Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

jurista

its brilliant mate loving it out here the quality of life is class hope everythings going well in samsun anything new mate

billy mehmet zenke'ye bunu yazmış twitırda ,samsun geçtiği için içinde dikkatimi çekti ,google çeviricide denedim çok saçma bir çeviri yaptı ne diyor çevirebilen var mı ?

Musti

Üniversiteye başka bir şehre gidince bu muhabbetler daha güzel oluyor. Yeni yeni arkadaşlıklardan sonra takım tutma olayında Samsunspor dediğimde şaşırmalarından tut her hafta 'abi naptı bu hafta Samsun' muhabbetlerine, bir süre sonra kendileri de takip etmeye başlayıp 'bu hafta iyiydi o defanstaki çocuk iyi kim o?'  sorularına kadar gider. Beraber maç izlemeler tutmasa bile Samsunspor'u desteklemeler. İnsanı gerçekten mutlu ediyor.

Bu geçen sene çıkan orijinal atkılar bayağı rağbet gördü arkadaşlardan. Boynumdakileri bile aldılar. :D

SametYılmaz55

ben artık atkıma,polarıma,formama falan sulanan kim varsa hediye kardeşim diyorum :)

Musti

dinlemiyorlar ki çoralıyorlar hemen. benim de hoşuma gidiyor açıkcası :)

CurvaSs

benim ev arkadaşlarımdan bir tanesini samsunsporlu yaptım bile. :D bizimle eskişehir ve gençlerbirliği deplasmanına geldi. trabzon deplasmanına da gelecekti ama sınavlardan dolayı gelemedi. atkım kalmadı zaten, kaç atkı dağıttım bilmiyorum ama helali hoş olsun.

Uğur Yıldız

2 sene Düzce de kalmak zorunda kalmıştım ey gidi yaklaşık 10 15 atkım,formalarım,şapkalarım v.s. hepsini dağıtmıştım yazılanları görünce duygulandım  ;D

Ertuğrul Sağlam

18 January 2012, 11:57:30 #26286 Son düzenlenme: 18 January 2012, 12:59:28 6 Ertuðrul Saðlam
Arkadaşlar hepimizinde bildiği gibi, Ordu maçı hayati önem taşıyan bir maç olacak, bu maç için hem takımımızı motive edici, hemde 20 Ocak'a vurgu yapacak bir pankart hazırlasak.
Uzun zamandır para toplayıp organizasyon yapmadık herkeste bayağı bir para birikmiştir  :D site yöneticileri öncülük etesede bu işe; sade ve güzel bir pankart ile bu işi halletsek.

burakbas

Haxball odasına bir geçiş yapalım takımlar oluşturulsun ve çatışma başlasın :)

FaTiH_HaN

AlıntıTrabzon - Samsun

18 Ocak 2012 Çarşamba 09:34
mustafacakir@haberexen.com
Şapkayı önümüze koymanın vaktidir.

Belki farkındayız belki değil, yaptığımız bir kör dövüşü. Enerjiyi sinerjiye başka alanlarda dönüştürüyoruz. Dolayısıyla da hayli yorulmamıza rağmen bir arpa boyu yol alamamanın pişmanlığını yaşıyoruz. Ama maziye baktığımızda atı alanın da Üsküdar'ı geçtiğini görüyoruz.

Seçim arifelerinde hareketlenen hemşericilik kavgası son birkaç aydır anlamsız ve gereksiz şekilde körükleniyor. Ne yazık ki, kimi iyi niyetliler de gerçek fotoğrafı göremeden fesatçıların gemisinde kürek çekmeye devam ediyor.

Beyler; konuşmaktan, dedikodudan iş yapamıyoruz. Farkına varın, artık.

Bu şehrin onca potansiyeli ve enerjisi heba oluyor. Neden? "Trabzonlu mu değil mi?" tartışması yüzünden. Bu kente çivi çakan herkese minnettar kalmak varken, saçma bir tartışma ile kalender insanları da küstürmenin, kırmanın anlamı ne!

Şöyle bir iyilik yapın kendinize, sadece işinize bakın. Göreceksiniz siz de başarılı olacaksınız. Ben Trabzonlu değilim. Ama olsaydım da bir şey değişmezdi. Çalışan emeğinin karşılığını mutlaka alır. Er ya da geç. Sabretmesini bilmek kadar fırsatları görüp, anı değerlendirebilmek de hayli önemli.

Samsun'un hatırı sayılır istihdam merkezlerinin sahiplerinin memleket aidiyetleri bu kente yapılan yatırım gerçeğini değiştirmez.

