Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Serkan

Ankara deplasmanı öncesi tanışırsınız :D

Ayberk

mehmet yılmaz

Samsunspor'un ilk yabancı oyuncusu olarak Giorgi Jovanovski'yi biliyorduk. Ancak meğer 1971-72 sezonunda Ahmet Çeloviç adlı bir yabancı daha oynamış bizde. Adını ilk kez duydum çünkü sadece birkaç maç oynamış. Bizden önce 2-3 sezon GS'de forma giymiş. Bu durumda ilk yabancımız Çeloviç oluyor. Dosya yapmıştım bununla ilgili, düzenlemek lazım..

Ayberk

Alıntı yapılan: kaan - 14 February 2012, 17:05:45
Bu adam ekoldür efsanedir.Donunda 3 tane sisi trabzonda içeri sokacak kadarda başarılıdır.

ama 1 tanesini dönüşte fatsada yakacak kadar da orjinaldir :D

kamuri

dün akşam telegolü izlerken o kadar sinirlendim ki anlatamam anadolu kluplerinin ankarada dün yaptığı toplantıyla ilgili verdiği haberin başlığı ankarada korsan toplantı idi. sebebi de bu toplantıya 3 istanbul klubu başkanının katılmaması imiş. yani istanbul klup başkanları katılmayınca adı korsan toplantı oluyomuş  :kafa: hemen tweet attım telegole ama okumadılar maalesef o toplantı korsansa szide korsan spor programısınız bizim için dedim çünkü üç istanbul klubunden başka şikeden başka bişey konuşmuyosunuz dedim ama okumadılar tabi .bi de kaya çilingiroğlu bursasporun şampiyonluğundan alay eder gibi bahsetti ona da ayar oldum şampiyon olan dört büyükler ve diğer takım diye bahsetti nedir bu anadolu klupleriyle alıp veremediğniz korsan toplantıymış >:( onlar toplantıya katılmadı diye o toplantıda alınan kararların geçerliliği yok mu yani o toplantıya katılanlar klup başkanı değil mi yazık valla

Burak

Hacı efsanedir ?

Soru : Oğlum taa Samsun'dan deplasmana geliyorsun üzerinde neden kırmızı beyaz birşey yok ?

Cevap: Biz mahallede köşede oturuyorduk kendimi burada buldum :)

GençKozluklu

Arkadaşlar nereye yazacağıma emin olamadığımdan buraya yazıyorum. Yönetci arkadaşlarımızın gözünden kaçmş olabileceğini düşünerek bir hatırlatmak yapmak istedim.

Site ana sayfaasındaki arka fondaki takımımız geçen yılki kadronun fotosu var. Takımda olmayan Ahmet Şahin'i görmek yerine yüreğini ortaya koyan GEKAS'lı bir kadronun fotoğrafını görmeyi arzu ederim. Umarım düzeltilmesi zor olmaz ve kısa sürede düzeltilir.

Teşekkürler

kalptenþimþek

Alıntı yapılan: samsuni - 14 February 2012, 17:13:05
Samsunspor'un ilk yabancı oyuncusu olarak Giorgi Jovanovski'yi biliyorduk. Ancak meğer 1971-72 sezonunda Ahmet Çeloviç adlı bir yabancı daha oynamış bizde. Adını ilk kez duydum çünkü sadece birkaç maç oynamış. Bizden önce 2-3 sezon GS'de forma giymiş. Bu durumda ilk yabancımız Çeloviç oluyor. Dosya yapmıştım bununla ilgili, düzenlemek lazım..

mehmet hocam birkaç maç oynattıklarına göre düpedüz tırttmış..bence hiç açmayalım bu dosyayı .:.:. :)

Desiqner

Nisan 1970'de yaşadığı sakatlığın ardından takımdan ayrılmak istediğini açıklamıştır.

Çeloviç, daha sonra 1971-72 sezonunda Samsunspor forması da giymiştir.

Neden az oynadığı belli galiba :)

jurista

Bugün hanım bana eşofman almak istemiş günün anlam ve önemine binaen.Sevgilim, sevgilimden bir parça alacakmış ama nafile...Koçlar ,Errea,56lar ,Rus pazarı girişi store,Konak sineması karşısı store yok yok yok...

Çok sinirlenmiş ,arkadaşları bilmemneyumdan eşlerine eşofman alabilirken o kendi memleketinde Samsunda Samsunspor forması bulamamış ...

http://www.samsunsporstore.com/asp/product/110/Esofman-Takimi-Beyaz-Alt-Ust  Bu forma da da amblem yokmuş ,bir saat sonra yapıştırırız demişler.

Errea yetkililerine duyurulur.

ult55ras

kazım yılmaz bi zahmet şu storeye de bi el atsa bu iş errea ile olacak iş değil

CurvaSs

atkı bölümünde stokta sadece takım olarak satılan atkı var. yani bere-eldiven-atkı 20 lira olan ürün. diğerleri stokta yok. hani samsun'daki adam gitsin store'dan alsın da, şehir dışındaki adam atkı almak istese bulamayacak. bu errea'nın işi değil sanırım, errea samsunspor atkısı üretmiyor ama güzel atkılar çıkartılıp koyulabilir siteye.

Theofanis Gekas

spor gecesinde şirinlerin antreman resmi vardı,fotografı getirdi emek ege Samsun dedi özgür buzbaş aaa dedi sevindirik oldu birden  :)

berusa55

Alıntı yapılan: Theofanis Gekas - 15 February 2012, 01:53:33
spor gecesinde şirinlerin antreman resmi vardı,fotografı getirdi emek ege Samsun dedi özgür buzbaş aaa dedi sevindirik oldu birden  :)

Şimdi onu yazıyordum ben de. Şu fotoyla bitirdiler programı... Özgür Buzbaş'ın işi galiba  :P

>l<

Theofanis Gekas

yok yok onun işi değil tahmin edemedi emek ege Samsun diyince sevindirik oldu birden hoşuma gitti  :)