Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Ayberk

Alıntı yapılan: Jnr.Serkan - 07 June 2012, 17:50:40
Hapay abi kesin git diyor iyimiş hava astsubaylığı.Ama öyle ters zamanda ki.Polislikle lys arasında 10 gün var.O 10 gün arasına birde şimdi izmire gitme işi çıktı : )

la olum sınava 5 gün kala ders mi çalışıcan gidip kafa dağıtmış olursun :D

Jnr.Serkan

26'sında lys tamamen bitiyor.1 temmuzda polis okulu yazılı sınavım var.ondan sonrada izmire gideyim bari : ))

SSKLA

Alıntı yapılan: de_brk7 - 06 June 2012, 23:47:13
bu androidde cydia tarzı sistem yok mu ?

Uygulama işi için diyorsan eskiden applanet vardı o artık çalışmıyor şu an ise black market var. Bunlar için root gerememektedir.Eğer oyun hilesi falan için sorduysan root atıp gamecihı kuracaksın.Eğer başka birşey içinse yaz cevaplıyabileceğime inanıyorum.

Serkan

tamam da camcı yeter bu kadar reklam : )

burakbas

Alıntı yapılan: Berkay Yelken - 07 June 2012, 19:52:18
Uygulama işi için diyorsan eskiden applanet vardı o artık çalışmıyor şu an ise black market var. Bunlar için root gerememektedir.Eğer oyun hilesi falan için sorduysan root atıp gamecihı kuracaksın.Eğer başka birşey içinse yaz cevaplıyabileceğime inanıyorum.

yok abi , ilgiliendiğin için sağol....  :-X ??? ??? :hnk:

cembaba

Eşyalarımı topluyorum da bakın ne buldum :(

Four Four Two dergisi geçen sene.

furkan5534

elazıgla antalya gekasa talıp  :(

amasra

Dünyada Kimsenin Sırtını Yere Getiremediği Pehlivan

Shane_Falco

Alıntı yapılan: furkan5534 - 08 June 2012, 02:08:46
elazıgla antalya gekasa talıp  :(

Elazığ işi olmazda.Antalya güzel şehir neredeyse her daim yaz iyide para verirseler kral'ı seneye orada görebiliriz...

Theofanis Gekas

euro2012 açılış seramonisinde tribünlerde katilan tüm ülkelerin bayraklarından oluşan guzel bir kareografi yapıldı bizim bayrağımızin olmaması çok acı

city ultras

türkiye katilmadi ama samsunspordan anlatti alman spiker,gekas saolsun  ;D

SSKLA

Hazır bir alışveriş merkezinde storemiz olmuşken kaliteli ürünler çıkartılmalı.nostalji formalar, biblolar,tişörtler, 20 ocak ürünleri vs. çıkartılmalı. Artık bunu erdem abimi söyler yetkili merciğe mehmet abi mi veya başkası mı bilmem ama ilgilenenden Allah razı olsun.

samsun 55

burakbas

Theofanis Gekas

Alıntı yapılan: samsun 55 - 08 June 2012, 20:55:18
elazığ gutiyi alıyomuş :D :D

bizim seedorfu aldığımız gibi mi  :)