Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

berusa55

04 November 2012, 02:04:40 #33870 Son düzenlenme: 04 November 2012, 03:43:51 berusa55
Biz yenemedik, dortmund, akhisar yenemedi, juveyi tuttuk intere yenildi, celta dedik barca yendi, ve en son atletico zıçtı! forza gudubetlik!

Mert

Selamun aleyküm abilerim kardeşlerim.Askerlik sürecinde de Samsunsporumuzu takip ediyorum.Ne yazık ki şeytanın bacağını bir türlü kıramıyoruz.Ama yenemiyorsan yenilmeyeceksin tezine uyuyoruz o bakımdan içim rahat.Şunu bilelim ki bu takım ipten alınıp yoluna devam ettiriliyor.Allah yönetimimizden razı olsun.Takıma gelince iyi bir kadromuz var bu bütçeye rağmen.Baskılı bir oyun oynuyoruz.Ben inanıyorum ki kendimizi toparlayıp 3 puanları hanemize yazdıracağız.İkinci yarı görüşmek üzere hepiniz Allaha emanet olun.Şafak atarsa 79...

celebi

Dakika 55 te Ordulu dostlar yine Samsun sesleri ile stadi inlettiler oley oley samsunordu samsunordu diye tempo tuttular

celebi

Dakika 61 de de ordulu dostlar efsane efsanee ne efsanesi ...........bordo mavisi tezahurati girip ararim sorarim yaptilar >l<

davidsavage

Vay be helal olsun.  >l< >l< >l< >l<

Tufan

Alıntı yapılan: celebi - 04 November 2012, 21:20:52
Dakika 61 de de ordulu dostlar efsane efsanee ne efsanesi ...........bordo mavisi tezahurati girip ararim sorarim yaptilar >l<

15 ocak geldi aklıma maç 3-0 mı 4-0 mı ne sağanak yağmur biz bir anda bunu giriyoruz ve tüm kale arkası aptal aptal bizi izliyor imrenerek...

Theofanis Gekas

cembaba

Adana Demir deplasmanı yapmak şart oldu beyler. Çünkü çok merak ettim tribünlerini. Sağlam bir deplasman yapmak gerek. İyi de gidiyorlar.

Sercan

Yeni Tenis Federasyonu başkanı Osman Tural olmuş. Kendisi Samsunlu...

Stoper

Alaçamlı.PTT Genel Müdürü. Tenis fedarasyonu başkanı olmuş. Sosyal Medyada çok sallıyorlar,makarasını yapıyorlar. Tüpçünün başkan olduğu ülkede, böyle şeyler normal karşılanmalı artık.

emre

"Başkasının çocuğunu, notları daha iyi diye kendi çocuğuna tercih eder misin?" , "O halde neden şehrinin takımını tutmuyorsun?"

Gökhan Sezer ‏Bir Bursaspor taraftarı.

Hoşuma gitti paylasayım dedim. Ben de takım sevgisini evlat sevgisine çok benzetiyorum. İyi de olsa kötü de olsa hep yanındasın. Ne olursa olsun..

davidsavage

tribün dergide gördüm Orduspor maç başlığında

AlıntıSamsunsporlu kullanıcı:  Allah sizden razı olsun ORDUSPOR ! 55 ve malum dakikada yaptıgınız jest unutulmaz!

ordusporlu kullanıcı:  sızınkıler 1 otobus gelmıs cıco setteydı allah razı olsun kazasız belasız yolculuklar ınsallah

Kaynak: http://www.tribundergi.com/forum/viewtopic.php?f=2&t=91648&st=0&sk=t&sd=a&sid=eab2206da5efdc779725813d182dc2d8&start=70#ixzz2BHufV0KL

burakbas

Desiqner

Osman Tural memleketine bağlı adamdır.Tüm ilçenin sevdiği , saydığı bir kişidir.Daha iyi yerlerde görmek isteriz.Memleketini sırtını dönen insanlara bin basar.Nereye ne olursa olsun...

CurvaSs