Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

kalptenþimþek

kahrolmamak elde değil..
mehmet nasın düşürülmesi sonucu sivassporun kazandığı penaltı ile uğur boralın düşürülmesi sonucu samsunspora verilmeyen penaltı tıpa tıp aynı!! >:(

ugrass

ipini koparan koreografi yapıyor, ezik fener

atalanta8

;D ;D harbiden ip koptu böyle dal geçersen  samsunspor_x ile türkiyeye rezil olursun

isa55

Kareografi, öyle çoluk çocuk işi değil.

Jnr.Serkan

Sizin görüşünüzede saygı duymakla birlikte Emeğe saygı duymak gerek diye düşünüyorum

CurvaSs

emeğe saygı, ayrıca iplerin kopması nedeniyle bir unifb üyesi yaralanmış. şuan beyin ameliyatı oluyormuş sanırım, büyük geçmiş olsun.

55_OrHaN_55

burak yılmazın burnu kırılmış. üzülmem gerekir ama üzülemiyorum. bende mi tuhaflık var?  :deli:

onur özgen

Alıntı yapılan: GurbetciFanatik - 15 April 2012, 15:20:08
Anil-Yenal-Serdar-Murat
Allah askina su giden adamlar birtanesi bize 1 mac aldirdimi.
Hatda birakin  aldirmayi ne katki yapti bu takima.
Defolun gidin cehenmmen dibine kadar yolunuz acik olsun.

Ertugrul insallah kalir Takimda ama bu kaleciyi bize yedirmezler 1.Ligde.

ertuğrul'da dün gitti maalesef ist.a ve artık dönmeyecek..Bugün konuştum..

kalptenþimþek

Alıntı yapılan: kalptenşimşek - 15 April 2012, 17:31:44
kahrolmamak elde değil..
mehmet nasın düşürülmesi sonucu sivassporun kazandığı penaltı ile uğur boralın düşürülmesi sonucu samsunspora verilmeyen penaltı tıpa tıp aynı!! >:(

kıyım.wmv

bir de mehmet auta uğur göbeğe doğru gidiyor Allah blnı versn Göcek!!

5trawberry

Objektif olalım biraz. Mehmet Nas'a dirsekle direk yükleme var ve cezasahası içinde, isterse soyunma odasına gitsin, içerde ve direk yükleme;  net penaltı.

Ama Uğur'un pozisyonunda yüklenme cezasahası dışında başlıyor ve içerde etkilemeyecek biçimde bitiyor. Penaltı verilse niye verdin hoca kimse demez. Uğur atlamak yerine köşeye vursa ya da altıpasa pas çıkarsa bugün bunlrı konusmuyor olacaktık.

Kaya

İşte ist takımları bu tür farklı ikili kararlarda(eyyamlarda) birlik olur bizim içimizden birisi objektif olalım der.Pozisyonu anlatmaya da tartışmaya da daha ne gerek

5trawberry

Ben üstüme düşeni dedim. İstanbul takımı zihniyetinde değilim ben hep bana hep bana diyip ağlayayım. Söylediklerim Hüseyin Göçek'in yavsak karakterde olduğu geçeğini değiştirmez. O maçta Sivas aleyhine 2 kırmızı kart vardı, bunları konusalım. Ama Uğur topu sökmüş kendini atıyor (istemese atmaz gider yazar golünü) bknz. Erman Kılıç Mersin-Sivas maçı, doğruyu konusmak varken bunu mu konuşalım.

Kaya

15 April 2012, 23:26:42 #29877 Son düzenlenme: 16 April 2012, 01:39:14 Kaya
 Doğru kime göre doğru ? Doğruyu konuşalım ne demek...

Benim anlatmak istediğim ortada bir çifte standart var.Bizim penaltımız penaltıdır arkadaş.Hakem verse niye verdin diye itiraz edemezdi kimse vermediği içindir ki vermese de olur diyebiliyorsunuz..

Futbolda %100 depara ulaşmış futbolcuya isterseniz tek parmağınızla dokunun dengesini kaybeder düşer..Bunu da bu topu oynamış herkes bilir ki futbolcu yorumcuların çoğu da söylemiştir..Ben işin pası atsaydı kısmına karışmam o bir seçenektir.Eyleme bakarım penaltıdır.

buonanotte

Alıntı yapılan: farUqras - 15 April 2012, 20:08:50
ipini koparan koreografi yapıyor, ezik fener

Gerek yok bence bu cümlelere.Emek falan neysede adam ciddi derecede yaralanmış.
Bu işin de ne kadar zor olduğunu,ne kadar emek verildiğini bilen insanlarız. ;)

kumköylü ahmet

Zordur SAMSUNSPOR`lu Olmak.Nasip Olmaz Herkeze.Gururlu Olmakdir,Serefli Olmaktir.Küme Düserken Bile iNADINA SAMSUNSPOR Diye Haykirmaktir.önemi Yoktur Bizlere Bir Ligin Adinin Süper Olmasi Cünkü SAMSUNSPOR NEREDEYSE BiZiM iCiN ORASI SüPERLiGTiR...