Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

kalptenþimþek

16 April 2012, 19:39:21 #29895 Son düzenlenme: 17 April 2012, 11:39:33 kalptenþimþek
bunların bir başkanları vardı siyahi ingiliz futbolcuları campbell'a YAMYAM diyen..
şimdi malcolm x olmuşlar ....mun ...leri
en ufak menfaatleri için bile ortalık karıitıracak kadar eyyamcı bu ....ler..

Sercan

Emre bu tarz işlerle daha önce de gündeme gelmişti. Ama bu işlere her zaman bulaşmış tese camiası birden "anti-racism" yanlısı oldu ya gerçekten çok komik. Bu olay tamda onlara yakışır zaten..

maviay55

bjk maçında o.çocuğu Hüseyin Göçek sesleri.. >l< >l<

55.hakan

Alıntı yapılan: maviay55 - 16 April 2012, 20:50:41
bjk maçında o.çocuğu Hüseyin Göçek sesleri.. >l< >l<
Bize ne yararı var Engin

maviay55

16 April 2012, 22:05:43 #29899 Son düzenlenme: 16 April 2012, 22:10:49 maviay55
yararı olmadığını herkes biliyor amacım haber paylaşmaktı!

bu tepkini samsunsporumuz-sivasspor başlığında da görmek isterim saygılar

55.hakan

Alıntı yapılan: maviay55 - 16 April 2012, 22:05:43
yararı olmadığını herkes biliyor amacım haber paylaşmaktı!

bu tepkini samsunsporumuz-sivasspor başlığında da görmek isterim saygılar
Hangi mesaja cevap vereceğimi de söyle istersen ona vereyim.Afferin lan Beşiktaş taraftarı Göcek'e sövüp yücelttin bizleri.

mehmet yılmaz

Bu sezon Üç İstanbulludan en fazla puan toplayan takımın Samsunspor'umuz olduğunu biliyor muydunuz?

Samsunspor 8 puan, Trabzonspor 5 puan, Sivasspor 4 puan, Bursaspor 3 puan ve diğerleri 8'den düşük puanlar...

KotuCocuk55

Abi büyük takimiz sonucta,normal!

Yaa düstügümüze üzülüyorum elbet ama su gekas ve ertugrul un gitmesi de aklima geldikce tekrar tekrar koyuyor...

binikalamadım

s_uzunkaya

dnü bir tane kanal söylemedi "bu göçek samsunun 2 maçındada aciz bir yönetim gösterdi hatta samsunspor kader maçında göçeği istemediklerini dile getirmelerine rağmen fedarasyon hakemi değiştirmedi ve samsunspor bu çapulcuya yem edildi" diyemediler. bir daha bjk maçına verilemez filan diyorlar göçek için. 7-8 hafta önce gekasa kırmızı kart göstermek için çıldıran bir hakem  kader maçımızda gene göçeğe verilebiliyor. çok sahipsiziz çoookkkk... yokk ya türkiyede futbol yookkk...gözünü sevim FIFA vur neşteri dahat ortalığıııı...3,5  büyüklerden(!) başka bir muhabbet dönmez mi ya futbol diye???bjk göçeğin yüzünden yenilmişşş...vayy şerefsizler yaaa.... koskoca futbol şehrinin takımı göçeğe yem edildi kimseden gıık yok....
"VUR NEŞTERİ,YAK ATEŞİ. YANSIN BÜTÜN ŞEHRİN İBNELERİ, SU TUTAN TFF YİDE SİYASİYİDE S..İM"

King Of The North

Bu Göcek şerefsizini keşke linç etselerdi, gram üzülmezdim, bilenler bilir, Ergül Yücedağ şerefsizi vardı travzonla maçımızı yönetmişti 5 penaltımızı vermemişti, Arçil kendini salınca penaltıyı vermişti, sahaya inmiştik, Ercan kaptan kurtarmıştı bu şerefsizi, yoksa linç olacaktı, ibret olurdu işte, keşke olsaydı demekten alamıyorum kendimi...

atalanta8

ülkemizde böyle hayvanlar olduğu için utanıyorum

Desiqner

Alıntı yapılan: yasef5506 - 17 April 2012, 10:29:34
ülkemizde böyle hayvanlar olduğu için utanıyorum

Hareketlerin hepsi Hüseyin Göçek gibi adama yapıldığı için gayet normal geldi bana :)

atalanta8

hayır kardeşim ebouye goril taklidi yapıyo resimdeki gözlüklü maymun dikkatli bakarsan görürsün.

sosaka

zokora için pankart açmamışmıydı bunlar