Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

berusa55

Taner Hoca Kestane ısmarlayacak

Samsunspor'un yardımcı hocası Taner Gülleri ile Basın Sözcüsü ve Genel Sekreter Mehmet Yılmaz 2006-2007 sezonunda oynanan Kocaelispor-Samsunspor maçının sonucuna iddiasına girdi.

Taner Gülleri maçın 3-2 bittiğini Mehmet Yılmaz ise 4-3 Samsunspor'un galibiyeti ile bittiğini savundu. Taraflar anlaşamayınca iddiasına girildi. Yapılan araştırmada maçın 4-3 bittiği anlaşıldı ve Taner Gülleri iddiayı kaybetti. Taner Gülleri cuma akşamı teknik ekip ve yöneticilere 3 kilo kestane ısmarlayacak.

http://www.haberexen.com/taner-hoca-kestane-ismarlayacak-153374h.htm

Cuma günü tesislere akıyoruz beyler :D :D :D

beşnumara

Yaşasın cingenlik ordayızz :) gökhan kaba,sinan özkan,burhanın çok klas gol attığı maç ne gollerdi bee

cembaba

Mehmet Ağabey ile skor iddaasına giren kaybeder aga. :)

mehmet yılmaz

Eğer iddia kumar olmasaydı en kötü bir takım elbise aldıydım :)
Ama çok emin olduğum bir konuda birinin birşeyini almak doğru olmazdı.
Taner hoca da o maçta oynamış ve hatta 1 de gol atmıştı bize ama skoru yanlış hatırlıyor. Futbolcularda bu var, bazı maçları doğru hatırlayamıyorlar, mesela Serkan abi de ( Aykut ) ilk resmi golünü yanlış hatırlıyordu, ben söylemiştim doğrusunu :)
Kestaneyi de pek sevmem, keşke sütlaç ısmarlasaydı bütün takıma, teknik ekibe ve cingen gençliğe :)
Cüno belki orada olamam, benim yerime de ye :)

##kdc##

Tamam abi gözün arkada kalmasın, ben yerim  ;) :) :kanka: :-*

mehmet yılmaz

Ben Mehmet abinin varisiyim, kestaneler benim emeğim dersin :) Artan olursa da paket yaptır :)

##kdc##

Abi hepi topu 3kg kestane alacakmış. Valla ben iddiaayı kazananın varisi olarak kafama göre takılırım   :)

SametYılmaz55

tebrikler Mehmet abi,iddaayı kazanmak bir yana o maç süperdi ama :) lisedeydim daha babamda Kocaeli taraftarını bildiği için göndermek istemedi ama ne yapıp edip gitmiştim.iyi ki gitmiştim baştan sona kadar çok heyecanlıydı.sonunda bir sürü mevzu oldu bütün otobüsler yan yoldan otobana girmişti polis eskortlarıyla :) otobandan geçen arabalar kim bu manyaklar diye aval aval bakıyordu :D Grup İstanbul'un minibüsü Gebzeye kadar girmişti sağ olsun,hatta yan yoldan otobana girdiği için cezalı ödemişti diye hatırlıyorum parayı :)

mehmet yılmaz

Desiqner

erkutdem55

Ordusporlular Sivas maçında 55'te bayağı tezahürat yapmışlar bize.Birçok maçta yaptılar.Biz ne zaman 52'de Ordu demeyi düşünüyoruz.Biraz fazla uzun süre karşılıksız kalmadı mı sizce?

Stoper

Atakum Belediyesi, Türk-iş de bulunan Medical park hastanesinin yan tarafındaki arsayı 9 trilyona sattı.

9 trilyona PTT liginde şampiyonluğa oynacak takım kurulur : )

ahmetsefa55

Levent ÖCAL

Kazım Yılmaz bazı açıklamalarda bulunmuş Erol Ündücü ye

Yazının Tamamı

feticalik

MHP Grup Başkan Vekili Muhammet Bektaş :"Büyük Otel Samsunspor'a devir etmeliyiz" dedi.

Samsun İl Genel Meclisi Kasım ayı 1. birleşiminde Samsun Büyük Otel'in tahliyesi ile ilgili süreç görüşüldü.Gündem dışı görüşmelerde söz alan MHP Grup Başkan Vekili Muhammet Bektaş geçtiğimiz ay Büyük Samsun Oteli ile ilgili verdiği soru önergesi ile ilgili konuştu. Samsun İl Özel İdaresi'ne ait olan tarafında
n Büyük Samsun Oteli binasının Samsunspor'a devredilerek kulübe destek verilebileceğini belirten MHP Grup Başkan Vekili Muhammet Bektaş, "Mevcut yeri eğer yetkimiz varsa Samsunspor'a devrederek destek verebiliriz. Mahalli İdareler Yasası meclisten geçerse bu bizim son dönemimiz olacak. Son dönemimizde Samsunspor'a büyük bir yardım yapabilirsek ne mutlu bize" dedi.