Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

atalanta8

abicim sen boş kaleye top atama sonra 19 mayıs felan de  :o :o

emre

Coca Cola Akademi Ligi Karadeniz Grupları'nda mücadele eden U18, U17 ve U16 takımlarımız rakiplerini mağlup ederek haftayı 3'er puanla kapadı. Ekiplerimizin bu hafta rakipleri karşısında aldığı sonuçlar şöyle;
Kayserispor(U18)-Samsunspor(U18) 1-4
Goller: Mahmut(2), İlker(2)
Samsunspor(U17)-Pazarspor(U17) 10-0
Goller: Mehmet(5), Mustafa(2), Doğan, Yunus, Enes
Samsunspor(U16)-Pazarspor(U16) 2-0
Goller: Deniz, Ali

5trawberry

Bana süper lige yukselipte kadroyu degismeyen takim gosterin?

Agbetu Orhan gibi oyuncular ikinci ligi her türlü kaldırır. Ama super ligde de can çekişen takımın oyunculari olurlar ancak. Bu yüzden ancak amaç değil araç olur bu tip adamlar . Ben takımım her maça iddialı çıksın istersem şuan ki kadroda bulunan 10 adamın  takımla ilişkisinin kesilmesi gerekir. Kazım başkan çok iyiniyetli bu noktada olmamizda Kazım başkanın da hataları var sert olacaksın korkutacaksın malzemecisinden futbolcusuna herkesi otoriteyi sağlayacaksın. Koskoca Samsunspor'un baskanisin agir olacaksin yanina aldigin adamlar da Ismail uyanik ruhunu tasiyacak..

Ajan

Alıntı yapılan: emre - 09 April 2012, 20:20:07
Coca Cola Akademi Ligi Karadeniz Grupları'nda mücadele eden U18, U17 ve U16 takımlarımız rakiplerini mağlup ederek haftayı 3'er puanla kapadı. Ekiplerimizin bu hafta rakipleri karşısında aldığı sonuçlar şöyle;
Kayserispor(U18)-Samsunspor(U18) 1-4
Goller: Mahmut(2), İlker(2)
Samsunspor(U17)-Pazarspor(U17) 10-0
Goller: Mehmet(5), Mustafa(2), Doğan, Yunus, Enes
Samsunspor(U16)-Pazarspor(U16) 2-0
Goller: Deniz, Ali
Abi bu takımlarımızın fikstürünu nerden bulabiliriz ayrıca maçlarını nerede yaptıkları hakkında bilgisi olan var mı? Hafta sonları geçmez başka türlü bari bu gençlere destek verelim

ugurozkan

Alıntı yapılan: Ajan - 09 April 2012, 21:14:57
Abi bu takımlarımızın fikstürünu nerden bulabiliriz ayrıca maçlarını nerede yaptıkları hakkında bilgisi olan var mı? Hafta sonları geçmez başka türlü bari bu gençlere destek verelim

http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=989&grupID=861#grp

tff'nin sitesinde. sol taraftan yaş gruplarını değiştirebilirsin.

Musti

Alıntı yapılan: 5trawberry - 09 April 2012, 20:24:36
Bana süper lige yukselipte kadroyu degismeyen takim gosterin?

Agbetu Orhan gibi oyuncular ikinci ligi her türlü kaldırır. Ama super ligde de can çekişen takımın oyunculari olurlar ancak. Bu yüzden ancak amaç değil araç olur bu tip adamlar . Ben takımım her maça iddialı çıksın istersem şuan ki kadroda bulunan 10 adamın  takımla ilişkisinin kesilmesi gerekir. Kazım başkan çok iyiniyetli bu noktada olmamizda Kazım başkanın da hataları var sert olacaksın korkutacaksın malzemecisinden futbolcusuna herkesi otoriteyi sağlayacaksın. Koskoca Samsunspor'un baskanisin agir olacaksin yanina aldigin adamlar da Ismail uyanik ruhunu tasiyacak..

Bunun garantisini nasıl verebiliyorsun?

Futbol takım oyunu değil midir? Geçen sene eleştirilen Adem bu sene neden çok iyi? Geçen senenin yıldızı Zenke bu sene nasıl çöktü? Geçen senenin kadrosu sene başında liderlik için ne kadar favoriydi?

AlıntıKaleciler: Yavuz Özkan, Dimitar Ivankov, Ceyhun Demircan

Defans:Tomas Zapotocny, Serdar Aziz, Ömer Erdoğan, Mustafa Keçeli, Yenal Tuncer, Tuna Üzümcü, İbrahim Öztürk, Ramazan Sal

Orta saha: Bekir Ozan Has, Hüseyin Çimşir, Kemal Aslan, Giani Stelian Kirita, Volkan Şen, Eren Albayrak, Pablo Batalla, Veli Acar, Ali Tandoğan, Turgay Bahadır, Ivan Ergic, Ozan İpek

Forvet: Sercan Yıldırım, Young-Rok Shin, Tadeu, Gökhan Güleç, Halil Zeybek, Muhammet Demir

Bu Bursaspor'un şampiyon olan kadrosu. Bana "o zaman ki şartlarda -o sezonun başında" bu kadrodan elle tutulur kaç tane futbolcu sayabilirsin?

Bunların hepsi o sezon yıldızlaştılar. Çünkü TAKIM olabildiler.

5trawberry

Cok iyi diyorsun elbette, futbol takım oyunudur. Biz Bank Asya'da da Super Lig'de de takimi ite ite oynattik. Fakat gecen sene Bank Asya takim oyunu ornegi Samsunspor'du. Catir catir top çeviriyordu.Ondan onceki sene de Super ligde de Bursaspordu. Keza onlar da. Ama mevkilerdeki kilit isimler Bursaspor'un basarisini tetikledi. Biz belki cok iyi olacaktik ama kilit bir tane bile oyuncumuz yoktu.

Musti

İşte o kilit ismi de "takım" kendi içinden çıkarır.

ChucKeR

geçen seneki kadromuz çok iyi değildi. bizi şehrin bütünlüğü, oturmuş takım ve sakatlık sorunu yaşamamız çıkarttı. burda taraftarın da kalparın da yüksekten uçmayan Tutu başkanın da katkısı vardı. iyi bir hava yakalandı, zaten camia biraz potansiyel gösterse neler yapılabileceğini hepimiz biliyoruz.
herkes farkındadır biz geçen sene 13 kişiyle şampiyon olduk. kenan ön stoper giriyordu 3. değişiklik olarak.
bu kadroda saolsunlar ersin, turgay vardı. onların süperligi ligi çıkartamayacağı aşikardı.

ben hakan bayraktar dışında süper ligi hakedenlerin kadroda kaldığını düşünüyorum. orhan yedek olabilirdi belki o da mevkisi sorunlu bir mevkii o yüzden.

şimdi o kadroyu korumalıydık olayına girmeyelim. bırakın istanbul medyasının zırvalarını. onlar kemali muratı ademi senede 6 kere izlemiş adamlar. isimlerini ayırt edemiyorlar.

çok özeleştiri yapacak şey var, bu konu en son gelir.
sadece şunu söyleyeyim, coucerio transferi ya da rios transferlerinin ikisinden biri olsaydı şu an lig tv paketi yeniliyorduk.

emre

Coca Cola Akademi Ligi Karadeniz Grubunu şampiyon olarak tamamlayan Samsunspor(U15) takımımız, Antalya'da başlayan U15 Türkiye Şampiyonası'ndaki ilk maçında grubunda yeralan Gençlerberliği'ni 1-0 mağlup etmeyi başardı. Ekibimizin golünü 70. dakikada Kemal attı. Takımımız yarın saat 15.30'da Turgutluspor ile mücadele edecek.
Samsunspor(U15) takımımız, İki grupta yapılan Türkiye Şampiyonası'nda yarın (Salı) Turgutluspor ile saat 15.30'da karşılaşacak. Ekibimiz Perşembe günü de Fenerbahçe ile oynayacak. Tek devreli lig usülüne göre yapılan maçlarda gruplarında ilk sırayı elde eden  takımlar Türkiye Şampiyonluğu için mücadele edecek. İkinci sırayı alanlar ise  üçüncülük-dördüncülük maçında karşı karşıya gelecek.

Musti

Alıntı yapılan: ChucKeR - 09 April 2012, 22:22:25şimdi o kadroyu korumalıydık olayına girmeyelim. bırakın istanbul medyasının zırvalarını. onlar kemali muratı ademi senede 6 kere izlemiş adamlar. isimlerini ayırt edemiyorlar.

