Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

cembaba

tvarsivinden bulabilirmiyiz acaba? Çok sevinirim...

55__Gurbet__55

15 February 2012, 02:58:08 #27706 Son düzenlenme: 15 February 2012, 03:03:22 55__Gurbet__55

cembaba

Levent ÖCAL

Varan devri resmen sona erdi

Rekabet Kurulu, Varan Turizm'in Ulusoy'a satışına onay verdi. Böylece 65 yıllık Varan markası Ulusoy Grubu'nun bünyesine katılmış oldu.

Cheregi

Alıntı yapılan: DESPOTE55 - 15 February 2012, 09:57:42
Varan devri resmen sona erdi
Rekabet Kurulu, Varan Turizm'in Ulusoy'a satışına onay verdi. Böylece 65 yıllık Varan markası Ulusoy Grubu'nun bünyesine katılmış oldu.

Varan Metro ya varacak derken Ulusoy'a varmış  :) Helal olsun delikanlı olmayana vermemiş, pardon varmamış  :kanka:

Lusage

Glasgow Rangers vergi borçları nedeniyle kayyuma devredilmiş ve 10 puanı silinmiş.  ??? ??? Bunu Türkiye'de yapabilecek ... nerdee  :(

binikalamadım

böyle rezillik olur mu ya...storenin sitesinde bir çok yerde samsunspor'u bitişik yazmamışlar hatta bazı ürünlerde bile ayrı yazmışlar bunları alan alıyor mu ki al_sana

buonanotte

2013 U20 Dünya Kupasına Antalya, Bursa, Gaziantep, İstanbul, Kayseri, Rize ve Trabzon ev sahipliği yapacak. :kafa: diğer illeri anlarımda rize ve trabzon ne alaka yan yana iki şehir ikisinden biri yerine biz veya ordu olabilirdi.

cany

Alıntı yapılan: binikalamadým - 15 February 2012, 12:40:19
böyle rezillik olur mu ya...storenin sitesinde bir çok yerde samsunspor'u bitiþik yazmamýþlar hatta bazý ürünlerde bile ayrý yazmýþlar bunlarý alan alýyor mu ki al_sana

ben de geçende saat 2 gibi store'a gittim öğlen vakti kapalıydı rezalet

celebi

Alıntı yapılan: führer - 15 February 2012, 12:43:08
2013 U20 Dünya Kupasına Antalya, Bursa, Gaziantep, İstanbul, Kayseri, Rize ve Trabzon ev sahipliği yapacak. :kafa: diğer illeri anlarımda rize ve trabzon ne alaka yan yana iki şehir ikisinden biri yerine biz veya ordu olabilirdi.

artık bu tip şeyleri kafama takmıyorum

jorgensen55

"Futbolda Türkiye'nin 2013 yılında ev sahipliğini yapacağı FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası'nın organizasyon toplantısı İsviçre'de yapılırken, maçların düzenleneceği şehirler de belirlendi.
Türkiye'nin 2013 yılında ev sahipliğini yapacağı organizasyonun, Antalya, Bursa, Gaziantep, İstanbul, Kayseri, Rize ve Trabzon'da düzenlenmesine karar verildi..."

SAMSUN nerde? bu kadar büyük bir ayıp olur mu? Şuraya trabzon alınmasaydı kıyamet kopardı. Samsun yok haberiniz var mı peki?

Theofanis Gekas

iyi oluyo bizim milletimize boşver,seçersen trabzonluları böyle bön bön bakarsın,güya spor bakanı Samsunlu pehhh

CurvaSs

tribundergi'ye girebilen var mı?

babasamsunlu

Tufan

server değiştiriyorlar ondan girilmiyor tdye