Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

CurvaSs

hala değiştiremediler server'larını. ulan parası neyse 3 katını verelim de biz başka server'a geçirelim şunları. :D :D

babasamsunlu

Turuncu

berusa55

15 February 2012, 18:26:55 #27723 Son düzenlenme: 15 February 2012, 18:33:00 berusa55
Her zamanki gibi yine çok güzel bakmış! BAKAN'ımız...

babasamsunlu

Aynen sadece bakmış...
senden kimse bize kıyak yapmanı beklemiyor..
Sene başından beri en az 6 maçta canımızı yakan net hakem hataları var.
Bilinçli veya değil.Ama sonuçta yandık.
Hiç olmazsa bi ağırlığın olsunda bu takıma hata yapılmasın...
Seçim zamanı gelir polofonik sesinle Samsunsporumuz diye bahsedersin....  :x(( :x(( :x((

FaTiH_HaN

Polofonik sesinle  :) ;D ;D oklava yutmuş gibi kürsüde konuşsun anca, ayrıcalık beklemiyoruz, adaletten başka istediğimiz bir şey yok.

kamuri

şu u20 dünya kupası için trabzon neyse beklenen bi durumdu!!!!!! o olmazsa olmazdı zaten !!!!!!hatta turnuva bile iptal edilebilirdi maçların oynanacağı yerlerde trabzon olmasaydı  >:( hadi trabzona verdiniz diyelim :kafa: de şu rize nedir arkadas ya ayıp değil mi karadenizin tek büyük şehri yok  :kafa:

Theofanis Gekas

aman mümkünse hiç bişeye karışmasın bakan bey gölge etmesin yeter

samuray

Alıntı yapılan: führer - 15 February 2012, 12:43:08
2013 U20 Dünya Kupasına Antalya, Bursa, Gaziantep, İstanbul, Kayseri, Rize ve Trabzon ev sahipliği yapacak. :kafa: diğer illeri anlarımda rize ve trabzon ne alaka yan yana iki şehir ikisinden biri yerine biz veya ordu olabilirdi.
bizim çakma samsunsporlu olduğunu söyleyen spor bakanımız var ya ondandır

Theofanis Gekas

yüzüklerin efendisi final sahnesi gollumun yüzüğü frodunun parmağından koparıp havaya fırlattığı sahneye benziyor mu benzemiyor mu  :) :) :) :) :) :) :)

55cem55

Trt spor da gekas ile ilgili tanitim ve roportaj vardi...tabi konu gekas olunca ovguden daha cok bisey yoktu.ikinci yari yapilan en iyi transferi olarak lansedildi,daha bi dunya ovgu iste:)

CurvaSs

alakasız ama kanal d'de 72. koğuş var, izlemeyenler için tavsiye ederim.

berusa55

FORZA

Renklerin yeter

brigand

Bu formayı görünce aklıma hep Engin Abi gelecek heralde. Bunun aynısı bulmuştum İstanbul'da ama açıp bakınca XS olduğunu görmüştüm. Başarılar kırmızı - beyaz : )

Turuncu

samsunspor.org da ziyaretçi defterinden alıntı

BEN DE SAMSUNLU OLMAYA KARAR VERDİM    

Aslen Erzincanlıyım, ailem İstanbul'da oturuyor. Ben üniversite eğitimi için Ankara'da bulunmaktayım.. Sınıfımda bulunan SAMSUNSPORKOLİK arkadaşım yüzünden SAMSUNLU ve SAMSUNSPORLU olmaya karar verdim. Hemen gidip Balgat'taki errea mağazasından forma alacağım. En yakın zamanda da Samsun'u ziyaret etmek istiyorum. Hepinizi saygıyla selamlıyorum.