Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

berusa55

@GSB_SuatKilic travzona sıklıkla giden BAKAN'ımız! Samsunspor'umuza edilen lafları siz yine duymamışsınızdır di mi PSV maçında!

mehmet yılmaz

Biz Çingeneyiz, Peki Ya Siz?

Bu çocuk esmer bir vatandaşımız ama Samsunlu, Samsunsporlu, insan evladı.
Onun gözlerindeki ışıltıyı görebiliyorum, birilerini kalplerindeki nefreti, ayrımcılığı ve ırkçılığı gördüğüm gibi..

5trawberry

Bu adamın seçimden önceki Samsunsporluyum, İstanbul takımları ayağını denk alsın kabus geri dönüyor derken, samimiyetine aldanmıştık dimi.

Sokak sokak dolaşıp gül dağıtırken samimiyetine inanmıştık dimi.

Birisi siyaset yalan ve göze girmedir diyorsa, en önemli kanıtı, en açık örneğisin Suat Kılıç! Samsunlu ve Samsunsporlu olamazsın..

mehmet yılmaz

Bir not düşelim de, gereksiz alınganlıklar olmasın. Aramızda o memleketten olup da harbi Samsunsporlu olan birçok arkadaşımız var. Benim sorum bir memlekete mensup olanlara değil; sağda, solda ve gittiğimiz o deplasmanda "Çingene Samsun" diye bağıranlara. Kim bağırmışşsa ona diyorum, ben Çingeneyim, peki ya sen?

berusa55

17 February 2012, 01:24:21 #27799 Son düzenlenme: 17 February 2012, 01:29:42 berusa55
TRT SPOR'da SPORARTI programında Erdoğan Arıkan'a Samsunsporlu bir kardeşimiz mesaj attı. 55.dakikada bir Avrupa maçında Samsunspor'umuza küfür eden taraftarı övüyorsunuz farkında mısınız dedi. Arıkan da durumu toparlamaya çalıştı. Kimse helal olsun o kardeşimize...

mehmet yılmaz

@GSB_SuatKilic Bir Avrupa Kupası müsabakasının 55. dk.sında dahi Samsun Kümeye diye bağırmalarını hadi anlayabilirim ama ya Çingene Samsun?

@GSB_SuatKilic İnşaallah ırkçılık kokan, nefreti körükleyen bu hadiseye gerekli tepkiyi verirsiniz Sn. Bakanım.

Kaya

Bukalemun, sürüngenler sınıfının Chamaeleonidae familyasından belli etmek istedikleri duygulara göre renk değiştirebilen, omurgalı hayvanların ortak adıdır.

Birden aklıma geldi paylaşayim dedim..Nerden geldiyseee  al_sana

kutsalforma

arkadaslar neden bukadar kafa takiyorsunuz??
sokmusum travzanina! psv geldi koydu gitti. kirmizi-beyaz-siyah renkleri olan bi takimdan babayi almak iyi koymustur tslilere?
geri yaslanalim ve bu güzel aksamin tadini cikaralim bence
moraL bozmaya gerek yok ben psv showunu izliyorum  :)
forza psv ayntoven  >l<

kutsalforma

esmer olmak cingenelikse

hepimiz esmeriz, hepimiz cingeneyiz!!

ahmetsefa55

mevzuyu uzatmak buna cok takıldıgımızdan degıl ; bakanın buna nasıl bır tepkı verecegını merak etmemızden.

herkes gereklı tepkısını versın twıtterdan veya maıl yoluyla.

o bızım bunu gordugumuzu bılsın cevap vermesede aklının bır kosesınde yer alır  ::)

binikalamadım

o bakan olsa
o Samsunlu olsa
o Samsunsporlu olsa
55. dakikadaki rezalet sonrası kalkar giderdi zaten...

masbene

Alıntı yapılan: kutsalforma - 17 February 2012, 01:50:39
esmer olmak cingenelikse

hepimiz esmeriz, hepimiz cingeneyiz!!
sarıyım çingeneyim :)

masbene

Alıntı yapılan: binikalamadım - 17 February 2012, 02:00:29
o bakan olsa
o Samsunlu olsa
o Samsunsporlu olsa
55. dakikadaki rezalet sonrası kalkar giderdi zaten...
noldu 55 te ?

06 onur 55

Dk 61 Trabzon olamazsın şampiyon ... Şampiyonlar ligi senin neyine Trabzon
Neyine Trabzon oturdun sen PSV nin ...... Trabzon

Uğur Yıldız

PSVenkler bu gece çömlekçide karı pazarladı şifreli yayındı ama izlemişsinizdir umarım.(siteden uzaklaştırma alabilirim ama yazmalıyım bunu)