Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Desiqner

Alıntı yapılan: yasef5506 - 17 April 2012, 10:34:13
hayır kardeşim ebouye goril taklidi yapıyo resimdeki gözlüklü maymun dikkatli bakarsan görürsün.

he eyvallah.zaten çarşının ilk ırkçı eylemi değil bildiğim kadarıyla...

Serkan

17 April 2012, 10:46:37 #29911 Son düzenlenme: 17 April 2012, 11:07:33 Serkan
Her tribünde kat kat fazlası oluyor takılmamak lazım

Ertuğrul Sağlam

17 April 2012, 11:13:03 #29912 Son düzenlenme: 17 April 2012, 11:20:51 Ertuðrul Saðlam
Arena Gazetesinin haberine göre Erkut TUTU Başkanlığa adaymış liste hazırlığına başlqmış...

Ayrìca gazete ulusal bir yayın organını kaynak göstererek düşme olmayacağından bahsediliyor..

celebi

Alıntı yapılan: Ertuğrul Sağlam - 17 April 2012, 11:13:03
Arena Gazetesinin haberine göre Erkut TUTU Başkanlığa adaymış liste hazırlığına başlqmış...
Ayrìca ulusal bir yayın organını kaynak göstererek düşme olmayacağından bahsediliyor..

bunu az çok tahmin ediyorum doğru mudur bilemem ama olacak senaryolardan birisi de bu. kazım başkan çünkü çıkıp her an sağlığım el vermiyor deyip açık bıraktığı kapıdan çıkabilir.

cembaba

Alıntı yapılan: celebi - 17 April 2012, 11:16:02
bunu az çok tahmin ediyorum doğru mudur bilemem ama olacak senaryolardan birisi de bu. kazım başkan çünkü çıkıp her an sağlığım el vermiyor deyip açık bıraktığı kapıdan çıkabilir.

İşte o zaman yandık :(

kumköylü ahmet

Ligden Düsme Sakin Kalkmasin Cünkü sonra Kendini Bilmez Salaklar Hayvanlar Ligden Düsme Kalkdida Onun Sayesinde Ligde Kaldiniz Diyecekler,Böylecede Sike Yapalanlarin üstü Yine kapatilacak..Oysaki samsunsporumuzun Ligden Nasil Düsürüldügünü Herkez Gördü..Bu Ligde Sike yapan Haksiz Puan Alanlar Görülmüyorda Ligden Düsme Kalkinca Onlra malzeme Vermeyelim..Biz Busene Bu Serefsiz Lige En Fazla Renk Katan Takimdik Herseyimizle Taraftarimizla Oynadigimiz Futbolumuzla.Herseye Inat Ele Inat SAMSUNSPOR

feveran

Düşme kalkıyor

Ulusal bir gazetede dün 'Samsunspor, Ankaragücü ve Manisaspor Lig'den düşmüyor' başlığıyla çıkan haber Samsunspor camiasını sevindirdi

Türkiye Futbol Federasyonu'nun şike ile ilgili alacağı karar doğrultusunda bu sene düşmenin kaldırılması bekleniliyor. Bu beklentiyi doğrular nitelikle dün ulusal bir gazetede çıkan haber Samsunspor'da umutları tekrar artırdı. Habarde şu ifadelere yer verildi: "Aşağıdan gelecek üç takım ve de davayı kazanan Gökçek ailesinin, aile boyu oyuncağı 'Ankaraspor' ile lig 22 takımlı oynayacak. Lig iki gruba bölünecek."

ismail

Alıntı yapılan: kumköylü ahmet - 17 April 2012, 11:40:46
Ligden Düsme Sakin Kalkmasin Cünkü sonra Kendini Bilmez Salaklar Hayvanlar Ligden Düsme Kalkdida Onun Sayesinde Ligde Kaldiniz Diyecekler,Böylecede Sike Yapalanlarin üstü Yine kapatilacak..Oysaki samsunsporumuzun Ligden Nasil Düsürüldügünü Herkez Gördü..Bu Ligde Sike yapan Haksiz Puan Alanlar Görülmüyorda Ligden Düsme Kalkinca Onlra malzeme Vermeyelim..Biz Busene Bu Serefsiz Lige En Fazla Renk Katan Takimdik Herseyimizle Taraftarimizla Oynadigimiz Futbolumuzla.Herseye Inat Ele Inat SAMSUNSPOR

düşüncede seneye kim diyecek ki geçen sene Samsun şöyleydi böyleydi diye.hemen geri çıkamazsak bu sene lige kattığımız herşey unutulup gidecek

FaTiH_HaN

Alıntı yapılan: kumköylü ahmet - 17 April 2012, 11:40:46

Abi 1 gün konuşulur 2 gün konuşulur, ayrıca kim konuşacak ts'den başka ve konuşsa kaç yazar, şike soruşturmasında onlarında adı geçiyor, kendilerini temizlesinler öyle konuşsunlar, seneye süper ligde olursak lige renk katmaktan öte ligin rengini belirleriz.

