Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

cgr

Atakum'da (Mimar Sinan Mh,Denizevleri Mh.)

Ailenin kalabileceği kiralık daire aranıyor, 500-550 TL verilebilecek aylık ücret :) Bilenler, tanıdığı olanlar varsa, özel mesaj atarlarsa çok memnun kalırım :)

berusa55

Rusya meteor yağmuruyla sarsıldı

Rusya'nın Ural Dağları'nın güneyinde yer alan Çelyabinsk kenti, dün korku dolu saatler geçirdi. Halk panik halinde sağa sola kaçıştı

Rusya'da Ural Dağları'nın güneyinde yer alan Chelyabinsk bölgesine göktaşları düştü. Olayda, 500 kişi yaralandı. Kent, birden fazla meteorun hedefi olurken, meteor yağmuru birçok amatör kamera tarafından saniye saniye görüntülendi.

ALEV TOPLARI HALİNDE ÇARPTI

Rus vatandaşların amatör çekimlerinde, atmosferde alçalmakta olan bir meteor parçasının alev aldığı ve görülürken, gözleri kamaştıran bir aydınlık oluşuyor. Kısa bir süre patlama sesiyle beraber Çelyabinsk'teki binaların camları patlıyor. Bir diğer görüntüde, meteorun havada parçalandığına dair izler görülüyor.

Rusya'nın başkenti Moskova'dan 1500 km ötede bulunan Çelyabinsk kenti, Sevgililer Günü'nde meteor yağmuruyla sarsıldı. Çelyabinsk üzerinde gözleri neredeyse kör edecek bir parlaklığa neden olan ve çarpma etisiyle kentin dört bir yanını sarsan meteorlar, otomobilin içindeki ve sokaktaki yerleşimcile tarafından kamerayla görüntülendi.
http://www.internethaber.com/rusya-meteor-yagmuruyla-sarsildi-504255h.htm

Meteorite crash in Russia: Video of meteorite explosion that stirred panic in Urals region

mehmet yılmaz

15 February 2013, 20:18:26 #35582 Son düzenlenme: 15 February 2013, 20:28:16 samsuni

Bu karikatürü ilk defa bugün gördüm. Çok hoşuma gitti. O maçla ilgili hatıramı belki daha önce anlatmışımdır. Maçtan bir gün önceydi, siz takım halinde Yaşar Doğu Spor Salonuna gelmiştiniz. Irmak Sanayi - Sönmez Filament voleybol maçı vardı. Ben o zaman 6-7 yaşlarımdaydım. Çok heyecanlanmıştım. Sonra sizlerin yanına götürmüştü babam beni. Tanju Çolak'a 'abi yarın inşallah Fener'e gol atarsın' demiştim. O da saçımı okşamıştı, inşallah demişti. Ertesi gün babam küçük olduğum için beni maça götürmedi; çünkü saatler öncesinden gidiliyordu. Ben maçı radyodan dinliyordum, TRT de Stüdyo Pazarla dönüşümlü veriyordu. Önce Rıfat abi attı, sonra Orhan Kapucu. Ama ben Tanju'nun gol atmasını bekliyordum. Bu arada sen çok net bir golü çıkardı, böyle kollarını açıp, açıyı daraltarak. Nihayet 3. golü Tanju attı. Sonra da 4 oldu. Çok büyük takımdı o Samsunspor. Emeği geçenlere çok teşekkür etmek lazım.

sadece55

Samsunspor Her zaman büyük be abi :)

FaTiH_HaN

Belediye hamamının telefon numarası lazım bilen var mı?  :) yada kaça kadar açık onu sorucam bende arayabilirsem  :)

kalptenþimþek

Alıntı yapılan: FaTiH_HaN - 16 February 2013, 19:40:54
Belediye hamamının telefon numarası lazım bilen var mı?  :) yada kaça kadar açık onu sorucam bende arayabilirsem  :)
bugün yer yok, rizespor kafilesi kapatmış..

5trawberry

FaTiH_HaN

Alıntı yapılan: kalptenşimşek - 16 February 2013, 19:49:37
bugün yer yok, rizespor kafilesi kapatmış

Bende halı sahadan sonra giderim diye planlamıştım  :) Gerçi 11'de kapanıyormuş

Ahmeti

16 February 2013, 21:03:27 #35588 Son düzenlenme: 16 February 2013, 21:27:22 Ahmeti
Göztepe 1 , Denizlispor 1 ilk yarı sonucu inşallah berabere biterde alırız altımıza denizli'yi.

brigand

Maç 1-1 bir yanlışın olmasın. Öylede biter inşallah.

Ahmeti

Haklısın ben yanlış görmüşüm hemen düzelteyim. İnşallah böyle biter

55_OrHaN_55

İzlediğim kadarıyla bu denizliyi rahat yenmemiz lazım. Bir numara yok denizlide...

Bu arada Herve Tum % 1000000 lik golü altıpasta boş kaleye atamadı.

samsunum

Aynen çok kötü kaçırdı . İnşallah böyle biter

55_OrHaN_55

1 tane de denizli kaçırdı. İnşallah berabere biter. Amma sıkıntılı maç oluyor :)

burakbas

Maç 1-1 bitti. Bu Denizli'de hiçbir şey yok. İnşallah yeneriz.