Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

birolkys

Samsunspor'da oynadığı dönemde sakat olduğu yönündeki iddiaları tekrar yalanlayan Gekas, "Bunu söyleyen pantolon giyemez" dedi

BU NASIL SAKATLIK?
Geçen sezon Samsunspor'da forma giyen Theofanis Gekas, Kırmızı-Beyazı forma ile son 3 maça çıkmayışına ve hakkında sakat olduğu şeklinde çıkan söylentilere ateş püskürmeye devam ediyor. Sakat olmadığının altını çizen Gekas, "Öncelikle sakat olsaydım EURO 2012'de oynayamazdım. 4 maç oynayıp 1 gol attım. Bu nasıl sakatlık?" dedi.

ERKEK ADAM DEĞİLDİR
Kendisinin hala sakat olduğumu söyleyen insanın gerçek bir adam olmadığını dile getiren Gekas, "Bizim oralarda bir laf vardır; bunu söyleyen pantolon giyemez diye. Yani bunu söyleyen erkek adam değildir. Benim için çok zor bir durumdu. Bütün Türkiye benim sakat olduğumu düşündü ve istediğim bir kulüp bulamadım" diye konuştu.

BAKKAL SAKAT DEMİŞ
Gekas'ın menajeri ise ve Yunan futbolcunun neden bu kadar kızgın olduğunu anlattı: "Devre arasında Beşiktaş ile görüştük. Fakat Samet Aybaba, Gekas'ı son anda istemedi. Özellikle Almeida sakatlandıktan sonra ciddi şekilde Gekas'ı istemişlerdi. Fakat Aybaba'nın yakın arkadaşı olan Mesut Bakkal, 'bu oyuncu sakat, alma' demiş".
http://www.gazetearena.com/kesinlikle-yalan.html

kalptenþimþek

Alıntı yapılan: birolkys - 13 February 2013, 13:45:15
Aybaba'nın yakın arkadaşı olan Mesut Bakkal, 'bu oyuncu sakat, alma' demiş".
http://www.gazetearena.com/kesinlikle-yalan.html

asıl sakat kendisi..ona etek bulmak da öyle kolay iş değil..

ali ihsan

Milletin lafıyla transferden vaz geçiliyorsa bu kulüpler neden aldıkları oyuncuları sağlık kontrolünden geçiriyorlar ki...

Stoper

Bolu ile Samsun ve bir şehrin değerine sahip çıkıp çıkmaması üzerine

Bu yazı okunduğunda spor yazısı gibi algılansa da değil esasında. Hal-i pür melalimizin görüntüsünün kısa yoldan tarifidir.

Kıssadan hisse olduğunu söyleyenlere de itirazım olmaz hani.

Her neyse!

Bir genç arkadaşım. Ki; Samsunspor taraftarıdır kendisi.

Adı: Burak Güleç

Fikirlerimiz çoğu kere uyuşmasa da. Ben onun bu renkleri sevdiği gerçeğini inkar edemem.

Kendisiyle tanışmadım sanıyorum. Karşı karşıya gelip konuşmadık hiç.

Onunla hasbi halimiz mesajlaşmaktan ibaret sadece.

Öyleyse ben nerden biliyorum bu genç arkadaşımın Kırımızı Beyaz renklere sevdalı olduğunu.

Yazılarımı dikkatle izlediğini biliyorum da ondan.

Zaman zaman bana mesaj gönderir bu genç arkadaş. Bu nedenledir bazen fikirlerimizin uyuşmadığını biliyor olmam.

Burak Güleç, önceki gün bana yine bir mesaj göndermiş.

Bi kaç ta fotoğraf.

Samsunspor' un deplasmanda oynadığı maçı seyretmek için gittiği Bolu da çekmiş fotoğrafları.

İbretlik.

Bir katlı otopark.

Ve bir de açık.

Bir market.

Yetmedi; bi de halk Ekmek.

Hepsi kalıcı gelir sağlamak için Boluspor' a verilmiş.

Kimse Halk Ekmek' den Samsunspor'a beş-10 kuruş aktarmayı düşündü mü bilmem.

Samsun'da ekmek fırınlarda ve marketlerde 60 kuruşa satılıyor. Halk Ekmek 40 kuruş galiba.

Misal 50 kuruşa satılsa ve 10 kuruş ekmek başına Samsunspor'a gidecek diye söylense. Buna itiraz edecek birisi çıkar mı?

Sanmam.