Daha önce Bursa benzer şekilde ligde kaldı, Bursalı fabrikatör ve eski millet vekili Cavit Çağlar Bursa ligden düşecekken ligdeki takım sayısını 18'e yükseltti, bu sene de 22 olacak eğer gerçekleşirse, aynı şey, tamam biz şerefimizle düştük ama üzerimize oynanan sayısız şerefsizlikte var, metro gurubu, hakem hataları vb durumlar oldu, ligde kalalım kulağımın üstüne yatar ligde kalmanın sevincini yaşarım, it ürür kervan yürür varsın konuşsunlar, düştüğümüz sene bile istanbul takımlarından en çok puanı biz alıyorsak, biz bu lige lazımız demektir, diğer takımlar nasıl ligde kaldığımızı değil bunu konuşsun bence.

kumköylü ahmet

17 April 2012, 11:52:59 #29919 Son düzenlenme: 17 April 2012, 11:59:02 kumköylü ahmet
Alıntı yapılan: ismail - 17 April 2012, 11:46:12
düşüncede seneye kim diyecek ki geçen sene Samsun şöyleydi böyleydi diye.hemen geri çıkamazsak bu sene lige kattığımız herşey unutulup gidecek
ben bu sartlar altinda gercekden ligde kalmak istemem keske son maci alipda bu karari verselerdi hic kimseye malzeme olmazdi..Simdi kendi bilmez Gsliler keske samsun dusmese 6 puanimiz garanti idi feneri yeniyolar bjkyi yeniyolar bize calisiyolar diye yorumlari görünce sinirleniyorum..Basladilar Bile sadece gsliler degil Tum istanbul yavsaklari ligden dusme kalkarsa ligde kalirsiniz sizde sevinirsiniz demeye..Buda tarihde Bence bembeyaz olan sayfamiza Tffnin sayesinde Azcikda olsa mide bulandiracak diye düsünüyorum..Lige Kattigimiz herseyi unutmak mumkunmü Herkez unutsun Biz unutmayiz Buda bize yeter..Bize yapilan Haksizliklari kimse Görmez Bizden baska üstünü hemen kapatirlar..mesala Huseyin Gocegi bjk-gs macina vermeleri gibi..Herkez gördü o hakemin ne mal oldugunu ama bizim sesimiz Bukadar cikdi bakanindan tut herseyine kadar..Bjk-gs macinda adam futbol oynatmadi yaziklar olsun bu adam hakemlikden derhal cekilmeli ama nerde haftayada ts-Bjk macina verirler.Yaziklar olsun TFFye

kumköylü ahmet

ayrıca kim konuşacak ts'den başka?
FATIH HAN Kardesim Tsliler cokdan Basladi Bile Bizimle Ugrasirsaniz Sonunuz Böyle Olur demeye.Benim Etrafimda Cok tsli Var Onlara laf Anlatmakdan Bikdim Zaten.Kisaca Kani Bozuklar Diyerek Geciyorum..Samsunlu olupda Su Tsyi Nasil Destekliyolar Anlamak Mümkün Degil.Ordulular Bile Anladi Bunlarin Ne Mal oldugunu.Hakkimizda Hayirlisi Olsun Beklip Görcez Artik

GurbetciFanatik

Düsme kalkarsa niye Samsunspor Tarihi zeddelensin onu anlamiyorum.
Biz mi Sike yaptik. Biz mi mac satdik yada aldik.
Sike yapanlarin yanina kar kalipta niye biz düselim.
Zaten düsmesi gerekenler bizi yenipte bizi düsürdüler bu daha mi iyi. Yanina bide Hakem hatalarini koy.
O zaman düsürsünler o 8 Takima biz de düselim tamam derim.

Vallahi kalalimda o GS midir Fb midir ne derse desin umrumda degil, onlar önce kendilerine baksinlar.
Hem daha bizim  kara_buk miy_x sivas_spor la bi hesabimiz var.

twitter

sivasspor ve ibb'ye 12 tam puan verdik

sene başı bu iki şikeci düşürülüp yerine tavşanlı ve erciyes gelseydi aynı durum olacak mıydı ?

fener veya beşiktaş içinde geçerli bu. normal olan tescil edilmemesi liginde işte...

King Of The North

Kalalım da ne şekilde olursa olsun kalalım şu ligde bu saatten sonra kim ne derse desin umrumda değil benim, şikeciler dururken kendi mallığımıza küme düştük. Ancak, bu takımda çoğu futbolcuyu, başta Uğur Boral olmak, üzere, Ekighoya kadar çoğunu görmek istemiyorum...

doðan

Alıntı yapılan: kumköylü ahmet - 17 April 2012, 12:06:12
ayrıca kim konuşacak ts'den başka?
FATIH HAN Kardesim Tsliler cokdan Basladi Bile Bizimle Ugrasirsaniz Sonunuz Böyle Olur demeye.Benim Etrafimda Cok tsli Var Onlara laf Anlatmakdan Bikdim Zaten.Kisaca Kani Bozuklar Diyerek Geciyorum..Samsunlu olupda Su Tsyi Nasil Destekliyolar Anlamak Mümkün Degil.Ordulular Bile Anladi Bunlarin Ne Mal oldugunu.Hakkimizda Hayirlisi Olsun Beklip Görcez Artik

@kumköylü
sen de çok iyi bilirsinki it ürür  kervan yürür,
bizim ts ile olan işimiz bir gün mezarda biter , her ne kadar barışlar sempatiler oluşsada da bir noktada tıkanan ve tıkanacak ezeli ...

insanlara önce bize saygı duymaları gerektiğini öğreteceğiz (zorundalarmı ? tüm türkiye saygı duyuyorsa onlrda duyacaklar)

samsunda olupta ts destekleyenlerin yeri belli :evet:..

gelelim düşmeye kalkamaya ;
alnımızın teriyle çıktık alnımızın terinden gelen kabiliyetle de düştük , bu saatten sonrası fantazi üretmekle eş değer , kadıki üretilen senaryo gereği kimse düşmeyecek  ve lig 22 takım la 2 grup halinde oynananacak, ne farkı olacak bank asyadan , şerefinle top oynadığın ligde şerefsizlerle oynayacağın diğer bir ligle mukayese edilince ... yorum basit yeterki düşmeyelimde...