşturulacak bir kampüs içerisine taşınması için çalışma başlattı.Samsun Büyükşehir Belediyesi, İlkadım ilçesinde yer alan okulların, ilçenin üst kotlarında yaklaşık 160 dönüm büyüklüğünde oluşturulacak bir kampüs içerisine taşınması için çalışma başlattı. İlkadım Belediye Başkanı Necaattin Demirtaş, uygulamaya destek vereceklerini açıkladı.

Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi Şubat ayı birinci ortak komisyon toplantısı, AK Parti Meclis Üyesi Turan Çakır başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Çakır, Büyükşehir Belediyesi'nin başlattığı çalışma ile İlkadım ilçesinin merkezinde yer alan okulların Ataköy Mahallesi'nde oluşturulacak 160 dönüm büyüklüğündeki kampüse taşınacağını açıkladı.

"OKUL ALANLARI YEŞİL ALAN OLARAK KALMALI"

Çalışma hakkındaki görüşlerini açıklayan İlkadım Belediye Başkanı Necaattin Demirtaş ise uygulamaya destek verdi. Okulların şehrin merkezinden çıkarılmasının araç trafiğini olumlu yönde etkileyeceğini söyleyen Başkan Demirtaş, "İnşallah iyi olur. Ancak boşaltılacak okul alanlarının yeşil alan olarak değil de konut alanı olarak kullanılacağı yönünde endişem var. Biz okul alanlarının yeşil alan olarak kalmasını arzu ediyoruz. Çünkü İlkadım ilçesine baktığımızda, mezarlıklar dışında başka yeşil alan yok. Okul alanlarına rant gözüyle bakarsak başlatılan çalışmaya yazık etmiş oluruz." dedi.

http://www.haberexen.com/ilkadimda-merkezdeki-okullar-tasinacak-232196h.htm

okulları da alın kamu binaları nı da alın hep ev yapın çiftlik 56 lar ölsün oradaki esnaf patlasın hep önceden haberi olanlar kazansın durmak yok yola devam

ahmetsefa55

12 February 2013, 22:19:48 #35536 Son düzenlenme: 13 February 2013, 01:34:09 muhalif
okulları aynı yere toplamak dunyanın en sacma kararı olur bence.

1.si servisler kazanacak.
bu da demek oluyor ki burak'ın da dedıgı gıbı onceden haberı olanlar işi bağlayacaklar.

2.si o kadar öğrenci bir arada okumaz , sürekli kavga dövüş olur.saçma sapan bişe.
inşallah 5-6 sene sürer de en az, kardeşlerime denk gelmez.

3.sü zaten malum.rant kimin olacak göreceğiz.

Burak

Ya arkadaş yasaksa yasak, adamın biri diyor stadı dışarı alacağız adamın biri diyor beyaz ekmek yemeyeceksin kepekli yiyeceksin ,adam diyor okulları şehir dışına alacağım. Sanayiyi kaldıracağız dışarı alacağız . 2014 te artık sıcak ekmek yemek şansınız belki de taş fırın ekmek yeme şansımız olmayacak şehir dışına taşınacak fırınlar merkezler de sadece satış olacak. Türkiye'de maaşlara yüzde 3 zam zor verilirken bütün devlet dairelerindeki harçlara yüzde 15 zam yapıldı. Benzin , Alkol , Sigara lüksün lüksü Avrupa ile karşılatırıyorlar bir de fiyatları o tam komedi sanki kişi başına milli gelirimiz aynıymış gibi. Bir ülke düşünün kü koyun olmaya alışıtırılmışız bazen boğuyor bu ülkede yaşananlar insanı. Arjantin'de yağmalamalar olduğu zaman Türkiye'de ki kahve kültürünün güzelliğinden insanları sakinlerştirdiğinden bahsediyordu. Ama cehaletten bahseden yok. Arjantin halkı haksızlığı kabul etmediği için sokaklara dökülüyor. Bizden kötü denen Arjantin IMF'ye borç veriyor şu anda. Gerek yerel gerek ulusal mantık değişmeden bu ülkede bir şey olmaz. Ses çıkarmamak usluluk gibi algılanıyor bu ülkede maalesef. Gerçi çıkaranı da Silivri'ye gönderiyorlar. Allah sonumuzu hayır etsin.Beni bir hafta 10 gün banlayın ancak yeter vallahi

usare

5trawberry

Alıntı yapılan: muhalif - 12 February 2013, 21:56:25
aferin.

pardon da hangi vasıfla sen bana aferin çekiyorsun?
uslubunu takın.

burakbas

Alıntı yapılan: muhalif - 12 February 2013, 21:56:25
aferin.

Karismayin... geçen gün de bana sardı. Dokunulmazlığı var galiba...

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: burakbas - 12 February 2013, 23:34:14
Karismayin... geçen gün de bana sardı. Dokunulmazlığı var galiba...
olum la bi gidin ya  

Serkan

Beyler kendınızı gelın  lütfen rica edıyorum bakın... Kım kımle kavga etmek ısterse özelden yazsın ben dönüştürürüm burası yerı degıl

Karabudun

Alıntı yapılan: Burak - 12 February 2013, 22:33:20
Ya arkadaş yasaksa yasak, adamın biri diyor stadı dışarı alacağız adamın biri diyor beyaz ekmek yemeyeceksin kepekli yiyeceksin ,adam diyor okulları şehir dışına alacağım. Sanayiyi kaldıracağız dışarı alacağız . 2014 te artık sıcak ekmek yemek şansınız belki de taş fırın ekmek yeme şansımız olmayacak şehir dışına taşınacak fırınlar merkezler de sadece satış olacak. Türkiye'de maaşlara yüzde 3 zam zor verilirken bütün devlet dairelerindeki harçlara yüzde 15 zam yapıldı. Benzin , Alkol , Sigara lüksün lüksü Avrupa ile karşılatırıyorlar bir de fiyatları o tam komedi sanki kişi başına milli gelirimiz aynıymış gibi. Bir ülke düşünün kü koyun olmaya alışıtırılmışız bazen boğuyor bu ülkede yaşananlar insanı. Arjantin'de yağmalamalar olduğu zaman Türkiye'de ki kahve kültürünün güzelliğinden insanları sakinlerştirdiğinden bahsediyordu. Ama cehaletten bahseden yok. Arjantin halkı haksızlığı kabul etmediği için sokaklara dökülüyor. Bizden kötü denen Arjantin IMF'ye borç veriyor şu anda. Gerek yerel gerek ulusal mantık değişmeden bu ülkede bir şey olmaz. Ses çıkarmamak usluluk gibi algılanıyor bu ülkede maalesef. Gerçi çıkaranı da Silivri'ye gönderiyorlar. Allah sonumuzu hayır etsin.Beni bir hafta 10 gün banlayın ancak yeter vallahi

Burak kardeş, affına sığınarak soruyorum. Geçende aynı konuda beyanda bulunduğumuz için siyaset yapmakla suçlanmış ve jurnallenmiştim. Sen de bizden çok farklı düşündüğünü ekleyip bizim gereksiz konuştuğumuzu, siyaset yaptığımızı, bunun yasak olduğunu öne sürmüş ve "Darılmaca yok!" demiştin. Şurada yazan arkadaşların neredeyse tamamı şahittir bu söylediklerime. Eee be güzel kardeşim, şimdi "Yasaksa yasak." diyor ve siyaset yapıyorsun. İletini okuduğumda gerçekten çok şaşırdım. Anlamadığım senden farklı düşündüğümüz için mi siyaset yapıyor oluyoruz(ki siyasi fikrimi hiç beyan etmedim) ya da forumdaki herkes eşit haklara sahip değil mi?

Muhalif, ayıp ettiğini düşünüyorum. Şayet ortamı germek istiyordun, özelden yazaydın keşke adama. Serkan' a hak veriyorum, ama demeden de olmuyor kardeş! Biraz adaletli olmak lazım.

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: sener.eren - 13 February 2013, 00:24:19

Muhalif, ayıp ettiğini düşünüyorum. Şayet ortamı germek istiyordun, özelden yazaydın keşke adama.

ortamı germek gıbı bır nıyetım yok.o güya kendince gönderme yapmaya çalışmış.bunu göremiyosan konuya hakım degılsen bence keske sende karısmasaydın.

Desiqner

Arkadaşlar boş muhabbetlere gerek yok.Bu forumdaki insanlar birbirinin görüşüne saygı duymazsa biz harbiden bitmişiz.Yazık...

burakbas

Sen sadece bize değil, forumda cogu kisiye alay eder gibi yaziyorsun. Sorun sende bence. Beni diger uyeler fazla ilgilendirmez kendileri bilir fakat bana böyle alay eder gibi yazamazsin. Hadi eyvallah.

Karabudun

Arkadaş
Alıntı yapılan: muhalif - 13 February 2013, 00:29:35
ortamı germek gıbı bır nıyetım yok.o güya kendince gönderme yapmaya çalışmış.bunu göremiyosan konuya hakım degılsen bence keske sende karısmasaydın.

Kardeş, burada insanları siyaset yapmakla suçlamıştın. Şimdi sen yapıyorsun. Mevzu aynı ve adam oraya atıfta bulunuyor. Diyelim ki aksi, yine de o şekilde bir uslupla yaklaşmamalıydın. İlla tartışacaksan da keşke özelden yazaydın. Hepsi bir kenara insanları siyaset yapıyor diye jurnalleyip üstüne siyaset yapmak nasıl bir mantık? Soramayacak mıyız sana bunu? Şimdi senin burada yazdıkların silinesi şeyler değil mi? O gün neler dedin, bugün neler yapıyorsun? Adaletin yok kardeş! O günü hatırlayan kimse de aksini iddia edemez.

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: sener.eren - 13 February 2013, 00:37:11
Arkadaş
Kardeş, burada insanları siyaset yapmakla suçlamıştın. Şimdi sen yapıyorsun. Mevzu aynı ve adam oraya atıfta bulunuyor. Diyelim ki aksi, yine de o şekilde bir uslupla yaklaşmamalıydın. İlla tartışacaksan da keşke özelden yazaydın. Hepsi bir kenara insanları siyaset yapıyor diye jurnalleyip üstüne siyaset yapmak nasıl bir mantık? Soramayacak mıyız sana bunu? Şimdi senin burada yazdıkların silinesi şeyler değil mi? O gün neler dedin, bugün neler yapıyorsun? Adaletin yok kardeş! O günü hatırlayan kimse de aksini iddia edemez.

soylemek ıstedıgımı yanlıs anlamıssın veya ben anlatamamısım.
''konuya hakım degılsen karısma'' derken kastettiğim 'konu' o kişiyle benim aramda geçen diyaloglar.
yani siyasi bir konudan bahsetmiyorum.

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: burakbas - 13 February 2013, 00:36:51
Sen sadece bize değil, forumda cogu kisiye alay eder gibi yaziyorsun. Sorun sende bence. Beni diger uyeler fazla ilgilendirmez kendileri bilir fakat bana böyle alay eder gibi yazamazsin. Hadi eyvallah.
mesela kime alay eder şekilde yazıyorum ?
ayrıca sana yazdıktan sonra da tepkı gosterdıgınde haklısın dıyıp kusura bakma demıstım yanlıs mıyım ?