Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Stelea

Bahia 'yokum' dedi

Samsunspor'un Brezilyalı oyuncusu Bahia Santos, Birinci Lig'de 'yokum' dedi. Kırmızı beyazlı ekiple sözleşmesi devam etmesine rağmen Birin Lig'de olmayacağını dile getiren Brezilyalı savunmacı, yönetimle yaptığı görüşmede ayrılmak istediğini söyledi. Yönetim de Bahia Santos'a bugüne kadar ki hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Ayrılanlar kervanına Bahia Santos'u da ekleyen Samsunspor'da yaprak dökümü devam ediyor.

http://www.dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=74361

Fink ve Selim serbest kalıyor

17 Nisan 2012 / 13:02
Sözleşmelerindeki küme düşme halinde serbest kalma maddesini devreye giren Fink ve Selim Teber, Samsun'dan ayrılıyor. İki oyuncu da, Samsunspor'un yeniden Süper Lig'e çıkacağına inandıklarını söylediler
EŞYALARINI TOPLUYORLAR
Kırmızı beyazlı ekipte Fink ve Selim Teber, sözleşmelerinde ki bir maddeden dolayı serbest kaldılar. Fink ve Selim, takımın küme düşmesi halinde serbest kalır maddesinden dolayı kırmızı beyazlı ekiple yollarını ayırdı. Samsunspor ve Samsun'u çok sevdiklerini dile getiren ikili, eşyalarını toplamaya başladı.

FİNK KONUŞTU
Samsunspor'un Süper Lig'de kalması noktasında ellerinden geleni yaptıklarını söyleyen Micheal Fink, "Futbol enterasan bir oyun. Bazen çok istemiş olsanız bile istedikleriniz gerçekleşmeye biliyor. Ben Samsunspor'un en kısa sürede yeniden Süper Lig'de ki yerini alacağına inanıyorum. Bu taraftarla bunu başarabilir" dedi.

http://www.dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=74360

55_OrHaN_55

selim teber katkılarından dolayı teşekkür etmek isterdim ama yüzünü bile göremedik. 

kumköylü ahmet

Herkezin düsüncesine saygiliyiz tabii Ben sadece Kendi Fikrimi Söyledim.Evet herkez kendi isine baksin ama Herkezinkini kapatirlar Tek Dogruyu Söyleyen Samsunsporlular kalir ortada..Mide Bulandirdilar zaten bu ligde..Ben Busene icin bize karsi cok haksizliklarda yapilmis olsa bile En iyi taraftar Oldugumuzun Düsüncesindeyim Ve Bu Kadroyla Bile En Iyi Futbolumuzu Oynadik Oynattik Futbolculara..Hersey icin Tesekkurler Samsunspor Insan nekadar Gurur Duysa Azdir samsunsporumuzla...Ligde Kalaimda Herkezin Agzinin Payinida Veririz Eyvellah Ama Bunlar Olacak seyler Diye Söyledim.

lucarelli

helal olsun sana selim teber. 3 maç oyna sonra git

ugrass

Alıntı yapılan: Ertuğrul Sağlam - 17 April 2012, 11:13:03
Arena Gazetesinin haberine göre Erkut TUTU Başkanlığa adaymış liste hazırlığına başlqmış...

Ayrìca gazete ulusal bir yayın organını kaynak göstererek düşme olmayacağından bahsediliyor..

gazeteler yine yalakalık yapmaya başladı

ugrass

acaba selim teberin vicdanı rahat mı aldıgı paralar için??
Alıntı yapılan: lucarelli - 17 April 2012, 16:10:25
helal olsun sana selim teber. 3 maç oyna sonra git

ercan0655

Sadece selim'mi bu sezon oynayan oynamayan 2-3 futbolcu hariç hangisi hakketti aldığı parayı HELAL olsun diyeceğiniz adam var mı?

Shane_Falco

Alıntı yapılan: Stelea - 17 April 2012, 15:22:58
Bahia 'yokum' dedi

Samsunspor'un Brezilyalı oyuncusu Bahia Santos, Birinci Lig'de 'yokum' dedi. Kırmızı beyazlı ekiple sözleşmesi devam etmesine rağmen Birin Lig'de olmayacağını dile getiren Brezilyalı savunmacı, yönetimle yaptığı görüşmede ayrılmak istediğini söyledi. Yönetim de Bahia Santos'a bugüne kadar ki hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Ayrılanlar kervanına Bahia Santos'u da ekleyen Samsunspor'da yaprak dökümü devam ediyor.

http://www.dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=74361

Fink ve Selim serbest kalıyor

17 Nisan 2012 / 13:02
Sözleşmelerindeki küme düşme halinde serbest kalma maddesini devreye giren Fink ve Selim Teber, Samsun'dan ayrılıyor. İki oyuncu da, Samsunspor'un yeniden Süper Lig'e çıkacağına inandıklarını söylediler
EŞYALARINI TOPLUYORLAR
Kırmızı beyazlı ekipte Fink ve Selim Teber, sözleşmelerinde ki bir maddeden dolayı serbest kaldılar. Fink ve Selim, takımın küme düşmesi halinde serbest kalır maddesinden dolayı kırmızı beyazlı ekiple yollarını ayırdı. Samsunspor ve Samsun'u çok sevdiklerini dile getiren ikili, eşyalarını toplamaya başladı.

FİNK KONUŞTU
Samsunspor'un Süper Lig'de kalması noktasında ellerinden geleni yaptıklarını söyleyen Micheal Fink, "Futbol enterasan bir oyun. Bazen çok istemiş olsanız bile istedikleriniz gerçekleşmeye biliyor. Ben Samsunspor'un en kısa sürede yeniden Süper Lig'de ki yerini alacağına inanıyorum. Bu taraftarla bunu başarabilir" dedi.

http://www.dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=74360

Selim Allah yukarıda Selim....

CurvaSs

yangın olur biz yangına gideriz:) ligler başlasa da güzel bi' deplasman yapsak.

Kadıköy Deplasmanı | Teksas.org

yirmiuc

22 takım söylentisi inşallah doğru çıkar.

isyan

samuray

çok komil ya demek trübünden düşmüşler itilnce adama demezlermi saha içerisinde futbolcuları niye kovalıyordun hayret savcı nasıl serbest bırakmış şaşılacak bi  şey ama normal burası türkiye dana sporda şiddet şike yasalırnını değiştirsinler bakalım neler olacak şu 22 tk.lı hangi ulusal gazetede çıkmış bu haber kaynak varmı 2,3 ay önce çıkan haberdenmi bahsedilyor yoksa

mimar55

Benim merak ettigim bunlar bir takimla anlastiktan sonra kume dusme kalkarsa ne olacak takimlar bize bonservislerini odeyecekler mi  :deli:

uykan

trt avaz haysiyetsiz mesut futbol avrasyayla konuşuyor ankarasporla anlaşmış menejeri suçluyor samsun halkını suçluyor ben olmazsam bu heyecanı bile göremezler *******

uykan

trt avaz futbol avrasya mayıs ayına kadar sözleşmesi oldugundan yorumculuk yapacakmış mayıs ayından sonra ankaraspora gidecekmiş