Buradaki ince ayarı bozan siyaset kurumu da kendini gözden geçirmeli. Hassas bir dönem görülmeli yaşanan süreç. Siyaset ve spor buluşturucu, uzlaştırıcı olabilir bu dönemde. Ama öyle baskıyla falan değil. Gönülleri açarak. Yeni köprüler kurarak. İyi örneklerin filizlenmesini sağlayacak yatırımlarla mümkün bu.

Ve bu kentin insanları birbiriyle kardeşçe yaşamalı. Her kim yapıyorsa mikro milliyetçiliği hiç iyi niyetler beslemiyor, Samsun adına. Kimsenin kimseden üstün olmadığı gerçeğini haykırmak zorundayız. Yoksa, için için yanan kor ateş yarın hepimizi yakacak. Yazık olacak.

Biz 1 milyar dolar ihracat hedefine giderken kimilerinin "hadi ordan" dedikleri Trabzon 2011'de 1 milyar 142 milyon dolarlık ihracat yaptı. Samsun ise ihracatta geçen yıl 450 milyon dolarda kaldı. İthalatı ise 950 milyon doların üzerinde, Trabzon'un ithalatı ise 106 milyon dolar. İhracat ile ithalat arasındaki rakamların farklılıklarına dikkatinizi çekiyorum.

Trabzon'un ihracatının 1 milyar 29 milyon dolarlık kısmını bitkisel ürünler oluşturuyor. Sanayi mamullerinin toplam ihraç bedeli ise 75 milyon dolar civarında.

Samsun'un da gücü burada hissediliyor: Yapılan 450 milyon dolarlık ihracatın büyük kısmını sanayi ürünleri oluşturuyor.

Şapkayı önümüze koyup, "bu üstün yanımızı nasıl daha da güçlendiririz" diye düşünmek yerine boş işlere takılıp kalıyoruz ya bir ona üzülüyorum bir de yok yere kadirşinas insanların kırdırılmasına.

Hakikaten yazık oluyor.

http://www.haberexen.com/trabzon-samsun-1329yy.htm

Yerel gazetelerimizde böyle köşe yazıları okuduğum zaman çok üzülüyorum, yazının bir bölümünde trabzonlu olmadığını söylemiş bu daha da kötü madem Samsunlusun, Samsunun üzerine oynanan oyunları görmen gerekirken, trabzonluların küstürülmesinden dem vuruyor, küserse küssün çok mu lazım tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok misali, biz kendi yerel basınımızda bile kötü çocuklar olarak nitelendiriliyoruz. Kötü niyetli bir yazı değil içinde dostluktan, kardeşlikten bahsetmiş ama biz miyiz sadece bunu bozan yoksa onların antipatik davranışları mı? yada siyasetçilerin tek taraflı yaklaşımları mı? Bu durumu tek taraflı olarak Samsunlulara yüklemek çok yanlış bunu yapan Samsunlu bir köşe yazarı olması daha büyük bir yanlış...

CurvaSs

abiler, tribündergi'den ordusporlu bi' arkadaşımız özel mesaj atmış, uçak biletimizi aldık maça geliyoruz, biraz da turistik bi' gezi gibi olacak, şöyle güzel pide yiyebileceğim, akşam da rakı-balık yapabileceğim yerler tavsiye edebilir misin demiş. şimdi fevzi'nin yeri güzel ama pahalı kaçar mı? ayrıca pide konusu samsun'da çok çekişmeli, kim daha güzel yapar falan. tavsiye verelim adama da, ayıp olmasın. var mı tavsiyeler?

Serkan

CurvaSs

Alıntı yapılan: Serkan - 18 January 2012, 12:42:40
: ) gitsin bir şey olmaz

abi fevzi'ye gitsin de, pide işini napıcağız. :D :D nereyi tavsiye edeyim, ayrıca adama yaslarlar güzel bi' hesap, ulan senin önerdiğin mekanı der yani, ayıp olur. :D :D fiyatlar pahalı bildiğim kadarıyla fevzi'de.

Serkan

Olum sende uyar o zaman : )  Fiyat biraz pahalıdır ama güzeldir diye; Pide içinse Beyaz Ev derim susarım

Ollivanders

Bafra Turhan usta 10 numara pide yapıyor ama orası çok uzak kalır :) Pide için beyaz evi önereceksin artık :)

CurvaSs

uyarırım tabi. :D zaten balıkçılar genelde pahalı abi, benim yapabilecek bir şeyim yok. :D tek balık yese eyvallah, rakı da açtıracakmış. :D hesabı ödersin o zaman, yapacak bir şey yok.

valla bafra turhan usta uzak kalır harbiden. pide'ye de beyaz ev diyelim, hem güzeldir, hem ucuzdur falan deriz. bir de lezzet dönercisini tavsiye edeyim. gelmişken döner yesin adam. :D