Otopark.

Bizim Büyükşehir 'Deli Dumrul' misali neredeyse ara sokaklara da parkomat kuracak.

Denemesi bedava 15. dakikalığına fiş almadan park edin bakalım. 80 liradan başlayan ceza makbuzuyla beyninizden vurulmuşa dönüyor musunuz, dönmüyor musunuz?

Var mı denemek isteyen.

İşletmeciye değil sözüm, bir ticari kuruluş nede olsa. Sözüm Belediye yönetiminedir. Halk parayı veriyor bari bi kısmı Samsunspor'a aktarılsa fena mı olur.

Hem bakın bakalım o zaman Parkomata itirazların sayısı nasıl azalıyor.

Biter bile.

Aman benim ki de deli saçması.

İstediğim şeye bak.

Suya yazı yazmak gibi bişey.

Ne oldu Samsunspor Otoparkına. Ne çabuk unutuyoruz biz.

Ben biliyorum Otopark nedeniyle Samsunspor'u Milli Emlak Müdürlüğüne Samsunlu bazı esnaf guruplarının şikâyet ettiğini.

Hem de üç otuz para daha fazla kazanma hırsı uğruna.

Ben kimler olduğunu biliyorum.

Duvarlarınıza ''Samsunspor'u çok seviyoruz'' diye tabela asmak kurtarmaz onlar bu ayıptan bilesiniz.

Bu şehirde böyle belediyeler, böyle siyasetçiler, böyle yöneticiler ve böyle esnaf dahası böyle halk olduğu sürece el alemi kıskanır dururuz biz.

Yalan mı?

http://hedefhalk.com/root.vol?title=bolu-ile-samsun-ve-bir-sehrin-degerine-sahip-cikip-cikmamasi-uzerine&exec=page&nid=505667

birolkys

HABER1919.COM

ABD Ankara Büyükelçiliği Siyasi Bölüm Diplomatı Adam Cardwell, dün Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı ziyaret etti. Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanlık makamında gerçekleşen görüşmede Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, kent hakkında genel bilgiler vererek, şehrin potansiyellerinden bahsetti. ABD Ankara Büyükelçiliği Siyasi Bölüm Diplomatı Adam Cardwell, kendisine ziyaret amaçlarını soran gazetecilere 'Şuan açıklama yapamam, bilgi veremem." diyerek kafalarda soru işretleri oluşmasına neden olmuştu.

Bugün o ziyaretin şifreleri çözüldü.

İŞTE O YAZI:

"ABD'nin Ankara Büyükelçiliği Siyasi Bölüm Diplomatı Adam Cardwell, Hava Ataşesi Albay Ralph Hanson ve Deniz Ataşesi Yarbay Michael Buckley, Vali Vekili Osman Nuri Çobanoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'la görüştüler.

James F. Jeffrey, ABD'nin Ankara Büyükelçisi'ydi. Bir grup gazeteci, büyükelçiyle sürecin Habur'da kazaya uğradığını konuşuyorduk. Amerikan Büyükelçisi, 'O gün Trabzon'daydım. Habur'u Trabzon'dan izledim' demişti.

Bu söz bana çok çarpıcı gelmişti. Bunun üzerine, 'Neden Trabzon'u tercih ettiniz' diye sordum. Milliyetçi duyguların güçlü olduğu bir yer olması nedeniyle Trabzon'da, halkın arasından izlemeyi tercih ettiğini söylemişti. Yeni süreçte de ABD'li yetkililerin en çok sordukları soru şu: 'Milliyetçi kesimlerin tepkisi ne olur?' Amerikalılar oluşacak milliyetçi dalganın boyutuyla meşgul.

Yeni süreç başladı Amerikalılar da gecikmeden Karadeniz'de boy göstermeye başladılar. Dün Samsun'daydılar. ABD'nin Ankara Büyükelçiliği Siyasi Bölüm Diplomatı Adam Cardwell, Hava Ataşesi Albay Ralph Hanson ve Deniz Ataşesi Yarbay Michael Buckley, Vali Vekili Osman Nuri Çobanoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'la görüştüler.

Vali Vekili, 'Nezaket ziyareti' diye kestirip attı, Belediye Başkanı Samsun Limanı'yla ilgili bir görüşme yaptıklarını söylemekle yetindi. Gerçek ne bilinmiyor. Ama Samsun'da enteresan değerlendirmeler yapılıyor. Ben her Amerikalı görünce komplo teorisi geliştirenlerden değilim. Ama, 'Nezaket ziyareti'ne inanacak kadar da saf değilim. Asıl önemli olan benim neye inanıp, neye inanmamam değil.

Bu ziyaretleri Samsunluların nasıl değerlendirdiği? Şehirde günün konusu Amerikalıların ziyareti. Daha çok da milliyetçi çevreler bu ziyaretle çok ilgililer. Belli ki aralarında 1980 öncesini yaşamış, kanaat önderleri var. Onlar Türkiye'yi 12 Eylül'e götüren süreçteki en kritik halka olan Çorum ve Maraş olayları öncesindeki ABD'li bir diplomatın ziyaretine benzetiyorlar. Alexander Peck'ten söz ediyorum.

CIA Ajanı Peck'in ziyaretinden kısa bir süre sonra Çorum ve Maraş olayları patlak vermiş, büyük bir Alevi kıyımı yaşanmıştı. Ziyarete gittiği şehirlerde Alevi-Sünni dengesine ilişkin sorular soran, esrarengiz görüşmeler yapan Peck'in temaslarından haberi olan İçişleri Bakanı Hasan Fehmi Güneş, olaya el koymuştu. Amerikalılar da Hasan Fehmi Güneş'e el koymuş ve bakan kısa bir süre sonra Aynur Aydan olayı ile devrilmişti.

Samsun'daki Amerikalıların ziyareti ile 12 Eylül öncesi CIA Ajanı Alexander Peck'in esrarengiz gezisi arasında irtibat kurulmasını tam anlayabilmiş değilim. Peck, ajan provokatörlük yaparken 3 Amerikalı nabız tutuyor olabilir. Ama benim ne düşündüğümden ziyade Samsun'daki milliyetçilerin bu ziyaretleri nasıl değerlendirdiği önemli. Ayrıca onların hassasiyetlerinin de dikkate alınması gerektiğine inanıyorum.

Çünkü çoğu zaman algı, olgunun önüne geçer. Bu arada Samsunluların bu değerlendirmeyi yapmalarının altında yatan bir neden daha var. O da BDP'lilerin çıkacağı Karadeniz gezisi. 17 Şubat Pazar günü başlayacak olan gezi 5 gün sürecek. Levent Tüzel, Sebahat Tuncel, Ertuğrul Kürkçü ve Sırrı Süreyya Önder'den oluşan heyet Sinop, Ordu, Samsun, Giresun ve Trabzon'u ziyaret edecek.

Yakasında TBMM rozeti taşıyan her milletvekilinin ülkenin her köşesini serbestçe ziyaret etmesi gerektiğine inananlardanım. Ayrıca Karadeniz'i ziyaret edecek olan BDP'lilerin, Türkiye'nin sadece Güneydoğu'dan ibaret olmadığını görmeleri açısından da bunu faydalı buluyorum. Keşke MHP milletvekilleri de Hakkari'den başlayıp Diyarbakır'dan çıkan bir gezi tertip etseler. Şırnak'ta bir Kürt'ün sofrasına oturup ekmeğini yeseler. Ancak Amerikalıların ziyareti, BDP'lilerin turu derken, Samsun'da komplo teorilerinden beslenen bir gerilim dalgası yükseliyor.

Çünkü Samsun bir deneyim yaşadı. Ahmet Türk'ün yumruklanması olayından söz ediyorum. Bu olaydan 5 gün sonra terör örgütü Ladik'te 2 polis memurunu şehit etmişti. Belli ki yaralar taze. Çözüm süreci sırat köprüsünden geçiyor. Çözüm sürecinde ortaya koydukları sağduyulu tutumla takdirleri kazanan BDP'lilerin, 'Karadeniz Habur'u' tarzında bir olaya meydan vermemek için, geziyi gözden geçirmelerinde yarar olduğuna inanıyorum."

Abdulkadir SELVİ / YENİŞAFAK

http://www.haber1919.com/haber/o-gizemli-ziyaretin-sifreleri-desifre-oldu-1227.html

samuray

Alıntı yapılan: birolkys - 12 February 2013, 17:43:02
Demir: "BDP'liler Samsun'a umarım iyi niyetle geliyorlardır."
12 Şubat 2013 Salı 14:13

AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir önümüzdeki günlerde Samsun'a gelecek olan BDP'li bazı milletvekillerine seslenerek, "Başbakanımız iktidarımız pahasına bile terör sorunu çözmek zorunda olduğumuzu ifade etti. Bu konuda en çok görev BDP'li milletvekillerine düşüyor" dedi.
MİSAFİRLİK GÖSTERİN
Bölge insanın BDP'li milletvekillerine misafirperverliğini göstermesi gerektiğini belirten Demir "76 milyon insanımızla birlik ve beraberlik içerisinde gelecek nesillere en güzel bir ülke bırakmak hepimizin görevidir. Türkiye ciddi anlamda demokratikleşme süreci yaşıyor. Bu konuda herkese önemli görevler düşüyor. En çok da BDP'lilere görev düşüyor. Başbakanımız iktidarımız pahasına terör sorunu çözmek zorunda olduğumuzu ifade etti. Ancak terörle mücadele ayrı bir şey, bölge halkının bundan ayrılması farklı bir şeydir. Eline silah alan ve hak aradığını iddia eden kişiler varsa gereği yapılır, yapılacaktır da. BDP'liler Samsun'a umarım iyi niyetle geliyorlardır. Kendileri gelir ve milli ve beraberlik projesine bölge insanının nasıl baktığını görürler" diye konuştu.
http://www.samsunkenthaber.com/haber/siyaset/bdplileri-iyi-karsilayalim/10829.html
Edinilen bilgiler doğrultusunda bu sabah telefonla ulaştığımız ve toplantının otellerinde yapılacağını doğrulayan Yafeya Otel yetkilisi haberimiz sonrası bir yanlış anlaşılma olduğunu belirterek,  "O partinin hiçbir faaliyeti otelimiz bünyesinde gerçekleşmeyecektir" ifadesini kullandı.

haber1919.com'da yayınlanan "BDP MİLLETVEKİLLERİNİN SAMSUN PROGRAMI BELLİ OLDU" haberimiz üzerine açıklama yapan Yafeya Otel yetkilisi, BDP Milletvekillerinin Samsun'da yapacağı toplantının bünyelerinde gerçekleşmeyeceğini söyledi.

20 Şubat'ta Samsun'da olacak heyetin nerede toplantı yapacağı hâlâ merak konusu.
http://www.haber1919.com/haber/yafeya-otelden-aciklama-geldi-1204.html
öylemi bu makaleyi buraya koyanlar siyaset yapmıyor bizimki mi siyazet oluyor herkes işine baksın

Jnr.Serkan

13 February 2013, 20:18:56 #35572 Son düzenlenme: 13 February 2013, 23:38:25 Jnr.Serkan

Beyin error :deli:

BEŞİKTEN_MEZARA

Arkadaşlar sizde tehlikenin farkındasınız sanırım tribünlerimiz  çok departmanlı bir kurumsal firma gibi oldu birini isteseniz 10 dahili numarayı dinlemek zorundasınız , kalabalığız ama hiçbişeyiz bunu kartal maçında bir kez daha yaşadım 1-0 a oley çeken zihniyet bize canberke hatalı geri pası vermeye sebep oldu resmen ,yemin ederim zamansız ve artık dede tribüncülüğü olan şeyleri mexico gibi nasıl halen kullanıyoruz aklım almıyor göztepe ve kartal maçında olimpiyatlara gelmiş gibi hava yarattık 20 bin kişi ,kulaklarımı tıkayım diyorum bu durumlara takımımla ilgilenim diyorum ama artık inanın ciddi ciddi yılların maratoncuus ben vipten seyredeceğim böyle giderse ,yıllardır hepimizin hayali tek tribün sesi değilmi maratondan hep bir ağızdan söylenen bir tana marşımız yok  maç öncesi veya anında saygı göster formana bestesini he seferinde samsunspor biz giriyor herkes aval aval bakıyor ,arkadaşlar benim önerim var daha öncedende küçük kağıtlar halinde bildiri bu gurup dağatttı bestelerimizi neden bastırıp tüm maratona dağatmıyoruz maç girişinde ve aynı ağızdan herkes ezberleyemiyor maç başına 1 beste yapsak 5 maçta işlem tamam zaten düşünceleriniz nedir arkadaşlar

