Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

CurvaSs

sözün bittiği yerdeyiz akan abi. :D ankara hazır, tayfayı bekliyor. :D

samuray

ya benim moralim bozuldu haber gazetesinde kadroda revizyon falan mal lazarı oynatmayı düşünüyor hoca diye haber i okuyunca inşallah yalan haberdir oynatmaz onu

Serkan

Belki lazar'da mesut hoca ile kendini bulur belli mi olur  (=

buonanotte

Sakaryasporda teknik direktörlüğe Yılmaz Vural getirildi. al_sana

realfans

Alıntı yapılan: führer - 16 February 2012, 19:10:10
Sakaryasporda teknik direktörlüğe Yılmaz Vural getirildi. al_sana
bnce sakaryaya geçmiş olsun şimdiden

Sercan

Arkadaşlar Fetih 1453 isimli filme giden var mı?

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: Sercan - 16 February 2012, 19:33:31

Ben niyetlendim bugün, gittim sinemaya, daha şimdiden ilk gün dolmuştu. Sadece gece 23 seansı vardı...
Ama gideceğim en kısa sürede Sercan...

realfans

Alıntı yapılan: Sercan - 16 February 2012, 19:33:31
bizim arkadaş gitti film iyimiş tek sorun sahneler biraz karanlık dedi

Sercan

Alıntı yapılan: samsuni - 16 February 2012, 19:49:40
Ben niyetlendim bugün, gittim sinemaya, daha şimdiden ilk gün dolmuştu. Sadece gece 23 seansı vardı...
Ama gideceğim en kısa sürede Sercan...

bende bugün gidecektim abi ama aynen yer kalmamış. Yarın için aldım bileti, izleyince yorum yaparım..

burakbas

Ben bilet almadım. Malum okul var gelemem diye :) televizyondan izleyeceğim. Aynı şeyden bahsediyoruz değil mi ? Asıl fetih haftasonu , Samsunspor umuz çıkartma yapıyor :) :) :) fetih1965

twitter

Bayer Leverkusen'in iki futbolcusunun, Barcelona ile oynanan Şampiyonlar Ligi karşılaşması sırasında, rakip takımın yıldız oyuncusu Lionel Messi'nin formasını kapma savaşı, Alman ekibin Spor Direktörü Rudi Völler'i kızdırdı.

Völler, iki futbolcunun maç içinde Messi'nin formasının kime gideceğini düşünmesinden kaynaklanan rahatsızlığını Alman basınıyla paylaştı ve ''Takımın yüzde 90'ı maça odaklandı. Ancak bu iki futbolcu fazla ileriye gitti'' diye konuştu.

Her iki futbolcuyla da henüz konuşmadığını ancak kendilerine söyleyecek bir çift sözü bulunduğunu ifade eden Völler, futbolcuların aldığı Messi formalarının yardım amacıyla açık artırma usülü satışa sunulacağını kaydetti.

Bayer Leverkusen'in savunmasında oynayan Michal Kadlec, maçın ilk 45 dakikasının sona ermesinin hemen ardından Messi'nin yanına giderek formasını istemiş ancak formaya, kendisinden daha hızlı davranan Manuel Friedrich sahip çıkmıştı. Kadlec, bunun üzerine Messi'den maç sonunda bir forma daha istemek zorunda kalmıştı.(aa)

SAMSUNLU ORUMA 55

Fetih 1453 Filminin Yapımı 3 Sene Sürmüş ve Maliyeti 17 Milyon Dolar :evet:

davidsavage

SametYılmaz55

Theofanis Gekas