Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

baha55

hala içim acıyor serdar ile ugur un kaçırdıgı pozisyonlara....

lucarelli

Şu bahar kupası mıdır nedir iyi değerlendirseler bari. A2'den oyna potansiyeli olan adamları, kaleci Atilla'yı ve Oğuzhan, Aykut gibi gençleri oynatsalar, gelecek senenin kadrosunu yavaştan hazırlamaya başlasalar.  Gidenlerle kalacaklarla konuşsalar belirlemye başlasalar bazı şeyleri.

kalptenþimþek

Alıntı yapılan: BigBadMama5552 - 09 April 2012, 01:05:53
Bu kardeşimiz sanırım. Twitter'da filan dünden beri resmi paylaşılıyor. Baktıkça gözlerim doluyor yemin ederim...

şu çocuğun gözyaşlarında boğulacaksınız..

feveran

ya ferhat abi onu bırakda yeni duydum erman kılıç emin abıye su fırlatmış fotosunu bulmamız lazım

susuyoruz nereye kadar

55.hakan

feveran

Samsunsporlu olupta seçimlerde günümüzdeki seçilmiş insanlara oy verenin ...

twitter

Bahia ve Kelhar kadroda tutulmalı. (Kelhar düşük ücretle oynuyor biliyorumda, Bahia yamuk yaparsa yollansın.)
Yenal, Adem ve Hakan Bank Asya 11'de yer bulur.
Dilaver, Agbetu, Ersin ve Orhan tekrar alınabilir.
Musa Aydın ismide gündeme gelir umarım. Keşke gelse..

10 milyonda az para değilmiş. Bilet falan baya para girdi kasamıza ama yinede zarardayızdır herhalde.

55ertan

Hocam Dilaver, Agbetu, Ersin ve Orhan kulanin gene atarsiniz diyeceklerini sanmiyorum.
Bir dahaki sezon cikarsak gene yollariz oda onlara koyar.

samsunum

ordu da 55.dk ka

http://www.facebook.com/#!/photo.php?v=115316201934617&set=vb.217827434936908&type=2&theater

yilmazselcuk55

Theofanis Gekas

Bu senenin tek olumlu yanı,Türkiyede bıraktığımız taraftar imajıdır,bugün okulda en az 70 80 kişi yanıma gelip geçmiş olsun kardeşim dedi,sırf benim sevgimi bildiklerinden dolayı diğer maçları bırakıp bizim maçları izlemişler ve maç bitince karabüklüsü,adanalısı bile bizim tarafları görünce ağlamış ve öyle içten çok üzüldüm diyolardıki zaten okulda zombi gibi dolanıyorum sürekli gözlerim doldu.sonuç olarak 6 7 ay gibi kısa bir süre ligde kalmış olsakta antebinden,karabüğünden,mersininden,trabzonundan daha güzel şeyler bıraktık arkamızda,bunları gördükten sonra biraz olsun kendimi avutabiliyorum,nasıl olsa gün gelir döneriz elbet samsunspor_x

emoh55

agbetu dılaver ve orhan hayatta gelmez sen topcu olsan gelırmısın adamlar senı super lıge cıkartcak sen adamları kovacaksın ben olsam ben bıle gelmem hele ufuk bayraktar gıbı toçcu cok kabat var taraftarda  .. trt spıkerı ne soyledı gecen haftalarda samsun kentı spor kentı futbolu bılen bır sehır  taraftar super ama neden hatalı yapılan transferlere ses cıkartmıyor dedı orn : petkovıcc   soyledıler.bence bu takımda bastan asagı hepsı gıdecek bılmıyorum sozlesmesı devam edenler kume dusunce otomatıkmen fesh oluyormu ama herkez gıder kemalı ademı muratı kalırsada hakan arslan kalır bunun gıbı becerıksızlerlede 5 seneda ugrasırız bence baskan tum topcularla konusup kadroyu tutup seneye hemen takımı cıkarmalı bunu ıcınde taraftarlar bı organızasyon duzenlemelı  .topcuya acıklamanı yap seneye cıkmak ıcın kalın dıe adamlar kalır ama sımdıden bakkal ıstıfa ettıyse kı tek tek dokum baslar ...

lucarelli

Agbetu ve Orhan gelmesin zaten. Adam gibi adam alsınlar. Süper lig takımınını iskeleti olacak adam alsınlar. Bu sene en büyük sıkıntımız buydu.

King Of The North

Az önce sevdiğim bir abinin lafını paylaşıyorum. "Samsunspor takımı sizi haketmiyor". Olan bize oldu, yüreğini ortaya koymayanlar paraları çatır çatır yesinler bakalım haram mı helal mi, çıkar elbet bir gün acısı...

samuray

ya bu işte bi kasıtmı var nedir düşen üç takımlarında stadyum isimlerinin 19 mayıs olması biraz tuhaf değilmi bu zihniyet 19 mayıs atatürk isimlerine tahammül edemeyen zihniyeti mi acaba sorusunu getiriyor akıllara ben bu konuya epey takıldım  :kafa: :kafa: :kafa: eğer böyle bi kasıt varsa nalet olsun hepsine  :kafa: