Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

CurvaSs

benim arkadaşlardan birisini tam anlamıyla olmasa da, neredeyse samsunsporlu yaptım. :) diğerlerini de inceden deplasmanlara getirmeye başladım. misyonerlik faaliyetleri tüm hızıyla sürüyor. ne kadar misyonerlik denirse tabi. :D atkı kalmıyor elimde atkı, yeni atkı çıkaralım da alalım yani.

cembaba

Alıntı yapılan: Turuncu - 16 February 2012, 01:44:26
samsunspor.org da ziyaretçi defterinden alıntı

BEN DE SAMSUNLU OLMAYA KARAR VERDİM    

Aslen Erzincanlıyım, ailem İstanbul'da oturuyor. Ben üniversite eğitimi için Ankara'da bulunmaktayım.. Sınıfımda bulunan SAMSUNSPORKOLİK arkadaşım yüzünden SAMSUNLU ve SAMSUNSPORLU olmaya karar verdim. Hemen gidip Balgat'taki errea mağazasından forma alacağım. En yakın zamanda da Samsun'u ziyaret etmek istiyorum. Hepinizi saygıyla selamlıyorum.

Saim, Selçuk veya Koray olabilir. ;D

yilmazselcuk55

Alıntı yapılan: CemBaba - 16 February 2012, 01:52:20

Valla benim sınıfımda bir tane Erzincanlı arkadaş var ama o mu ki  ???

saim55

Alıntı yapılan: CemBaba - 16 February 2012, 01:52:20

Kaç kişiyi deplasmana götürdük :)

cembaba

Sizle gurur duyuyorum kardeşlerim. Yaptığımız ve yapacak olduğumuz Samsunsporlulaştırma Projemize desteklerinizden ötürü 10 akçe altın ile ödüllendirilreceksiniz.

Ama Zeki Başkan bu sesi duymuyor :( Başkanım duy bu sesi! UÇAK KALDIR UÇUR BİZİ...

King Of The North

Alıntı yapılan: CemBaba - 16 February 2012, 03:00:35
Sizle gurur duyuyorum kardeşlerim. Yaptığımız ve yapacak olduğumuz Samsunsporlulaştırma Projemize desteklerinizden ötürü 10 akçe altın ile ödüllendirilreceksiniz.

Ama Zeki Başkan bu sesi duymuyor :( Başkanım duy bu sesi! UÇAK KALDIR UÇUR BİZİ...

biz de misyonerlik faaliyetlerindeyiz kardeşim merak etmeyin, en az 2 arkadaşım var Ankaragücü maçına gelmek isteyen, çekirdek yiyecekseniz gelmeyin dedim ama seni mahçup edeceğiz diyorlar, öyle ya, kuru kalabalığı sevmiyorum, uçak meselesine gelince, uçak kaldırabilecek tek kişi var aramızda sen biliyorsun, şimdi teşhir etmeyelim utanır :D

55cem55

Samsunla ve samsunsporla alakasi olmayan 8 arkadasim bendeki bu rahatsizliktan dolayi bankasyadan itibaren bizim maclarimizi takip etmekte hepberaber uzulup seviniyoruz benim is dolayisiyla izleyemedigim maclari benim icin izleyip anlatiyorlar hakeme kufrediyorlar yani samsunsporlu gibi takip ediyorlar...ayrica samsunsporla ilgili en az benim kadar bilgiye sahip olduklari icin keyifli samsunspor muhabbetleri yapabiliyoruz:))yani yasasin SAMSUNSPORİZM

Shane_Falco

Arkadaşlar Gekas'ın trtspor'a yaptığı açıklama felan onları içeren bi video var mı acaba izleyemeyenler ordan bakalım bari ??

sosaka

Alıntı yapılan: Shane_Falco - 16 February 2012, 14:43:48
Arkadaşlar Gekas'ın trtspor'a yaptığı açıklama felan onları içeren bi video var mı acaba izleyemeyenler ordan bakalım bari ??

http://tvarsivi.com/player.php?i=2012020462961

CurvaSs

milwall'in tribün lideri önceleri türk bir dönerciymiş ve tribünlerinde "siz hiç türk döneri yediniz mi" diye pankart açılmış.

emre

Alıntı yapılan: 55cem55 - 16 February 2012, 12:34:22
Samsunla ve samsunsporla alakasi olmayan 8 arkadasim bendeki bu rahatsizliktan dolayi bankasyadan itibaren bizim maclarimizi takip etmekte hepberaber uzulup seviniyoruz benim is dolayisiyla izleyemedigim maclari benim icin izleyip anlatiyorlar hakeme kufrediyorlar yani samsunsporlu gibi takip ediyorlar...ayrica samsunsporla ilgili en az benim kadar bilgiye sahip olduklari icin keyifli samsunspor muhabbetleri yapabiliyoruz:))yani yasasin SAMSUNSPORİZM

böyle bir mutluluk yok. Bende daha önce Çanakkaleli bjk li arkadaşımla o meshur Bolu deplasmanı yapmıştım. Diğerleri de zaman zaman gelmek istiyor ama malum maddi durumlar sıkıntı yapıyor.

sınıf arkadaşımın bir arkadaşı Eskişehir'de okuyor.Gelip giderken tanışıklığımız var,kendisi Gs li..Dün İstanbul'daydı,biraz muhabbet ettik futboldan falan acayip iddia oynar.Valla dedin senin için Samsun'u destekliyorum,yensin istiyorum,çok yazık olur düşerseniz,bu takım bu sene ligde kalırsa seneye çok can yakar falan dedi acayip mutlu oldum  :)

ult55ras

Alıntı yapılan: CurvaSs - 16 February 2012, 16:09:15
milwall'in tribün lideri önceleri türk bir dönerciymiş ve tribünlerinde "siz hiç türk döneri yediniz mi" diye pankart açılmış.

evet filmide var ama filmde uyuşturucu işi yapıyordu :) hemde rakipleri olan chelsea taraftarının lideriyle...

CurvaSs

Alıntı yapılan: ult55ras - 16 February 2012, 16:28:10
evet filmide var ama filmde uyuşturucu işi yapıyordu :) hemde rakipleri olan chelsea taraftarının lideriyle...

football factory filminde yapmış öyle şeyler ama sonuç olarak adam dönerciymiş. :D :D

babasamsunlu

yahu sitede o kadar kişi on laynn ama kimseden ses çıkmıyor..  ??? ???
ne o derbeder mi oldunuz yoksa seviye konusunda sıkıntılarınız mı var  :peeh: :peeh: