Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

oguz_5528

Takıma para kazandırıp giden arkadaşımız Trabzon'a da çakınca daha da büyüdü gözümde  >l<

Ahmeti

kim koyarsa koysun trabzona Hakan koysun

mimar55

Bizden gidenler gol atıyor bu hafta gekas 2 hakan şimdilik 1

Ahmeti

hakan55

kayseri ordu maçında 55.dk da samsun sesleri. helal ordu

hakan55

kayseride trabzon diye karşılık verio

5trawberry

Tufan

Göztepe poşet olmuş 9 kişi. Mental olarak zor toparlanırlar bu fark Rize'yi de rehavete sokar umarım.

fanatik samsunsporlu

germencisse

King1965

2001-2002 sezonunda sıkıntılı günler geçiren Trabzonspor, 48 gün ligde galip gelememiş, Türkiye Kupası'na ise erken veda etmişti. Ligin 22. haftasında oynanan Karadeniz Derbisi'nde ise Samsunspor'u deplasmanda 2-1 yenerek galibiyet özlemine son vermişti. Vural'ın tartışmalı bir kırmızı kart gördüğü maç sonrası Samsunspor'un teknik direktörü Yücel Uyar, "Maçın sonucunu futbolcular değil hakem Sadık İlhan belirledi" demişti... Türkiye ilerleyen günlerde şike çetesi davasıyla çalkalandı. Çok geçmeden Sadık İlhan'dan itiraf geldi. "Merkez Hakem Komitesi Başkanı Bülent Yavuz bana 'Bu karşılaşmayı Trabzonspor kazanacak' uyarısını yapıldı. Ben de gördüğüm halde bilerek penaltıyı vermedim" dedi. Bu itirafla sıradan bir maç ligin en önemli maçları arasındaki yerini aldı

sevmekyetmezmi

Sivas 5.piyade alayinda tanidik asker uzman vs olan varmı?

King1965

Allah belasını versin elimizden otoparkı alanların Allah belasını versin Samsunspor ' a böyle gelir sağlamayan insanların !!

Ertuğrul Sağlam

11 February 2013, 15:15:32 #35503 Son düzenlenme: 11 February 2013, 18:21:14 Ertuðrul Saðlam
BURASI HERYER DEĞİL ŞEHR-İ SAMSUN ;) :ok

Ahmeti

Büyükşehir Belediyesi o kadar fakir ki yakında cami önlerine mendil açacaklar