Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

lucarelli

fındık

Alıntı yapılan: FaTiH_HaN - 06 January 2012, 12:19:05
Daha yeni çıktı biletler hangi ara tükendi arkadaş ya, inşallah Samsunsporlular tüketmiştir biletleri..

Herzaman dediğimiz gibi memleketsiz ........... istanbulu destekler

maraton

bu gsstore açılışını maç ile aynı tarihte yapmak nasıl bir provakasyondur valilik ve emniyet buna nasıl müsade eder

kumköylü ahmet

HAYIRLI CUMALAR ARKADASLAR samsunspor_x

kuzey55

o gün heryerde samsunspor taraftarı olacak ve gs store açılışı olacak buna yuh denir artık nasıl bir mantığın ürünüdür bu.acaba bizi hiç yerine mi kouyo bunlar.

kuzey55

gs liler almıştır o biletleri bjk maçında çok bjkli olmadıgı için bitmemişti ancak gs li çok var samsunda ve bitti biletler.Samsunspor taraftarı zaten belli bu maça özel ilgi gösterecek değiller yani.

maraton bu maçtada oturacak anlasıldı :(

Tufan

Maraton bileti tükenmiş, cumartesi sabahı gişelerden satmak için ayırmışlar mıdır ki?
olmaz ya fazla bileti olan varsa 2 adet maraton bileti aranıyor :)

Ertuğrul Sağlam

06 January 2012, 15:11:21 #25777 Son düzenlenme: 06 January 2012, 18:51:10 6 Ertuðrul Saðlam

" Samsunspor aleyhine bir gonule sahip olup'da Samsunspor tribunlerine giren taraftarin ........................" :x((

feveran

Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 06 January 2012, 15:11:21
Bjk macinda yasadiklarimi iyi hatirliyorum eger gene oyle birsey olacaksa ben sunu soyluyorum

" Samsunspor aleyhine bir gonule sahip olup'da Samsunspor taribunlerine giren taraftarin ........................" :x((

haklısın kardeşim kötü günde nerde bu taraftar da bir istanbul takımı geldimi herkez gelıyo daha dun arenada gs liler bize köylüler dıye bagırdılar hayatım boyunca unutmıcam bir anı

kuzey55

Tufan

06 January 2012, 15:15:06 #25780 Son düzenlenme: 06 January 2012, 17:22:19 Tufan
abi ne idüğü belirsizler yeni gelin gibi atlamışlar biletlere baksana 9bin maraton bileti maçtan nerdeyse 2 gün önce tükenmiş.

Ahmeti

O köylüler diye bağıranların anaları,babaları,dedeleri uzaydan mı geldi acaba.

FaTiH_HaN

Kavaklıyım, toptepeliyim, köylüyüm var mı lan daha ötesi  :D  8)

55cem55

programı sunan abimdir kendiside fanatik Samsunsporludur programdada belirtmiştir:))

CARSI BERLIN STV MADALYON PROGAMIN'DA (TV)

kamuri

Alıntı yapılan: Tufan - 06 January 2012, 15:09:04
Maraton bileti tükenmiş, cumartesi sabahı gişelerden satmak için ayırmışlar mıdır ki?
olmaz ya fazla bileti olan varsa 2 adet maraton bileti aranıyor :)
aynen bende bilet bulamadım maratona tufan sabah gişelerden bakacaz artık satılırsa ;)