Bakican55

Alıntı yapılan: BEŞİKTEN_MEZARA - 13 February 2013, 21:15:01
Arkadaşlar sizde tehlikenin farkındasınız sanırım tribünlerimiz  çok departmanlı bir kurumsal firma gibi oldu birini isteseniz 10 dahili numarayı dinlemek zorundasınız , kalabalığız ama hiçbişeyiz bunu kartal maçında bir kez daha yaşadım 1-0 a oley çeken zihniyet bize canberke hatalı geri pası vermeye sebep oldu resmen ,yemin ederim zamansız ve artık dede tribüncülüğü olan şeyleri mexico gibi nasıl halen kullanıyoruz aklım almıyor göztepe ve kartal maçında olimpiyatlara gelmiş gibi hava yarattık 20 bin kişi ,kulaklarımı tıkayım diyorum bu durumlara takımımla ilgilenim diyorum ama artık inanın ciddi ciddi yılların maratoncuus ben vipten seyredeceğim böyle giderse ,yıllardır hepimizin hayali tek tribün sesi değilmi maratondan hep bir ağızdan söylenen bir tana marşımız yok  maç öncesi veya anında saygı göster formana bestesini he seferinde samsunspor biz giriyor herkes aval aval bakıyor ,arkadaşlar benim önerim var daha öncedende küçük kağıtlar halinde bildiri bu gurup dağatttı bestelerimizi neden bastırıp tüm maratona dağatmıyoruz maç girişinde ve aynı ağızdan herkes ezberleyemiyor maç başına 1 beste yapsak 5 maçta işlem tamam zaten düşünceleriniz nedir arkadaşlar
Niye böyle olmuyor biliyor musun Çünkü maraton tribündeki insanlar genellikle maç izlemeye geliyor zaten diyeceksiniz maça maç izlemek için gelinir adamlar maçla ilgilendikleri için besteyi bilse söylese bile herhangi bir atakta pozisyona baktığı için beste gidiyor devamı gelmiyor.Şunu tribünlerde otursak güzel olur herkesin çok fazla bağırmasına gerek yok normal sesle 10 bin kişi söylese zaten o stad inler.Yada ingiliz tribünleri gibi top rakipteyken ıslıklasak bile yeter zaten şirinler,sögütlübahçe şehzadeler ve mekansızlar daimi olarak bağırıyor.

King1965

o sizin dediğiniz seylerın olması ıcın tum grupların birleşmesi hep bir agızdan aynı seyı soylemek le olur bu da forumda binlerce kez konsuuldu sonuc '' 0  '' o yuzden bu ıs boyle gider ..

Vol 12424243433434567...

YaSeF55

.                          

binikalamadım

şu an da kanal 55 de bir sürü fb gs bjk formalı gencin olduğu bir müzik programı var...utandım doğrusu...

berusa55

Samsunspor'un Sevgililer Günü

Samsunspor taraftar gruplarından Şirinler ve Şehzadeler, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde takımlarını yalnız bırakmadılar.

Cüneyt Yaşar-Haberexen.com

14 Şubat Sevgililer Günü münasebetiyle Samsunspor taraftar gruplarından Şirinler ve Şehzadeler takımlarına özel programlar düzenlediler.

ŞEHZADELER'DEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Şehzadeler Taraftar Grubu üyeleri 14 Şubat Sevgililer Günü anısına, 1989 yılındaki kazada hayatını kaybeden futbol şehitlerinden Nuri Asan'ın kabrini ziyaret ettiler. 'Bizim Sevgilimiz Bu Arma İçin Canını Verenler ve Mücadele Edenlerdir." yazılı pankart açan taraftarlar Nuri Asan'ın kabrine de çelenk koydular.

SANA GELDİK SEVGİLİM

Günün ikinci sürprizi ise Şirinler'den geldi. Samsunspor'un bugünkü idmanı öncesinde Nuri Asan Tesisleri'ne pankartlarla gelen Kırmızı Beyazlı taraftarlar meşale yakarak takımlarına tezahüratlar yaptılar.

ŞİRİNLERDEN SARMA İKRAMI

"Sana Geldik Sevgilim" yazılı pankartla takımlarının sevgililer gününü kutlayan taraftarlar daha sonrasında oyunculara sarma ikram ettiler. Herkesin tatlı getirdiğini söyleyen taraftarlar bu sefer futbolculara sarma ikram ederek farklılık yapmak istediklerini belirttiler. Futbolcular ise sarma getirildiğini gördüklerinde önce şaşırsalar da daha sonrasında afiyetle yediler.

Kaynak

furkan5534

Boluspor - Samsunspor Maçında Çıkan Olaylardan Dolayı Tff, Samsunspor'umuza 3.000 TL, Boluspor Kulübüne İse 15.000 TL Para Cezası Verdi.