Bizim aklımız basmıyor. Kendimiz olayları çözümleyemiyoruz öyle mi? Yani öyle bir şey yazıyorsun ki sanki burda onların ağzından yazmışım ya da onların dediğini doğru kabul etmişim kendi doğrularımı bulamıyorum. Pes!..

Alıntı yapılan: ChucKeR - 09 April 2012, 22:22:25
geçen seneki kadromuz çok iyi değildi. bizi şehrin bütünlüğü, oturmuş takım ve sakatlık sorunu yaşamamız çıkarttı. burda taraftarın da kalparın da yüksekten uçmayan Tutu başkanın da katkısı vardı. iyi bir hava yakalandı, zaten camia biraz potansiyel gösterse neler yapılabileceğini hepimiz biliyoruz.
herkes farkındadır biz geçen sene 13 kişiyle şampiyon olduk. kenan ön stoper giriyordu 3. değişiklik olarak.
bu kadroda saolsunlar ersin, turgay vardı. onların süperligi ligi çıkartamayacağı aşikardı.

ben hakan bayraktar dışında süper ligi hakedenlerin kadroda kaldığını düşünüyorum. orhan yedek olabilirdi belki o da mevkisi sorunlu bir mevkii o yüzden.

Alıntı yapılan: ChucKeR - 09 April 2012, 22:22:25
çok özeleştiri yapacak şey var, bu konu en son gelir.
sadece şunu söyleyeyim, coucerio transferi ya da rios transferlerinin ikisinden biri olsaydı şu an lig tv paketi yeniliyorduk.

Bunun garantisini nasıl veriyorsun bana söyler misin? Yukarda başarı için o kadar parametre saymışsın ama hala coucerio, rios olsaydı diyebiliyorsun.

ngonge

@Musti, katılıyorum takım olabilmek çok önemli, bir anda yenileme yerine mevki mevki iyileştirme yapmak lazımdı. Hele ki takımın kurgusunda oyun kurucu Hakan Bayraktar'ın gönderilmesi en büyük hata idi bence.

ChucKeR

Alıntı yapılan: Musti - 09 April 2012, 23:08:44

Bizim aklımız basmıyor. Kendimiz olayları çözümleyemiyoruz öyle mi? Yani öyle bir şey yazıyorsun ki sanki burda onların ağzından yazmışım ya da onların dediğini doğru kabul etmişim kendi doğrularımı bulamıyorum. Pes!..

Bunun garantisini nasıl veriyorsun bana söyler misin? Yukarda başarı için o kadar parametre saymışsın ama hala coucerio, rios olsaydı diyebiliyorsun.

öyle birşey kastetmedim. zaten futbol gibi herkesin kendine göre fikri olduğu bi konuda insanlara öyle bir imada bulunmak ya da kendi bildiğimi doğrulamaya çalışmak gibi bir ahmaklığı yapmam. vaktinde denedim olmadı öyle diyim.

ben son 2 senede yaklaşık 60-65 samsunspor maçı izledim. muhtemeln sen ve burayı okuyanların çoğunluğu da öyledir. ben kendimin ve kendim gibi bu takımı takip edenlerin fikirlerine daha kıymet veriyorum, senle farklı düşünsek de senin fikrin o medyanın fikirlerinden daha kıymetli gözümde.

33 hafta yüzümüze bakmayıp son hafta 1-2 doğruluğu tartışılır bilgi ve bir puan cetvelinden ibaret   yorum yapanaları kaale almayalım dedim. sen almadıysan, zaten sana gitmemiştir bu laf.

couserio muhabbetine girmiyorum, başka bir ortamda yüzyüze yaparız umarım. sen fikrini söylersin ben söylerim öpüşür ayrılırız. saygılar.

SametYılmaz55

az önce haberlerde okudum.Amasya'da askeri aracın geçişi sırasında uzaktan kumandalı bomba patlatmış hainler.1 askerimiz şehit olmuş,6 tanede askerimiz yaralanmış :'( :'( şehidimizin ailesine,sevenlerine Allah sabır versin.yaralı askerlerimizde tez zamanda iyileşir inşallah :'( :'(

emoh55

Evet o bolge çok tehlikeli ordan her geçmemde demisimdir tam terör olacak yer die turk milletin bası sagolsun. Ayrıca diğer konu bu aksam saat 19:30 da lig tv de nefes var Bjk Samsun maçının öyküsü Murat'ın attıgı gol Samsun taraftarının farklı boyutu gosteryo o heycani tekrar isteyen kaçırmasın