Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

kalptenþimþek

gekas yine çakdı ama yediler buz gibi golü..ofsayt değildi..

celebi

arkadaslar ben nasipse 8 gunlugune amerikaya gidiyorum umarim cok uzak diyarlardan takimimin galibiyetle icim isinir. Allaha ismarladik.

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: celebi - 02 February 2013, 06:00:50
arkadaslar ben nasipse 8 gunlugune amerikaya gidiyorum umarim cok uzak diyarlardan takimimin galibiyetle icim isinir. Allaha ismarladik.
Vay anasini arkadas yaa biz burdan cakalliya melemen yemeye gidiyoruz kendimizi bisey saniyoruz adam amerika'ya gidiyor... Hayirli yol ucluklar Allah hayirlisi ile gidip donmeyi nasip esin.

dessperadodo

furkan5534

akhisarın ofsayt olan 2. golunude gekas atmıs sanırım.çok sevmiştik bu adamı ya  :)

cgr

02 February 2013, 15:45:18 #35300 Son düzenlenme: 02 February 2013, 15:53:27 cgr
1461 0-1 K.Erciyes / Maç Sonucu

A.Demir 0-1 Denizli / İlk Yarı Sonucu

Shane_Falco

ADS 55.dk'de 2-1 e getirdi maçı

cgr

A.Demir'den 4 dakikada 2 gol. Denizlispor benim için düşme adaylarından biri. Gerçekten çok kötü futbol oynuyorlar.

Shane_Falco

Alıntı yapılan: cgr - 02 February 2013, 16:11:12
A.Demir'den 4 dakikada 2 gol. Denizlispor benim için düşme adaylarından biri. Gerçekten çok kötü futbol oynuyorlar.

En baştan beri aynısını diyorum.Zaten geçen hafta aldıkları galibiyet de şans eseriydi.Oyuncu kadrosunun kötü olduğunu düşünüyorum dediğin gibi iyide top oynamıyorlar...

ahmetsefa55

errea krampon satıyodu ya bı ara 20 lıraya dusurduler hatta en son.

onlardan kalmısmıdır acaba ? satılıyosa nerde satılıyodur bılen var mı ?

kalptenþimþek

iki ay önce atakum asal erreadan 40 milyona bir çift krampon almıştım ama onlar mı bahsettiğin bilemiyorum..

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: kalptenşimşek - 02 February 2013, 18:49:06
iki ay önce atakum asal erreadan 40 milyona bir çift krampon almıştım ama onlar mı bahsettiğin bilemiyorum..
evet abı onlar.bende almıstım 40 liraya.

en son 20 ye dusmus fln dıye duydum.
errea nın baska magazası var mı peki ?

kalptenþimþek

mehmet yılmaz

56lar kapandı, sadece atakumda var.

ahmetsefa55

eyvallah abıler.
bulursam alırım artık.