Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

**KaR6**

şu bizim takıma daha baklava götürmeyin rica ediyorum, haftada 3 kere baklava gidiyo tesislere, şeker hastası olacak adamlar..

kuzey55

şikayet etsenize kim satıyosa karaborsa bilet

Stoper

sercan5592

Şempanzeler her maç ucuz fiyata bilet satıyolar nerden buluyolar acaba kim bunlara saglıyo o biletleri

5trawberry

Elinde fazla bilet olan yok mu ? Keşke alsaydım Biletix'den.. :( :(

Mert

Sbç paylaşmış facebookta ben de buraya atayım dedim meloya anlamlı mesaj olmuş harbiden :)

Ertuğrul Sağlam

Çorum'dan 2 tane Samsunspor
Amasya'dan 2 tane Gs
Vezirkörüden 3 tane Samsunspor (Bizim köyün eski imamı)
Mahalleden 8 tane (5 Şirinler 3 Maraton)
Bilet istendi  Vezirköprü ile Şirinleri halletme lazım imkanı olan yardım etsin  :)

Ahmeti

Melo söz vermiş bütün akrabalarını getirecekmiş maça  :D

Ertuğrul Sağlam

Bilet isteyenlerin dikkatine!

Sadece 100.00 TL'lik VİP B biletleri kalmış diğerlerinin tamamı tükenmiş...

sosaka

göztepe theo weeks'le anlaşmış

TeRMeLee

Keşanspor kafilesi kaza yaptı: 2 ölü, 23 yaralı

Bölgesel Amatör Ligi'nde (BAL) mücadele eden Keşan Belediyespor kafilesini taşıyan otobüs Antalya'nın Korkuteli ilçesi Kargalı mevkiinde uçuruma yuvarlandı.

Şiddetli yağış ve kayganlaşan zemin nediniyle yolda kayan otobüsün uçuruma yuvarlandığı, ilk belirlemelere göre 2 kişinin öldüğü 23 kişinin de yaralandığı bildirildi. Kurtarma çalınmalarının sürdüğü belirtilen kaza yerine çok sayıda ambülânsın sevk edildiği belirtildi.

Alanya'ya kampa gittikleri belirtilen Keşan Belediyespor kafilesinde 18 futbolcu, 5 de idari ve yardımcı personel bulunuyordu.
Allah yardımcıları olsun. :(

CurvaSs

89 senesi aklıma geldi. :( yaralılara acil şifalar, vefat edenlerin de mekanı cennet olsun.

seydo55

ahmetsefa55

ibb maçı için izmitten istanbula giden 4 trabzonsporlu üni. öğrencisi trafik kazası sonucu hayatını kaybetmiş... :(